Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My Little Pony

plenerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są tu jacyś bronies? Jaki jest wasz ulubiony kuc :D? Co w nim najbardziej lubicie? :)

@PS : Jeśli macie pisać komentarze, że jest to dla dzieci, a nawet nie oglądaliście to sobie darujcie :) Sama myślałam, że to dla dzieci dopóki nie zaczęłam tego oglądać.. :)

Daj +..

.. i oceń profil :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obejrzałem 3 odcinki tego gówna i moje zdanie się nie zmieniło.

Się wysiliłeś, ja się do tego nakłoniłam po 10 -.- 3 odc to se możesz du*pe podetrzeć :) I fajnei hejtujesz, sam gówno jesteś -.- swoje zdanie =ok. Hejt "gówno!" "gówno" = Wypie*rdalaj -.-

Daj +..

Opublikowano

nie ogarniam troszkę tego. kilka/kilkaset kucyków które latają i srają tęczą. i co w tym fajnego? : o

żeby nie było

muj najlepsiejszy qń to ruszoffy <3

Opublikowano

Się wysiliłeś, ja się do tego nakłoniłam po 10 -.- 3 odc to se możesz du*pe podetrzeć :) I fajnei hejtujesz, sam gówno jesteś -.- swoje zdanie =ok. Hejt "gówno!" "gówno" = Wypie*rdalaj -.-

Takie jest moje zdanie, nie rozumiem co wy widzicie w mlp

Opublikowano

Haha :) Ok,poland wyraził swoje zdanie, a ty royal zamiast to robić to to jedziesz od gówien, gówno to cię zrobiło -.-

Daj +..

Opublikowano

Haha :) Ok,poland wyraził swoje zdanie, a ty royal zamiast to robić to to jedziesz od gówien, gówno to cię zrobiło -.-

Dziewczynko złap te swoje agresywne feromono-hormony za lejce i się uspokój. Jesteś doskonałym odbiorcą MLP - jeżeli nie dla dzieci, to dla dziewczynek właśnie takich, jak Ty.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Te "Gówno" to jest jedno słowo, które zastępuje moje zdanie o mlp.

Po co się rospisywać skoro jest jedno słowo? Ew. trzema można - "Gówno dla dziefczyneg/dzieci"

Opublikowano

Mam 19 lat, o ile mi wiadomo dziewczynką nie jestem, a ty masz za mało szarych komórek -.- Odpowiadam hejtem na hejt. A ty jesteś gównem, to jedyne słowo które mi cb zastępuje. Takie moje zdanie ;)

Daj +..

Opublikowano

Mam 19 lat, o ile mi wiadomo dziewczynką nie jestem, a ty masz za mało szarych komórek -.- Odpowiadam hejtem na hejt. A ty jesteś gównem, to jedyne słowo które mi cb zastępuje. Takie moje zdanie ;)

Czyżbyś poznał osobe przed jej poznaniem?

Opublikowano

Czyżbyś poznał MLP po 3 odcinkach? A może by tak powiedzieć, że nie podoba ci się zamiast jechać, że to gówno, co?

Daj +..

Opublikowano

Czyżbyś poznał MLP po 3 odcinkach? A może by tak powiedzieć, że nie podoba ci się zamiast jechać, że to gówno, co?

Jakbym powiedział po prostu, że mi się nie podoba to odebrałbyś to inaczej, słowo gówno ma podkreślić moje znienawidzenie do tejże bajki

Opublikowano

Tak, inaczej. Pomyślałabym, że nie lubisz tego, ale jesteś na tyle inteligentną osobą, żeby nie hejcić tego. A teraz wywnioskowałam, że lubisz hejcić rzeczy które ci nie przypadają do gustu, a jak ktoś zchejci ciebie to wielki problem, może też mi nie przypadłeś do gustu? Ty poznałeś MLP po 3 odc a ja cb po 3 wypowiedziach, problem?

Daj +..

Opublikowano

Tak, inaczej. Pomyślałabym, że nie lubisz tego, ale jesteś na tyle inteligentną osobą, żeby nie hejcić tego. A teraz wywnioskowałam, że lubisz hejcić rzeczy które ci nie przypadają do gustu, a jak ktoś zchejci ciebie to wielki problem, może też mi nie przypadłeś do gustu? Ty poznałeś MLP po 3 odc a ja cb po 3 wypowiedziach, problem?

Ale te 3 odcinki mi wystarczyły, żeby wyrobić sobie opinie na temat tej bajki. Nie rozumiem jak można ją oglądać mając tyle lat, naprawde nie rozumiem.

CO ty sobie myślałeś zakładając ten temat? Mogłeś się tego spodziewać

Opublikowano

Ale myślałam, że są tu na tyle normalni użytkownicy po powrocie na MPC, żeby nie hejcić jak idiota czegoś co mu się nie podoba, ale się myliłam. Jak można to oglądać? To są GUSTA. Tylko, że jak ktoś lubi coś czego ja nie lubie to ja tego nie hejce jak ty -.- MOGŁAŚ* -.- nawet płci nie rozróżniasz .. i ty się dziwisz -.-

Daj +..

Opublikowano

Ale myślałam, że są tu na tyle normalni użytkownicy po powrocie na MPC, żeby nie hejcić jak idiota czegoś co mu się nie podoba, ale się myliłam. Jak można to oglądać? To są GUSTA. Tylko, że jak ktoś lubi coś czego ja nie lubie to ja tego nie hejce jak ty -.- MOGŁAŚ* -.- nawet płci nie rozróżniasz .. i ty się dziwisz -.-

Jestem za stary na takie bajki, mimo tego, że wciąż dzieckiem jestem. Tak uważam, wstydzę się tego wgl. oglądać. Te bajki są takie "proste", to nie dla mnie. Jeśli chodzi o bajki to wolę anime, w których trzeba myśleć i przeżywam je nawet po ich zakończeniu, to mi się kurwa podoba - HIŃSKIE BAJKI!

Opublikowano

A mi się kurwa podoba MLP -.-! Masz problem? lepiej oglądać hindusów -.- Hentai najbrdziej lubisz, co? Walone anime, gówno się dzieje, leć oglądać swoje naruto, ja się wstydze takich hińskich bajeczek oglądać, laski mają 10 razy większe cycki od swojej głowy, ALE WIDOKI *_*... jprdl -.- (a teraz odp hejtem na hejt, moje zdanie, Anime to Gówno.)

Daj +..

Opublikowano

A mi się kurwa podoba MLP -.-! Masz problem? lepiej oglądać hindusów -.- Hentai najbrdziej lubisz, co? Walone anime, gówno się dzieje, leć oglądać swoje naruto, ja się wstydze takich hińskich bajeczek oglądać, laski mają 10 razy większe cycki od swojej głowy, ALE WIDOKI *_*... jprdl -.- (a teraz odp hejtem na hejt, moje zdanie, Anime to Gówno.)

Nieee... Hentajów nienawidze. Naruto nie jest tym anime, które lubie, ale przyznam czasem sobie puszcze odcinek. Co do cycek, masz racje, ale nie przestane oglądać tego co lubie bo cycki są za duże. Tak naprawde to jestem nie oglądam codziennie anime, ani nie obejrzałem milion serii. Oglądam już ponad rok, ale ciężko znaleźć coś fajnego. Troche przesadziłem w poprzednim poście, mogłaś to odebrać jakbym był jakimś otaku. Może kiedyś spróbuje obejrzeć więcej niż 3 epy mlp, ale troche się boje, że mama wejdzie do pokoju..

Opublikowano

Myślę, że dyskusja o opiniach kogoś na temat anime, czy mlp nie ma sensu, nikt nie próbuje zrozumieć drugiej strony. Ten temat powstał w celu uzyskania odpowiedzi, zadałaś chyba jakieś pytanie o ile dobrze pamiętam, ale mogłaś się spodziewać takiego hejtu.

Opublikowano

a może coś na zgode?:p gusta są różne, coraz więcej 16 latkó ogląda MPL ;O A podobno ma wyjść seria od lat 12.. hm..MLP-hentai? xD Jak ja zaczełąm oglądać MLP i mama wszła do pokoju to się zapytała czy coś piłam o.O (nie pije,nie cpam, nie pale, wiec, to musi cos znaczyc)

Obie bajki sa zjebane..

Napisałabym, że sam jesteś zjebany, ale nie chcę się wysilać w bujkę pisemną z hejterem ;) Szkoda czasu..

Daj +..

Opublikowano

Żadnej kłótni nie było, napisaliśmy co myślimy na temat swoich bajek i tyle, troche przesadzasz

@edit

aaa ty do niego napisałaś

Opublikowano

Masz w pełni rację :) Ale jakaś tam sprzeczka była, ale nie trawię jak ktoś pisze, że to co lubię jest zjebane jak Mestos -.-... ty chociaż wulgaryzmów nie użyłeś, zdenerwowałbyś się chodź trochę jakby ktos powiedział, że twoja muzyka lub gatunek filmu jest zjebany, a nawet nie wiesz czy tego słuchał/to oglądał.. ;,

Daj +..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...