Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWA EDYCJA] [BEST ONE] [OFFICIAL] [1.5.2] BloodMine.eu [DEDYK] [FRAKCJE] [200s] [mcMMO] [TS3] [PVP] [SKILLS] [QUESTS] [TRADERS] [NPC]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer. Rozpoczął się okres wakacyjny - mamy w planach oraganizacji wielu ciekawych eventów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pan up reported. Serwer jest naprawdę dobry i zasługuje na dobrą ocenę. Takową ode mnie dostaje, jako że długo się trzyma, administracja "ogarnięta" administracja, częste i bardzo dobrze opracowane eventy, dobre i tanie oferty kupna takich rzeczy jak:

- mcMMO

- Vip

-SuperVip

-Butelki expa

- Diamenty

... To tylko nieliczne z tych ofert. Pisząc to mam nadzieje że dostane ub na koncie Cz4rt3k :) w końcu nowy sezon, prawda?

Ocena końcowa 10/10

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Pan up reported. Serwer jest naprawdę dobry i zasługuje na dobrą ocenę. Takową ode mnie dostaje, jako że długo się trzyma, administracja "ogarnięta" administracja, częste i bardzo dobrze opracowane eventy, dobre i tanie oferty kupna takich rzeczy jak:

- mcMMO

- Vip

-SuperVip

-Butelki expa

- Diamenty

... To tylko nieliczne z tych ofert. Pisząc to mam nadzieje że dostane ub na koncie Cz4rt3k :) w końcu nowy sezon, prawda?

Ocena końcowa 10/10

Gracz cz4rt3kpl nie ma nałożonej blokady.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer lipa...

Aby byś w koksem w pvp wystarczy siekiera. Z siekiery walisz wiecej niz z miecza ostrosc 5...

nie polecam

Taki jest teraz miecraft, co ma do tego serwer?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Świetny serwer. Mcmmo, dużo graczy, NPC, questy to chyba największe jego zalety. Poza tym mają rozbudowany system gildii i można się nieźle zabawić na wojnach. Serdecznie polecam. Pozdrawiam, Mervin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...