Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWA EDYCJA] [BEST ONE] [OFFICIAL] [1.5.2] BloodMine.eu [DEDYK] [FRAKCJE] [200s] [mcMMO] [TS3] [PVP] [SKILLS] [QUESTS] [TRADERS] [NPC]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Pytanie do administracji - dlaczego tak malo eventow? :CCC

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Pytanie do administracji - dlaczego tak malo eventow? :CCC

Na tygodniu nie ma tak dużej ilości eventów co w weekend. Gdy już rok zakończy się na dobre, postaramy się uruchomić więcej ciekawych eventów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer fajny tylko szkoda ze mozna komus wziasc miecz z reki ... bo dzisiaj budowalismy z gildia zamek z kilka h a potem ktos przyszedł i mi nie wiem jak wzial mi miecz i mnie zabil po czym przejeto gildie

Opublikowano

Serwer fajny tylko szkoda ze mozna komus wziasc miecz z reki ... bo dzisiaj budowalismy z gildia zamek z kilka h a potem ktos przyszedł i mi nie wiem jak wzial mi miecz i mnie zabil po czym przejeto gildie

Są to odpowiednie umiejejętności, które na wysokim poziomie mogą np. wytrącać przedmioty z dłoni wroga.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gdyby był restart mcmmo to chętnie bym z gildią (wszystkich około 20) zagrał, jednakże ja jak i oni nie mamy ochoty kisić się na serwie gdzie ktoś ma 30k lv Axes i na hita all zbroje kasuje ;x

Opublikowano

Gdyby był restart mcmmo to chętnie bym z gildią (wszystkich około 20) zagrał, jednakże ja jak i oni nie mamy ochoty kisić się na serwie gdzie ktoś ma 30k lv Axes i na hita all zbroje kasuje ;x

Zmodyfikowalismy tak mcMMO, że przy tak dużym lvlu nie ma zbyt dużych różnic. Zagraj a zobaczysz.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

2x@up Gdyby był restart nie było by graczy bo ja np. kupiłem około 3k lvl w mcmmo czyli gdzieś 33 zł na to wydałem. Wiec to sensu by nie miało raczej.

Zapraszam na serwer! Ps: Bardzo miło się podbija gildie więc jeszcze raz zapraszam ;3!

Opublikowano

@up Zgadzam sie, Ci co wbijali normalnie/dostali na eventach lvl mogliby sie poczuc poszkodowani :C

Zapraszam na serwer! C:

Opublikowano

Hej . Nice serwer , jakiś non premiowiec zawalił mi nick . O której mogę spodziewać się admina na Team Speaku ?

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

Hej . Nice serwer , jakiś non premiowiec zawalił mi nick . O której mogę spodziewać się admina na Team Speaku ?

Przejdz do kanalu Pomoc i tam powinien ktoś się zgłosić do Ciebie.

Możesz rowniez napisać na moje gg: 43191200

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...