Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na Pakiety Startowe za 8/20/40 zł

Mistrz Woren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

robiłem tak jak w poradniku i przekierowuje mnie do płatności a nic nie dostałem :(

Próbowałeś moim sposobem ? jak nie to masz wszystko na ss (nad twoim postem) opisane i przedstawione jak i co :D

Opublikowano

tak, i nie działa.

Trochę z tym powalczylem i stwierdzam ze wszystko dziala. Trzeba tylko sprawdzić dokladnie adres jaki wklejasz. Jezeli zakladales konto przez wp.pl to nie mozesz wkleic linku gdzie jest bigpoint.com . musisz to zamienic na wp.pl i wszystko bedzie działać. zamiast http://pl2.seafight.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalClientPaymentInterface&id=np_b1 wklej http://pl2.seafight.wp.pl/indexInternal.es?action=internalClientPaymentInterface&id=np_b1 tylko oczywiscie z odpowiednim serwerem. int1, int2 pl1... itd

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no wszystko fajno gra gitara , tylko nieech ktos mi powiem jak je kupic jest duzo form ale np jaka ? chcialbym przelew np na poczcie ale nie mozna , cholera wie jak to zrobic a premka na 2 mies by sie przydała fajne linki wszystko działa tylko prosze o pomoc jak kupic

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden pakiet kupisz tylko wyłącznie raz np. z powdwajaczem TYLKO RAZ

Pakiet z premka na 3 miechy ten za 8 zł lub każdy inny idzie kupić "jednorazowo" nawet pare razy a dokładniej za pasa za 50 zł masz premke na ROK plus tego szrapnela i reszte badziewia

Opublikowano

Pakiet z premka na 3 miechy ten za 8 zł lub każdy inny idzie kupić "jednorazowo" nawet pare razy a dokładniej za pasa za 50 zł masz premke na ROK plus tego szrapnela i reszte badziewia

stary ja Ci mówie że premki nie doliczy,podwajacz zależy od szcześcia,kule i reszta badziewia doliczy normalnie

Opublikowano

dokładnie ładnie wszystko dolicza koleś głupoty pisze

nie pisze głupot,kupiłem wszystkie pakiety jakie były dostępne dla mnie i premkę doliczyło oczywiście na dłuugi czas ale w abonamentach,na 3 kontach tak mam ale stan na stronie głownej jest dniem zakonczenia premium i jest różnica ponad roku,ta liczba dni jest prawidłowa na stronie głownej czyli za 89 dni,w abonamentach mam do stycznia 2015,stan premki w/g supportu to 09.01.2014

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam ma problem, a mianowicie na serwerze RU2 chciałem kupić pakiet zmieniłem wszystko i przerzuca mnie na stronę główną. wie ktoś jak zrobić żeby było dobrze?

Dodam ze konto nie jest przez wp robione

ja mam ten sam problem na pl2

Opublikowano

witam ma problem, a mianowicie na serwerze RU2 chciałem kupić pakiet zmieniłem wszystko i przerzuca mnie na stronę główną. wie ktoś jak zrobić żeby było dobrze?

Dodam ze konto nie jest przez wp robione

a byłeś zalogowany na koncie i dopiero wkleiłeś ten link tak ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...