Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na Pakiety Startowe za 8/20/40 zł

Mistrz Woren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jak odpalem te linki to nic mi się nie pokazuje a na pewno ich nie kupywałem.

co mam zrobić ? ( jak wchodze w link to pokazuje mi że musze się zalogować więc to robie i nic (nie pokazuje sie okienko połatności) ) :(

próbowałem na chromie i firefoxie

czytaj 11 post (Mój )

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mają właściwie jak tego wykryć bo by musieli sprawdzać co kto kupował a założę się że lista wpłat na ich konta jest długa a poza tym to i tak dla nich korzyść bo dostają kasę na konto.

334qlo8.jpg
Opublikowano

a słuchajcie jak to jest z tymi bankingami?? bo na koncie mam banking x4 i nie chcial bym go stracic przez ten pakiecik,

wiec po wykupieniu go zostanie mi tylko to co jest w tym pakiecie czyli banking x2, czy zostanie ten stary co mialem czyli x4??

Opublikowano

NOWE LINKI DZIAŁAJĄ NAWET JAK KUPICIE tamte

http://pl1.seafight.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalClientPaymentInterface&id=np_a3

http://pl1.seafight.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalClientPaymentInterface&id=np_a2

http://pl1.seafight.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalClientPaymentInterface&id=np_a1

Opublikowano

kurde wkur*iłem się kupiłem 2x po 8zł a pakietu nie zaliczyło mi a kasy na paysef nie ma...

W takim razie zgłoś ten problem do supportu.

Na rosyjskim serwerze mi to nie działa nawet wtedy,kiedy zmieniam na ru2 :/

Spróbuj ustawić serwer pl1/2 lub ru .

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Na ru to nie dziala prosty powod jest tam bardziej zgrana ekipa ktora pilnuje zeby takiego czegos nei bylo

Opublikowano

Działają te linki jeszcze bo chcę kupić ten za 20 zł. i na ile jest tam ten podwajacz 8 tygodni czy na tydzień?

podwajacz 8 tygodni :D

Opublikowano

moze mi to ktos bardziej wytlumaczyc jak to zrobic bo robie tak i nie mam tego : loguje sie na swoje konto w linku pl2.seafight.wp.pl/index ......itd zmieniam pl2 na pl1 , wybieram np pakiet za 20zl otwieram link w nastepnej karcie i pokazuje mi strone startowa do zalogowania sie na seafight , co robie nie tak ?

Opublikowano

moze mi to ktos bardziej wytlumaczyc jak to zrobic bo robie tak i nie mam tego : loguje sie na swoje konto w linku pl2.seafight.wp.pl/index ......itd zmieniam pl2 na pl1 , wybieram np pakiet za 20zl otwieram link w nastepnej karcie i pokazuje mi strone startowa do zalogowania sie na seafight , co robie nie tak ?

Ja ci to lepiej wytłumaczę, no więc :tak logujesz sie na sf > otwierasz płatności > wklejasz wybrany przez ciebie link :D powinien po chwili ci wyskoczyć pakiet :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...