Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoonLand Online- ECSRO, XIAN cap 60-90lvl, Stare pliki|Oldschool

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisałem serwer fail pliki ecsro niby kupa bugów , jak napisałem eu , accademy itp nie będzie.Serwer jeden wielki FAIL :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Jak pisałem serwer fail pliki ecsro niby kupa bugów , jak napisałem eu , accademy itp nie będzie.Serwer jeden wielki FAIL :)

Przestań pierdolić farmazony znawco. Napisałeś raz, ok, ale nie musisz pieprzyć w kółko o tym samym. Serwer ma być oldschool'owy, sprawdź w słowniku, co to oznacza. Poza tym myślę, że i tak większość woli, aby nie było, ani eu, ani akademii.

Opublikowano

accademy? Co to. Poza tym dlaczego miała by być akademia i euro, skoro zapowiedzieli, że dodadzą wraz z update na 80cap?

Opublikowano

raty chyba 5x, dobra widzę że żaden polak nie zamierza zrobić gildii więc ja zrobię, jeśli ktoś ma zamiar zostać dłużej na serwie i chciałby dojść do polskiej gildii pisać w grze do Meow.

Opublikowano

Serwer Polecam. Myślę, że jak tylko administracja połata bugi Ludzie zaczną grać. A dla kogo ten serwer? Dla ludzi, którzy by chcieli pograć w Silka w takiej formie w jakiej zaczeli grać parę lat temu.
-Brak Pt moobow
-stara alchemia
-brak euro
-brak idiotycznych dodatków

- +7 na tym serwerze to będzie coś.

- zrobienie Seta fb będzie wysiłkiem
-brak 100000000000000000000 sp na początek

- Multibot praktycznie niemożliwy ( Bocić się da, ale nie z taką łatwością jak na Mbocie )

Dla mnie pierwszy Priv praktycznie od roku, na którego zwrócę uwagę i poświęcę czas. Mam nadzieje, że się sprawdzi i ludzie będą na nim grać.

Do zobaczenia w grze Calisto

Opublikowano

Ok pogralem tu chwile i stwierdzam ze serwer to totalne dno, zapowiadal się fajny oldschoolowy brak eu, low raty allle po dzisiejszym evencie ktory wygladal tak:
wejdz na stall network i znajdz itemy z im i SUNY odrazu odpadl !
Grab pety? ok może być ale gdy koles dostał SUN sword 42lvl +8 ! gdzie max dg to 7 TO juz byla przesada ! eventy robione jak przez 5letnie dziecko rozdal z 6 grab petow przez stall i 2 albo 3 suny ! nie polecam szkoda nawet pobierac :)

Opublikowano

moim zdaniem to jest strata czasu :) a fajnie bylo 2x tg na evencie zabilem no ale gm przesadzil, jesli ktos bedzie gral na violent piszcie do mnie PW cos zorganizujemy tutaj Meow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...