Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P-Servers]PrivatelyTale & ForestTale: Otwarta beta 2: Odliczanie

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Folder games mam pusty, co zrobić? gdzie wrzucić launchera? ;/

Jak wrzucam bezpośrednio do folderu GameForge Live i uruchomię to wyskakuje że nie znaleziono pliku EWDL.EWS . Jak mieć nostale bez tego jeba**go GF Live? ;d

Opublikowano

@kaspian. chodzi o to ze jak zrobisz reloga to znowu Ci sie wbija 75 lvl a miałem np 77 ... o to chodzi ...

Ponieważ przez to że dużo ludzi rozwalało mobków anie zbierało itemów i robił się crash.

Opublikowano

Bugi:

po zabiciu berserka na złośnikach ma sie 99lvl i 80j oraz nie da sie uzywac cellonow oraz uszlachetniaczy

Ten berek jest tak specjalnie zrobiony a itemów nie da sie jeszcze używać tylko eq ...

nostaleh.png
Opublikowano

Ja przynajmniej nie dostałem żadnego eq, ani kasy na start, a jak chcę coś podnieść to pisze "Inventory full" mimo, że nic nie mam, tak samo jak uderzam z pięści w mooby to Albo Miss, albo nic.

@Edit

Relog pomógł.

@Edit 2

Kickło i "Przecież jesteś teraz dostępny. Włamanie? Bład serwera?"

Opublikowano

pewnie jutro włączą a co do servera ma wyjść jakaś tam wersja 0.9 i ma mieć wiele nowości więc czekam a co do serva o 14+++ wbiły dzieci i nie zbierały itemów crash crash !!!

Opublikowano

Mam pytanie.

Ten priv będzie po prostu serwerem z przyspieszonym expem i paroma dodatkami? Czy raczej zamierzacie zrobić zupełnie nową fabułę?

Jeżeli chodzi o drugą opcję, mógłbym pomóc. Jestem dobry w wymyślaniu różnych historyjek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...