Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][*BytomCraft*][Survival][Gildie][Itemy za gildie][Spolszczone pluginy][Nowe receptury craftingu!][Exp ze stone][Other Drops][Wejdz juz teraz !]

MeeToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Zgloszony,

po za tym ten Pan ktory zrobil tamta reklame :

- Nie edytowal ip w prezentacji

- Nie napisal nowej prezentacji

Wiec smiem sadzic iz ten serwer nie jest juz jego.

Pozdrawiam :)

Śmiem twierdzić ze reklamę nie musi robić właściciel ; ]

Pozdrawiam jak masz problem idź się popłacz gdzieś indziej nie potrafisz nawet podać porządnych argumentów. hah

I co teraz będziesz każdemu mówić że ma do niczego serwer hah sam nie masz porządnego

Do dupy serwer: http://www.mpcforum.pl/topic/972274-152bytomcraftsurvivalgildieitemy-za-gildiespolszczone-pluginynowe-receptury-craftinguexp-ze-stoneother-dropswejdz-juz-teraz/page-2#entry7852477

Opublikowano

Meteoo jestes glupszy niż but chce zauważyć że viryalcraft siedzi non stop 200/200 slotow pod ip virtualcraft.pl ^^ zamknij się jak nie wiesz

Nie polecam serwera. Wlasciciel krytykuje inny serwer który ma 200/200 slotow non stop zapełnione. zbanował mnie na serwerze za ortografie thx. i tylko 30 slotów. Spawn z dupy wyjęty.

Sam chciales bana, krytykowales mocno serwer, pisales ponizej krytyki.

Jeszcze troche i bys zareklamowal serwer vir*****.

Gdybym cie nie zbanowal zapewne bys to zrobil.

Spawn nie jest super ale w zupelnosci wystarczy,

gracza sie podoba.

30 slotow bo dopiero wystartowalismy z serwerem, moglbym odrazu kupic maszyne i dac 150 tylko wtedy wieksza szansa by byla ze serwer upadnie z braku srodkow na serwer.

Majac 30 slotow jest 99% szansa na to ze serwer przetrwa wiele wiele lat :).

Po za tym nie mam zamiaru rozkrecac duzego serwera, to ma byc maly serwer na ktorym jest mila atmosfera ;)

Opublikowano

Śmiem twierdzić ze reklamę nie musi robić właściciel ; ]

Pozdrawiam jak masz problem idź się popłacz gdzieś indziej nie potrafisz nawet podać porządnych argumentów. hah

I co teraz będziesz każdemu mówić że ma do niczego serwer hah sam nie masz porządnego

Do dupy serwer: http://www.mpcforum.pl/topic/972274-152bytomcraftsurvivalgildieitemy-za-gildiespolszczone-pluginynowe-receptury-craftinguexp-ze-stoneother-dropswejdz-juz-teraz/page-2#entry7852477

Nie, nie uwazam ze jego serwer jest do dupy, nawet na nim nie bylem. Udalo im sie rozkrecic serwer to fajnie, jezeli serwer nie upadnie to na prawde gratuluje rozkrecenia serwera, nie musisz krytykowac mojego serwera, gracza sie podoba i to jest najwazniejsze, a ze tobie sie nie podoba to zrob wlasny serwer zobaczymy ile postoi.

Pozdrawiam :).

miejąc 30 slotów i 3 graczy :D w tym własciciel miła atmosfera własciciel krytykuje inne serwery mhm bardzo miła,

Jak juz napisalem wyzej rozkrec swoj serwer, zobaczymy ile bedzie gralo graczy.

Po za tym jest rano, ludzie spia albo sa w szkole ( Jeszcze nie ma wakacji... ) co nie ktorzy sa w pracy, wpadnij popoludniu lub poznym wieczorem (1/2 w nocy)bedzie full :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

"gracza sie podoba i to jest najwazniejsze"

Własnie robie serwer jak co odezwę się ^^ tylko że mój na start ma 100 slotów ^^

Jak mam wbić jak mam bana?

Ok, bede sprawdzal twoj profil :) Zobaczymy jak sie rozkreci twoj serwer i po ilu dniach padnie.

Co do bana masz ub, ale daje ci mute zebys czasem nie reklamowal i nie wyzywal :).

Opublikowano

Fajny masz serwer.

http://www.mpcforum.pl/topic/970473-magiclandcraft-100-slotow-survival-frakcje-exp-z-stone-drop-zelaza-itp-z-stone/#entry7757489

200 slotow a graja 2 osoby :)

Ladny serwer, ladny.

@Edit dodatkowo prezka z generatora ;].

-----------------

Zachecam do zagrania na serwerze !

Ip : xxxx

Zapraszamy :).

--------------

Zapraszam, zapraszam :).

------------------

Zapraszam ;].

Opublikowano

Fajny masz serwer.

http://www.mpcforum.pl/topic/970473-magiclandcraft-100-slotow-survival-frakcje-exp-z-stone-drop-zelaza-itp-z-stone/#entry7757489

200 slotow a graja 2 osoby :)

Ladny serwer, ladny.

@Edit dodatkowo prezka z generatora ;].

-----------------

Zachecam do zagrania na serwerze !

Ip : xxx

Zapraszamy :).

--------------

Zapraszam, zapraszam :).

------------------

Zapraszam ;].

Wiesz bo się nim teraz nei zajmuje jestem madądrzejszy i robie cos na co ty jestes za glupi.

Opublikowano

Wiesz bo się nim teraz nei zajmuje jestem madądrzejszy i robie cos na co ty jestes za glupi.

Po pierwsze nie wyzywaj a po drugie skoro nie masz czasu to moze go zamknij ? Zrobiles serwer na miesiac zeby kasy z isa pozbierac, zeby miec zabawe i zeby przyszpanowac o mam serwer 200 slotow, zalosne... robisz serwer a sie nim nie zajmujesz, ogarnij swoj serwer potem mozesz krytykowac czyjes.

Opublikowano

Po pierwsze nie wyzywaj a po drugie skoro nie masz czasu to moze go zamknij ? Zrobiles serwer na miesiac zeby kasy z isa pozbierac, zeby miec zabawe i zeby przyszpanowac o mam serwer 200 slotow, zalosne... robisz serwer a sie nim nie zajmujesz, ogarnij swoj serwer potem mozesz krytykowac czyjes.

Ja się nim zajmować nei musze nwm jak ty mam kolegów ^^ po drugie jestem mądrzejszy jak już mowiłem przygotuwuje się do 2 edycjii więc zamknij się twój serwer jest rzałosny spawn z dupy wyciągnięty.

Opublikowano

@up Piszesz że ktoś nie ogarnia ortografii mimo że sam robisz błędy, aha i pozdrawiam tak noobski serwer skoro wchodzicie na inne serwery i tam reklamujecie swój noobski serwer.

NIE POLECAM!!! TEN SERWER TO DNO!!!

Opublikowano

@Up

Nie robie bledow ( nie liczac polskich znakow bo tego nie lubie robic, tak sie nauczylem i tak pisze ) PS :

Nie reklamujemy sie na innych serwerach, chyba ze ktos to robi z graczy a to juz nie nasz problem :).

Pozdrawiam.

Serwer sie rozwija, zapraszamy !: )

Zapraszamy ;]

Zapraszam !

Zapraszam, szykuje sie duzy duzy duzy i epicki event.

Zapraszam.

Opublikowano

Nie ogarniasz nawet ortografii, ale coz.... zakonczam ta wymiane zdan bo tak mi polecil moderator, z idiotami nie ma co sie klucic ;]

Skoro jesteś taki pewny że nie robisz błędów to zaznaczyłem twój błąd na czerwono, piszę się kłócić, a nie "kłucić"

ps: Właśnie pokazałeś swoją inteligencję.

Opublikowano

Skoro jesteś taki pewny że nie robisz błędów to zaznaczyłem twój błąd na czerwono, piszę się kłócić, a nie "kłucić"

ps: Właśnie pokazałeś swoją inteligencję.

Bylem pewien ze sie pisze "klucic" a nie "klocic" no coz nie kazdy jest orlem :]. Mam ledwo trzy z polaja wiec nie miej wontow.

Sory za ten blad, juz go poprawiam.

zapraszam

Zapraszamy serdecznie :].

Zapraszamy na serwer : ].

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Zapraszamy serdecznie

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

UWAGA

EXP ZE STONE ZWIEKSZONY NA CALY WEEKEND

UWAGA

Zapraszamy !.

Wbijac, Wbijac :).

Zapraszam !

ZapraszamyYYYY

Zapraszamy do gry ;).

Zapraszam na serwer : ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...