Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy podobał by się Wam serwer [Survival - Frakcje - Questy] i inne?

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na serwerze?

• TAK
      8
    • NIE
      7
    • MOZE
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym stworzyć serwer Survival-Frakcje-Gildie [LVL'e]

Tak jak serwer miał by jak na razie do 15 slotów, do nierozkręcenia serwera. Znajdowalibyśmy się w małym spawnie (jakieś osadzie, zamku gdzie były by jakieś domki, lochy z npc, gdzie u niech będzie można wykonać Questy. Zbroji też nie moglibyśmy wykonać, tylko jakiś np kowal, trzeba by było sobie na to zapracować. EXP był by z stona, dropienie rud diamentów, żelaza złota oraz szmaragdów był by z stone.

Aby gracz mógł sobie założyć gildię, musiał by uzbierać następujące materiały aby ją zrobić i przyjmować chłopów i napadając na inne gildie

VIP I S.VIP by miał pokój VIP gdzie tylko by podane grupy miały dostęp. VIP miał by enchant jakieś buteleczki z EXP i coś by się wymyśliło. Oczywiście też można by było dodać jakąś MOBARENE czy SurvivalGames. Były by organizowane konkursy na najlepszego wojownika PVP i wiele wiele innych! ;)

Tak wiec co myślicie o takim serwerze? Co byście chcieli wprowadzić a może coś usunąć? Tak więc proszę o wasze propozycje opinie, oraz zagłosuj w ankiecie ;)

Pozdrawiam, oraz dziękuję.

Opublikowano

Stanowczo nie bo tego już jest miliony na MPC i wgl zrób coś oryginalnego typu survival+frakcje+mody. To by było super a nie nudne Survival+Frakcje.

Opublikowano

Stanowczo nie bo tego już jest miliony na MPC i wgl zrób coś oryginalnego typu survival+frakcje+mody. To by było super a nie nudne Survival+Frakcje.

A jakie mody byś proponował na taki typ gry?

Opublikowano

Tak mało jest takich OGARNIĘTYCH , spolszczonych pluginów daj ip to chetnie kupie vipk'a

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Tak mało jest takich OGARNIĘTYCH , spolszczonych pluginów daj ip to chetnie kupie vipk'a

IP jeszcze nie ma ;) Ale poinformuje Was o serwerze ;)

Ciesze się ze Ci się podoba ;)

Soory za DoublePOST, proszę o dalsze opinie oraz propozycje ;)

Opublikowano

Według mnie jest to zły pomysł, już przedawniony.

Ludzie szukają nowych inspiracji, jakiś nowości.

nie.

A co byś chciał jaki tryb gry?

refresh

Opublikowano

Mógł byś zrobić też że Jakieś nowe Potwory Inwazje Itp Nowe Zwierzęta I inne.

Ok, ale trzeba jakiś MOD na to? ;)

Potem dam lajka, bo wykorzystałem limit ;)

Opublikowano

Ja się z Tobą Ernest nie zgodzę (TenStylOdLajka).

Taki serwer byłby genialny lecz musiałby to być tylko RPG, a nie mieszanka! SG by zepsuło, lepiej jakiegoś spleef'a, mobarene, parkour..

Jestem na tak.

Lecz wolałbym serwer RP, prace (Prefixy) Rolnik, Górnik.. Taki jobs ale rozwinięty. :]

Pozdrawiam KredkaMan.

Opublikowano

Ja się z Tobą Ernest nie zgodzę (TenStylOdLajka).

Taki serwer byłby genialny lecz musiałby to być tylko RPG, a nie mieszanka! SG by zepsuło, lepiej jakiegoś spleef'a, mobarene, parkour..

Jestem na tak.

Lecz wolałbym serwer RP, prace (Prefixy) Rolnik, Górnik.. Taki jobs ale rozwinięty. :]

Pozdrawiam KredkaMan.

No te prace trochę pasują pod serwer FB ;)

Ale na takim seriw byly by QUESTY, npc, epicboss np itp

Masz jeszcze jakąś propozycje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...