Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCS Week 2

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ATN:

Shen top

Lee Sin jungle

Ahri Mid

Varus & Fiddle bot

MYM:

Ryze top

Naut jungle

Syndra mid

Graves & Thresh bot

Czaru jest 3/7 =.=

no to raczej 1 Lose zaliczą :c

Gość koxxxik12
Opublikowano

Jakby czaru wziąłby ryze to inna gra dla niego. Ryze całkiem dobrze kontruje ahri ehh..

Opublikowano

mi system nawalił 3min przed meczem jak /\ napisał posta xD

jebany cheater ;>

Mam rozumieć że mecz jest ''okupiony"? kolejny mecz przeciwko atm w którym czaru wybiera najgorszy możliwy pick....

już nawet ori która ogarnia do perfekcji była by lepsza na ahri...

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Pierwszy raz taki e- sportowy mecz oglądałem i muszę przyznać, że jestem pod wrażaniem nie tylko gry zawodników ale i organizacji tego wszystkie. :)]

Skoro 2 przegrany to czy MyM odpadło? Czy jeszcze ich zobaczymy w tym sezonie?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Gość koxxxik12
Opublikowano

Dumni po zwycięstwie ,wierni po porażce

Opublikowano

mym ma 5/2 chyba, co czyni tę drużynę jedną z najlepszych.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Pierwszy raz taki e- sportowy mecz oglądałem i muszę przyznać, że jestem pod wrażaniem nie tylko gry zawodników ale i organizacji tego wszystkie. :)]

WTF? Przecież oni są drudzy w tabeli...

ATN 6:1

MYM 5:2

Gambit Gaming : 4:2

Fnatic 4:3

Opublikowano

mym ma obecnie 5 zwycięstw i 2 porażki co daje im nadal 2 miejsce w tabeli

nie zapominajmy że MyM fenomenalnie grał z wszystkimi innymi rywalami czego nie można powiedzieć o ATM którzy mają wyraźne chwile zadyszki

wydaje mi się że jeśli czaru będzie miał wspaecie w postaci normalnej gry kolegów to MyM w tym roku wygra wszystko co jest możliwe

Opublikowano

@Up

Gadam z jego bratem , to mówi , że Syndrą coś tam grał , i nie chciał testować innych postaci na Ahri , więc nie wiadomo jak by się potoczyło.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

No właśnie, dodam że jak nie mają do wybory 1st picka (którym była by ahri) to niech ją zbanują, ten nunu ssie w tfach, tylko w early przydatny. Jak grali pierwszy mecz vs atn to czru pickną tfa, wszyscy wiemy ze tf nie zrobi takiego dmg jak ahri.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

a co myślicie - jak potoczy się jutrzejszy mecz? jestem pewny że jeśli mym nie bedzie first pickiem to zbanują ahri...

ps. po co są banowane takie postacie jak elise - ok, jest dobra ale o wiele lepiej zbanować voliego lub heca gdyż obecnie to te postacie wygrywają mecz, nie jakiś kha czy coś co pada w niecałą sekunde

Opublikowano

czaru na pewno wie lepiej co robi niż Wy, te prosy na MPC co tylko krytykują, a nigdy na takim turnieju się nie pojawią jako jedna z drużyn.

<>

Opublikowano

up this is true Czaru gdy nie gra ahri a w przeciwnym team jest to ma problemy i to duze sam jak nie gram fizzem na midzie a w przeciwnika jest mam w ciul problemy bo cieżko mi grać przeciw main champowi, bo nw jak kontrowac go.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...