Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ahrimania - Ktoś pamięta?

sul94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zajebisty serwer...Grałem.. szkoda.. ze go już nie ma

myślę żeby postawić serwer dedykowany to samo dodać kaskę ma się, ale jestem zielony w tych sprawach jak postawić wszystko jak by to fukcjonowalo wgl.

Pozdrawiam Wilczek

Opublikowano

Prawda jest taka że piszecie że fajnie jak by była reaktywacja itp ... Chcecie pliki takie zrobić to nic dajcie tylko dokładna prezke tego serwera..ale założę się z nikt by tam nie grał bo by narzekali że nic ciekawego , nowego.

Pjontka.

oLqzgYC.png

Opublikowano

z tego co pamiętam Aryman miał taki hajs z jakiejś serwerowni, że dla niego to 5min postawienie serwera ^^

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sam mam 2 filmiki z tego serwera :D. Świetny był.... Aż miło sie grało dochodząc do czołówki Rankingu. Niektóre postacie jeszcze kojarzę :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych, to prawda.

Byl to moj jeden z pierwszych serwerow na ktorych odnioslem sukces nick Artur.

Ogolnie wspomina sie go dobrze jak na lata 2010-11

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Oglądam już po raz 2-3 i wciąż nie mogę uwierzyć jaka to była wtedy zajebista magia gry na tym serwerze , teraz NIGDZIE ale to NIGDZIE nie ma i nie będzie takiej , gdyby tak była reaktywacja było by zapewne sporo osób.. <3

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

widzę, że nie tylko ja tęsknie za tym serwerem, serwer był naprawdę jednym z najlepszych serwerów, do tej pory szukam jakiegoś podobnego serwera, ale nie stety nie ma takich.. :( Forum serwera jeszcze istnieje, ale nikt tam nie zagląda.

http://www.ahrimania.fora.pl/
Macie może jeszcze clienta Ahrimani lub skili PC, PC2 ?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy priv na jakim grałem, a grałem na bardzo wielu serwerach.

Ten miał w sobie to coś. Wydałem na niego 50zł i to były pierwsze pieniądze wydane na metina i jak się okazało ostatnie, bo serwer niestety padł, a na innych serwach nie miałem chęci wydawać kasy.

Bardzo żałuję, że Aryman porzucił pracę nad serwerami metina, robił to bardzo dobrze, może gdyby miał większy team to jakos lepiej by się to potoczyło, bo stawiał ten serwer w pojedynkę, tak samo go pilnował.

Nigdy go nie zapomnę.

Opublikowano

Sory za odkop, ale film całkiem spoko posklejany ;)

Zastanawia mnie, czy ktoś posiada klienta tego serwera i byłby skłonny go zreuploadować.

Na serwerze grałem, i grało się zajebiście. Dzięki za przypomnienie o nim  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...