Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ahrimania - Ktoś pamięta?

sul94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem parę filmików ze starego serwera Ahrimania i postanowiłem skleić je w całość aby mieć jakąś pamiątkę z tego świetnego privka...takich już nie ma.

Może ktoś z Was rozpozna swój nick :D

Oglądać Komentować i Subskrybować a może będzie tego więcej (głównie PL)

http://www.youtube.com/watch?v=1Fb28D1bH4Q

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych na jakim miałem do tej pory grać, a metka gram już sporo czasu. Ahrimania jak i oba Hybridsy(chyba tak się nazywały te serwery) Arymana, który odwalił kupe dobrej roboty tworząc takie serwery.Robiło sie 2x eq na drop yang i chodziło na red las ;d

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych na jakim miałem do tej pory grać, a metka gram już sporo czasu. Ahrimania jak i oba Hybridsy(chyba tak się nazywały te serwery) Arymana, który odwalił kupe dobrej roboty tworząc takie serwery.Robiło sie 2x eq na drop yang i chodziło na red las ;d

Dokładnie tak. Żaden serwer tak bardzo mnie nie wciągnął jak Ahrimania.

Aż chciałoby się stworzyć coś takiego lecz brak kasy...

Ary raczej już nie postawi podobnego serwera (a raczej już żadnego) natomiast PARTYZANT'a coś nie widać (może zmienił nick - można tylko się domyślać na jaki... :D) pliki miał jeszcze hmm tarantula i jego dziewczyna jeśli się nie mylę.

Oj to prawda takich już nie ma :( Pewnie mnie pamiętasz .

Coś mi się kojarzy.
Opublikowano

Aryman dobry serwer zrobił, popularność z tego co pamiętam była mała, ale sam serwer był doskonały, jeden z lepszych.

Szkoda, że nie stoi do tej pory, zapewne dalej bym tam grał.

Opublikowano

Pamiętam serwer. Achh. Aż się łezka w oku kręci.

Mam sprawę, mógłbyś podrzucić link do tła z początku filmu?

skpUo.png

Opublikowano

Dziękuję autorowi za film, za przypomnienie o tym cudnym serwerze.

Z A J E B I S T Y SERVER!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Jakoś mnie to bardzo nie poruszyło. Edytowane napisy, skille. + jeszcze widać że to hard. Nie przepadam za takimi privami. Znaczy lubie hardy ale nie takie jak na tym filmiku. Można wiedzieć w którym roku był ten serwer?

Opublikowano

Jakoś mnie to bardzo nie poruszyło. Edytowane napisy, skille. + jeszcze widać że to hard. Nie przepadam za takimi privami. Znaczy lubie hardy ale nie takie jak na tym filmiku. Można wiedzieć w którym roku był ten serwer?

2010 rok.

Opublikowano

świetny serwerek, pamiętam początki :P

teraz to nie to samo.. wszystkim zależy tylko na kasie a nie o dobrym klimacie :/

dzięki za wstawienie filmu

Opublikowano

tak naprawde problem klimatu metina nie polega na nowosciach ktore teraz sa, czy cofaniu sie do czasow gdy nie bylo lv obok nicku itp, tak naprawde wtedy taki klimat byl bo malo kto znalo ta gre tak dobrze jak znana jest teraz, teraz juz za duzo wiadome jest o niej, brak odkrywania jej, brak zabawy z poznawania itp. i "klimat" jej znikl, tak sie dzieje z kazda gra.

2009/2010 to byl czas kiedy pojawialy sie pierwsze privy, zwiekszony exp, dodawane rzeczy ktorych na globalnych serwerach nie ma itp wtedy to byla taka jak by "nowosc" dla wszystkich i fajnie sie gralo, teraz juz tak jest na kazdym serwerze i tak zwanego "klimatu" nie ma tak samo bylo z globalnymi serwerami kiedy pierwszy raz ukazal sie np. metin2 PL.

sygna1.png

Opublikowano

tak naprawde problem klimatu metina nie polega na nowosciach ktore teraz sa, czy cofaniu sie do czasow gdy nie bylo lv obok nicku itp, tak naprawde wtedy taki klimat byl bo malo kto znalo ta gre tak dobrze jak znana jest teraz, teraz juz za duzo wiadome jest o niej, brak odkrywania jej, brak zabawy z poznawania itp. i "klimat" jej znikl, tak sie dzieje z kazda gra.

Ahrimania odbiegała od większości serwerów. Spędziłem na niej kilka miesięcy (jedyny priv który tak wciągnął) a i tak nie wiem wszystkiego o tym serwerze, nie zrobiłem wszystkiego. Teraz wejdziesz na serwer i masz monotonne wykonywanie tego samego, wszystko takie same jak na innych serwerach. Jednym fajnym serwerem z ostatnich miesięcy był Draenor2 i teraz zapowiada się Astium oraz pewna niespodzianka która parę osób może zaciekawi :D

Klimat serwera tworzą gracze. To oni tworzą atmosferę na serwerze.

Opublikowano

Lisa Miskovsky-stil alive.

Reaktywacji serwera już raczej(nigdy nie mów nigdy) nie będzie.

Zaraz podeśle Arymanikowi temat na facebooka, może będzie chciał zrobić reaktywacje :D

Opublikowano

Zaraz podeśle Arymanikowi temat na facebooka, może będzie chciał zrobić reaktywacje :D

Jak nie on to ktoś inny ^^...

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ahrimania byla, jest i bedzie najlepsza! (Ary jesli to czytasz, blagam Cie, zrob reaktywacje, nie wazne co bylo, wazne co jest! :))

Pozdro Sul, mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietasz! ;)

Opublikowano

Oj były czasy ;). Na lepszym serwerze jak ahrimania oraz hybrid 2 nie grałem ;). Szkod atylko że graczy mało było ;/. Szczególnie na serwerach hybrids. Takie czasy już nie wrócą ..

fs_pc.png

Opublikowano

Wiecie co cechowało Ahrimanie i Hybrids'a ?

Atmosferę, którą stworzyli wspaniali gracze oraz klimat, który stworzyła administracja. To było coś wspaniałego i jeszcze to były pierwsze z tych nowości typu questy czy tekstury.

Chętnie bym pograł na re-produkcji takiego czegoś, może starsi weterani metina by się znów na niego skusili ;D

Bez-nazwy_nrsrana.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...