Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Asylion.pl & okna logowani

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arisa ja tego nie wykonywałam. ;x Pisalam, że wykonam nowe, bo te są slabe (i nie mojego wykonania). Na razie mojego wykonania jest tylko sygna i avek + grafika na fanpage'u. Wszystko jest zaplanowane w stylu sygny, czyli lód i mróz. ;)

np. znaczek gm'a

w0z.png

I jedno tło już mam gotowe, dam dla przykładu:

myo5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak na marginesie pozwolę sobie dodać.

Tła podczas ładowania są to tła tzw. stockowe. Osobiście zrobiłem inne. Związane z metinem niestety... ktoś sobie zażyczył innych to dostał czyste stocki z innych gier.
Dwa... Logo, o tym już też wspominałem.
trzy, większość grafik będzie pozmieniana. Nie mam kontaktu z osobą, która wykonuje prace graficzne więc nie mogę tej osobie przedstawić swojego zdania.
cztery, Osoba, która zajmuje się grafiką potrafi ocenić barwy ale większosć graczy to tylko gracze, którzy chcą zagrać i krytykują tylko "ładne, brzydkie, łe to z xxx serwera, a to jest zbugowane" więc na krytykę

"cztery różne odcienie niebieskiego" raczej nie liczymy :P

Serwer w ciągu 14 dni puści tak zwaną betę ;)

Pozdrawiam i zachęcam do oczekiwania!

sygnampc.png

Opublikowano

Arisa ja tego nie wykonywałam. ;x Pisalam, że wykonam nowe, bo te są slabe (i nie mojego wykonania). Na razie mojego wykonania jest tylko sygna i avek + grafika na fanpage'u. Wszystko jest zaplanowane w stylu sygny, czyli lód i mróz. ;)

np. znaczek gm'a

w0z.png

I jedno tło już mam gotowe, dam dla przykładu:

myo5.png

Nie postarałaś się !

winter_sunset_by_fel_x-d5pp5f0.jpg

sygnampc.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

7. Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny. Kara: 5 pkt. Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

tła nie powalają zbytnio, tym bardziej, że to już praktycznie gotowe stocki :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...