Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Asylion.pl & okna logowani

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciał bym wam zaprezentować okna logowania jak i zarówno pasek ładowania gry które będą na asylionie

q6um.jpg

g9d5.jpg

05ya.jpg

z poważaniem Team Asylionu

Opublikowano

Mało widoczne pola na hasło i ID.

Reszta całkiem spoko, fajnie to wygląda. Lajk :)

Ponieważ jest zdj w oddali ;) więc tylko takie złudzenie zależy jaką kto ma rozdzielczość ustawioną

Opublikowano

prawie Ci sie udalo :/ tylko ze ja rysuje swoje postacie :/ so close.

szpanf.png

Jesli uzywasz backgroundu z innej gry nie mam nic przeciwko...

Ale postac elfa z Wow'a na loadscreenie metina... Po waszym logo widac ze macie dobrego grafika i stac Was na wiecej. ; )

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

prawie Ci sie udalo :/ tylko ze ja rysuje swoje postacie :/ so close.

szpanf.png

Jesli uzywasz backgroundu z innej gry nie mam nic przeciwko...

Ale postac elfa z Wow'a na loadscreenie metina... Po waszym logo widac ze macie dobrego grafika i stac Was na wiecej. ; )

Nie jestem z administracji Asylion.pl

Nigdzie też nie napisałem, że bierzesz z neta postacie ale dobrze wiesz, że backgroundy itp masz z Mists of Pandaria :)

Moim zdaniem powinnaś po prostu ocenić czy Ci się podoba czy nie a nie wtrącać nie potrzebne zdania (chyba jest moda na tym forum na pieprzenie takie sicked)

@Topic: Logowanie jest zbyt ciemnie dla mnie i brakuje jakiegoś podkreślenia do miejsca wpisywania loginu i hasła (buttony gotowce też nie przejdą ale w miarę się komponują.)

W loading screenie podoba mi się tylko logo nie wiem czemu. ;f może dlatego, że brakuje jakiejś postaci z metina?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A mnie się mało podoba. Zero tematyki o Metinie. Ogólnie takie przeźroczyste te pola z logowaniem i CH.

Widziałem lepsze. ;)

Opublikowano

Przyjmujemy również krytykę otóż dlatego chcemy wiedzieć co sądzicie o tym wszystkim by poprawić to co trzeba :) czy jak i zarówno zmienić całkiem nie zawsze musi być związane wszystko z Logiem mt2

Opublikowano

Pole do wpisywania loginu i hasła niezbyt mi się podoba a pasek ładowania bardzo fajny, jeszcze takiego nie widziałem :)

skpUo.png

Opublikowano

Szczerze? moim zdaniem to jest paskudne :P a tlo logowania zwlaszcza, ale to nie odemnie zalezy.

Tla ladowania z paskiem gdzie sa zmienione ;) nie chcielismy wszystkich udostepniac :)

Opublikowano

Bez jaj co wy kur....de chcecie z tego metina zrobic ? Nowa gre ? ....

Nooo ale wyglada bardzo ladnie :)

A czemu by nie? przydałby się metin3 ;) 6 czy tam 7 lat gram w metina i nie mogę się oderwać jakoś :D najwięcej to 6 miesięcy przeżyłem bez metina ale po jakimś czasie znów mi się zachciało...

Co do tematu to ładne ale przydałoby się zapisywanie hasła było by lepiej po prostu.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

A czemu by nie? przydałby się metin3 ;) 6 czy tam 7 lat gram w metina i nie mogę się oderwać jakoś :D najwięcej to 6 miesięcy przeżyłem bez metina ale po jakimś czasie znów mi się zachciało...

Co do tematu to ładne ale przydałoby się zapisywanie hasła było by lepiej po prostu.

postaramy się to dodać niedługo świetny pomysł !

Opublikowano

Przykro mi Julietta, ale ta grafika to jedna z Twoich słabszych. Wiem że Cię stać na więcej więc pokaż to wreszcie.

Przede wszystkim nie mogę rozkminić Waszej logiki odnośnie loga tego serwa. W sygnie inna, na oknie logowania inna.. pewnie jeszcze nie jedną zobaczymy.

Jeśli to miał być popis graficzny.. to niestety Wam nie wyszło. Lepiej się trzymać jednego, bo zaraz namieszacie graczom w główkach, a logo to przecież znak rozpoznawalny serwera ;) (ten w sygnie najlepszy )

Pierwsze okno logowania - wg mnie, jest mnóstwo innych, ciekawszych i przyjemniejszych stock'ów. Takie odbieganie od tematyki nie zawsze jest ok. Proponowałabym dodać tam przynajmniej jeszcze jeden kolor aby nie było takie ponure, lub poszukać innego - coś bardziej związanego z kulturą dalekiego wschodu ;)

Czerwone podświetlenie przy 'wyjście' i 'start' nie powinno być tak oczojebne. Najlepiej jakby było widoczne a jednocześnie pasujące kolorystyką do pozostałej części. Jakiś ładny odcień niebieskiego - byle jasny. Nwm czy dobrze widzę, ale czyżby 'wyjście' miało całkiem inna czcionkę niż 'start'?! Proszę Was, zmieńcie to jak najszybciej bo jest to strasznie 'tandetne' i 'tanie'. Nie wprowadza to żadnego urozmaicenia a jedynie zaniża poziom pracy.

W drugim oknie logowania - ten klucz.. hm.. fajny pomysł ale jest on tak perfidnie wyjęty z tej bajki : ( Spróbujcie go bardziej dopracować skoro już koniecznie musi tu być.

Pole z ID i hasłem są tak widoczne że aż wcale. Jednak to już było wspomniane, teraz jedynie musicie to poprawić. Proponowałabym prostokąty z niedużym kryciem.. tak ok. 15%. Byle nie jednokolorowe pustaki.

Okno ładowania - nie podoba mi się tematyka, kolorystyka napisu, typografia 'logowania' a przede wszystkim cały ten pasek. Odstrasza. Ponad cztery różne tony niebieskiego które za cholerę nie mogą się ze sobą zgrać. No pliska nooo :c Dajcie chociaż jakiś obrys temu logo żeby było widoczne bo literki 'a' i 'n' gubią się gdzieś w tle.

Napis 'loading' też można by przyciemnić i usunąć te śmieszne '....' po co to? ;_;

Z grafiki tego całego 'asylion'u' najbardziej podoba mi się sygna i avek... taaak.. to Wam wyszło najlepiej jeśli chodzi o grafike. Na waszym miejscu tym motywem 'lodowym' bym się kierowała i nie robiła chaosu tyloma innymi. Chętnie zobaczę te Wasze wypociny już po starcie serwera xD

Pozdro Yoshi, spisuj się ładnie bo tam zawitam ; *

Opublikowano

Nono Yoshe widzę, że startujesz z własnym serwerem.

Wracając do tematu, tam gdzie wybiera się chanele jest to template z google grafika ...

Jedynie to pozmieniane te start i wyjście :)

Nie pasuje nic a nic do Metina, nawet ten klucz jakiś chooyowy.

Ale znając Yoshego serwer będzie napompowany na pełnej ku*wie ;)

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...