Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havok

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dojebałeś. Dojebałeś jak ślepy w stodołę. Jedyne problemy jakie miał WoT z MM to były arty, którę się ogarneły. Taki przykład bitwy po prostu nie istnieje jaki podałeś. Może być bitwa: 8x T8 vs 6x T8, ale 10x T10 vs 4x T10 jest niemożliwe. Nie wiem co brałeś, ale radzę ci przestać.

Edit: Po chuj odkopujesz miesięczny temat ???

Powiem tak możliwe że ty się nie spotkałeś z taką bitwą ja owszem a po za tym może słyszałeś o błędach z MM po ostatniej aktualizacji i tu nie chodzi mi dokładnie o arty bo tu jest problem rozwiązany ale właśnie zwykłe czołgi typu HT itp losuje nierówno nie zawsze tak jest ale czasem się zdarza jak ten mój przykład.

A dlaczego odkopuje ten temat po miesiącu po prostu nie spojrzałem na datę a byłem oburzony tym co powiedzialeś

Opublikowano

Hahahahahaha "WG nie zbankrutuje ,bo ma zbyt wielu zaufanych graczy" Dosrałeś . Jak WT wprowadzi czołgi to WG sie zesra i gdy nie zmienią podejścia do graczy ,to nie będzie dla nich już ratunku ,a poza tym tylko idiota może im ufać.

Opublikowano

Co jak co ale ten silnik to cud miód malina :D.

Polecam poszukać po necie i ściągnąć grę z tym silnikiem i samemu przetestować :)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Co jak co ale ten silnik to cud miód malina :D.

Polecam poszukać po necie i ściągnąć grę z tym silnikiem i samemu przetestować :)

Przy przesyle z rzędu 400kb/s to wole nie :)

Widze że tu jest kłótnia o WT i WoTa prawda jest taka że czołgi w wt idą po statkach a statków nie widać więc w grze czołgów nie ma więc po co ta kłótniao chujostwo które bedzie istniało za 2-3 lata ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@up jak ta gra waży 100 mb ? to do 10 min pobierania

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Powiem tak możliwe że ty się nie spotkałeś z taką bitwą ja owszem a po za tym może słyszałeś o błędach z MM po ostatniej aktualizacji i tu nie chodzi mi dokładnie o arty bo tu jest problem rozwiązany ale właśnie zwykłe czołgi typu HT itp losuje nierówno nie zawsze tak jest ale czasem się zdarza jak ten mój przykład.

A dlaczego odkopuje ten temat po miesiącu po prostu nie spojrzałem na datę a byłem oburzony tym co powiedzialeś

Wklej chociaż jeden ss takiej bitwy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Owszem, zdarzają się coraz częściej nierówne bitwy, ale są margines błędu to ok. 3-4 czołgi. Nie może być wiecęj. I z artami także jest problem, bo czasem wylosuje arte X po jednej stronie, a po drugiej arte IX (na topce)...

Hahahahahaha "WG nie zbankrutuje ,bo ma zbyt wielu zaufanych graczy" Dosrałeś . Jak WT wprowadzi czołgi to WG sie zesra i gdy nie zmienią podejścia do graczy ,to nie będzie dla nich już ratunku ,a poza tym tylko idiota może im ufać.

Kolego. Słyszałeś World of Tanks, bo siedzisz w tym dziale. Ale słyszałeś też, że wg. ma przeszło 60mln zarejestrowanych graczy na całym świecie ? Okej. Odejmij sobie ok. 15mln. Tak jakby coś nie pasowało. Załóżmy, że te osoby nie grają, nie są już zainteresowany, albo założyły BOT konta. Zostaje 45mln. Przyjmijmy, że 50%, zakupiło coś w sklepie W.o.T-a. Jest to 22,5mln graczy przez ok. 20euro. Co daje ? 450mln euro :) Są to oczywiście przypadkowe obliczenia. Znam osoby, które wydają 300zł miesięcznie na gre. Owszem chore, ale cóż... Pozatym, nie wiem czy wiesz, ale firma Wargaming.net istnieje już na rynku 15lat :) Wyszło w tym czasie xxx gier. Kurczę, dlaczego jeszczenie zbankrutowali ? Hmm... Ta gra jest kultowa. Taka Tibia dzisiejszych czasów. Kiedyś kolega walił z Axa, dziś z IS-a. Uwierz, mimo że wyjdzie kolejnym badziew o samolotach, to World of Tanks utrzyma się i będzie dobrze prosperował na rynku gier ;)

Opublikowano

zna ktoś jakąś gre z tym silnikiem ? Oprócz tego Spin Tires bo jak wróce do domu to chciałbym przetestować .

A i jestem taki maniakiem mpc że pisze ten pos t z nad rzeki :D

Wedug mnie twrcw wota interesuje cloth + destruct .

Teraz znalazłem storne główną i jest wersja silnika na mobilne telefony :D nareszcie moge sie wykazać :)

Sobie teray pryegldam te wersje odpowiedzialne za niszczenie i musze sprawdzić czy udostępniają silinik amatorom :)

Prosze bardzo jest :http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=518743&n=128

co chce to mam xD

Zaraz zaraz jedyne co ja stworzyłem to kalkulator w formie dwarf fortres .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...