Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdacie ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa ! Ludzie ! Albo macie zajebiście lekką szkołę albo nwm ! To gimnazjum ! Nie podstawówka ! To 2 klasa która jest Najtrudniejsza z 3 . Widze same kujonki ;p na mpc . Nie masz zagro nie jesteś normalny

Żartujesz? Mam przynajmniej taką nadzieję...

Podstawówka i gimnazjum to takie przedłużenia przedszkola, musisz być debilem, żeby łapać tam zagrożenia...

1374788544-U921656.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uwierz mi, że się da. jak przykładowo nie nosił stroju albo ma takie zjebane punkty jak ja. ja sam ledwo 3 uciagnalem z wfu bo mamy pojebanego nauczyciela

To jest po prostu niedbalstwo i zawalanie sobie życia, zobaczysz potem że będziesz tego żałował jeżeli masz jakiekolwiek ambicje.

@Jeżeli chodzi o temat nie mam żadnych zagrożeń i chyba by mi się coś stało z nerwów, gdybym je miał choć to mało prawdopodobne.

Opublikowano

Żartujesz? Mam przynajmniej taką nadzieję...

Podstawówka i gimnazjum to takie przedłużenia przedszkola, musisz być debilem, żeby łapać tam zagrożenia...

Przesadzasz z tym wyzywaniem od debili każdego kto ma zagrożenie, za kogo się uważasz? Bo ty miałeś same piątki i od razu uważasz, że osoba z 1 jest debilem..

Ten temat znając życie zamkną, za dużo tu się obrażacie

@top

A po co się uczyć?

Poprawiłem może z 3 kartkówki, wgl. się nie uczyłem i mam średnią 3.4

Opublikowano

Przesadzasz z tym wyzywaniem od debili każdego kto ma zagrożenie, za kogo się uważasz? Bo ty miałeś same piątki i od razu uważasz, że osoba z 1 jest debilem..

Ten temat znając życie zamkną, za dużo tu się obrażacie

@top

A po co się uczyć?

Poprawiłem może z 3 kartkówki, wgl. się nie uczyłem i mam średnią 3.4

U mnie pól klasy lata z zagrozeniami i moge świadomie powiedzieć że 90% z nich to debile.Tak jest za pewne wszędzie

Opublikowano

U mnie pól klasy lata z zagrozeniami i moge świadomie powiedzieć że 90% z nich to debile.Tak jest za pewne wszędzie

No cóż, nie każdemu chcę się uczyc

Opublikowano

I właśnie o to chodzi. Fakt, nie każdy ma talent do nauki ale jak się pouczysz tą godzinę dziennie to wyciągniesz bez problemu.

Jak ci się nie chce uczyć to jesteś tępy i nieodpowiedzialny. Lepiej doceń naukę ;)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Pierdolenie.Kończe teraz gimbaze a uczyłem się tylko w 1 klasie.Mam średnią koło 4.0 a ksiązki mnie nie widziały ani razu w tym roku;)

Opublikowano

Kurde, ja będę miał powyżej 5 w 3ciej gimbazy i to w najcięższej szkole w woj. a wy po 10 zagrożeń :D

miazga.

Wystarczy tylko posłuchać trochę na lekcji i już samo siedzi, ale żeby uciekać z wf to już lekka przesada -.-

Co do tego jak można mieć takie oceny w gimbazie, to to jest nic.

U mnie w mieście jest takich dwóch, co chodzą do 5 podst. a powinni kończyć właśnie 3 gimbazy xD

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wasze odpowiedzi do reszty mnie rozjebały ! Przedłużenie przedszkola ? Jak nie chce ci się uczyć to tępy jesteś ? ;O :O ludzie co wy piszecie ?! Gimnazjum jest w huj trudne a wy mówicie o żłobku chyba . Albo poprostu kłamiecie albo kujony w okularkach z was albo macie w pizdu lekką szkołę . Jestem w cięzkim szoku ...

Opublikowano

Wasze odpowiedzi do reszty mnie rozjebały ! Przedłużenie przedszkola ? Jak nie chce ci się uczyć to tępy jesteś ? ;O :O ludzie co wy piszecie ?! Gimnazjum jest w huj trudne a wy mówicie o żłobku chyba . Albo poprostu kłamiecie albo kujony w okularkach z was albo macie w pizdu lekką szkołę . Jestem w cięzkim szoku ...

Jak takie trudne to pewnie z dumą wpiszesz do CV, że skończyłeś gimbazę...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ksiązki cię wcale nie widziały ?! To jak masz 5 ? Dajesz kase nauczycielom czy kurwa jak ? :O

Surasmen a nie kazdy jest sluchowcem . U nas to graja na komie na lekcji a nie

Opublikowano

Ksiązki cię wcale nie widziały ?! To jak masz 5 ? Dajesz kase nauczycielom czy kurwa jak ? :O

Surasmen a nie kazdy jest sluchowcem . U nas to graja na komie na lekcji a nie

Kurwa mam ochote cie wziac na skypa i przepytać z totalnych podstaw z gimbazy.Ciekaw jestem czy chociaż te podstawy ogarniasz.

sory ale jesteś głupi po prostu

Opublikowano

Kurwa ! Ludzie ! Albo macie zajebiście lekką szkołę albo nwm ! To gimnazjum ! Nie podstawówka ! To 2 klasa która jest Najtrudniejsza z 3 . Widze same kujonki ;p na mpc . Nie masz zagro nie jesteś normalny

Z takimi problemami... no kurwa jak pójdziesz do szkoły średniej to się pewnie potniesz kurwa bo "za trudne" bo "to nie jest podstawówka czy gimnazjum, to już szkoła średnia".

Szczerze? To spierdalaj z takimi wyjaśnieniami...

KIM KURWA TRZEBA BYĆ ŻEBY SIĘ CHWALIĆ SWOIMI ZAGROŻENIAMI I TO JESZCZE W GIMBAZIE?

No ja jakoś orłem nie byłem na 5 nie latałem ale nawet jak czasem miałem zagorzenie bo mi się nie chciało uczyć to przynajmniej spinałem dupę i się uczyłem i nikomu się tym nie chwaliłem że mam kurwa zagrożenie. No ale kurwa zagro z niemieckiego to nie kurwa matematyka, jak kurwa można mieć zagro w gimbazie z matmy jak materiał jest prosty w chuj albo fizyka gdzie zadania są typu podstaw do wzoru czy przekształć wzór i daj kilka regułek...

Gratuluję kurwa intelektu zarówno autorowi jak i tym co się zdążyli "pochwalić" swoją głupotą.

Żeby spamu nie było to ja zdałem bez większych problemów, półtorej miesiąca temu #GIMBY KURWA, GIMBY WSZĘDZIE

;P zapraszam na skype . Ale i tak kurwa matma chemia fiza leza

Obyś nie przeszedł.

Opublikowano

Wszedzie kujony, wszedzie debile.

Ja tam osobiscie w gimbazie na dwójach leciałem bo mi nie zalezało. Ale jak byłem zagrożony z maty to pouczylem sie, zrobilem z 20 przykladow i piąteczka wpadła. Czyli wniosek jest prosty, jak ktoś ma zagrozenia w gimbazie to znaczy ze sie po prostu nie uczył a nie ze jest debilem. Debilem jest osoba która nawet jak sie uczy to dalej nie rozumie.

Gimbaza jak to gimbaza, generalnie w tym wieku to ludzie mają olewke na wiele spraw tym bardziej na oceny.

Opublikowano

Dobra TEMAT DO ZAMKNIĘCIA BO JUŻ KURWA DO PIĄTKU NIE WYJDE Z SZOKU ŻE TAKIE WZORY SĄ NA MPC I W POLSCE . JA PIEPRZE ... IDE SIE NAJEBAĆ :%

Opublikowano

Dobra TEMAT DO ZAMKNIĘCIA BO JUŻ KURWA DO PIĄTKU NIE WYJDE Z SZOKU ŻE TAKIE WZORY SĄ NA MPC I W POLSCE . JA PIEPRZE ... IDE SIE NAJEBAĆ :%

Śmiechłem

Opublikowano

Ucz się bo jesteś zagrożony, a nie pić.

Chyba że frugo/tymbark i imprezka przy książkach, na to oczywiście pozwalam.

Opublikowano

hahhaha %

weź kurwa skończ ten pseudo szpan bo beka jest jak Cię rodzice nakryją że piłeś, no kurwa patologia pełną parą, idź się kurwa najeb wodą gazowaną bo już rozum pokazałeś...

Kto twierdzi że w gimbazie jest ciężko to polecam regres do podstawówki i tyle.

Opublikowano

Pasazer to była jedyna mądra odp. W tym temacie . Mi się uczyc nie chce dupy nie spinam pierdole nie robie wazne zeby zdac i huj

A jak ktos ma 5 to niech wypierdala . Kujony jebane . Omg . Wtf . Uciekam z mpc nerwy mnie nosza i w szoku jestem

Opublikowano

Pasazer to była jedyna mądra odp. W tym temacie . Mi się uczyc nie chce dupy nie spinam pierdole nie robie wazne zeby zdac i huj

A jak ktos ma 5 to niech wypierdala . Kujony jebane . Omg . Wtf . Uciekam z mpc nerwy mnie nosza i w szoku jestem

Człowieku to że ktoś ma 5 to nie znaczy że jest kujonem. Sam się nie uczę, a przykładowo z programowania/przedmioty zawodowe mam 5, dodatkowo oceny 4+ czyli końcowa 4 z języków. Idź i nie płacz że ktoś potrafi wynosić coś z lekcji i ma trochę oleju w głowie.

Opublikowano

Średnia 5,47. 8 piątek i 7 szóstek (geo, matma, chemia, bio, polski, info, artystyczne). W ciągu roku może do czterech sprawdzianów się pouczyłem, nie licząc czytania lektur (widać, bo trochę na MPC przesiedziałem xD). Może dlatego, że jestem słuchowcem, nie wiem.

2 gim jakby co.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...