Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdacie ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrozenie z WF? Kim Ty kurde jestes, traktorem?

uwierz mi, że się da. jak przykładowo nie nosił stroju albo ma takie zjebane punkty jak ja. ja sam ledwo 3 uciagnalem z wfu bo mamy pojebanego nauczyciela

Opublikowano

8 zagrożeń do poprawy (fizyka, geografia, biologia, chemia, wok, informatyka, matematyka, niemiecki). Na miękko :D Pewnie z jednego i tak będzie komisyjka.

he?

Opublikowano

Miałem do poprawienia fizykę,polski,chemię,niemiecki. Nie wiem jakim cudem napisałem z polskiego całoroczny test, a tylko uczyłem się w ten sam dzień rano i jako jedyny z klasy zaliczyłem. Nie mam zamiaru tracić roku w jebanej gimbazie. Lepiej się nauczyć przez tydzień czegoś niż potem przez rok żałować xD

Opublikowano

Jeśli macie zagrożenia w gimbazie to wiedzcie, że jesteście tępi jak cholera...

No kurwa jedyne mądre zdanie jakie zauważyłem od Ciebie.

Trzeba być masakrycznym kretynem żeby mieć w gimbazie jakiekolwiek 2 a co dopiero zagrożenia

Opublikowano

A ja tylko jedno zagrożenie i same tróje i czwórki... plus dwie dwóje. A myślałem że jak mam jedno zagrożenie to jestem beznadziejny :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Lul ja miałem tylko 1 zagrożenie w gimbie. a wy po 30...

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

A ja mogę się pochwalić że zdam :P moje ocenki :

Fizyka-3

Geografia-3

Matematyka-2

Polski-3

W-F-4 albo 5

Informatyka-4

Technika-3

Francuski-3

Historia-3

WOS-3

Angielski-4

Biologia-3

(Dobrze że zostawiłem zeszyty z tamtego roku :P )

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kurwa , same koksy. Jak w gimbie można mieć zagro ? I to w 2 klasie . Tak kurwa tak ...

Jak ktos nie cwiczy ucieka itp. To tak jest ^^

Opublikowano

Kurwa , same koksy. Jak w gimbie można mieć zagro ? I to w 2 klasie . Tak kurwa tak ...

Czyli wszystko się zgadza. Skoro uciekasz ze szkoły to jesteś tępy, sorry bro :C

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Mam jeszcze do poprawienia Niemiecki oraz Historię na 4. A tak to będę miał 4/5/6 jak dobrze pójdzie, właśnie idę się uczyć zaraz :P

Opublikowano

O chuj jak z matmy fizyki i chemii masz 1 to kurwa jestes idiota po prostu jeszce w 2 gimbazie ...

Opublikowano

Kurwa ! Ludzie ! Albo macie zajebiście lekką szkołę albo nwm ! To gimnazjum ! Nie podstawówka ! To 2 klasa która jest Najtrudniejsza z 3 . Widze same kujonki ;p na mpc . Nie masz zagro nie jesteś normalny

Opublikowano

Kurwa ! Ludzie ! Albo macie zajebiście lekką szkołę albo nwm ! To gimnazjum ! Nie podstawówka ! To 2 klasa która jest Najtrudniejsza z 3 . Widze same kujonki ;p na mpc . Nie masz zagro nie jesteś normalny

HAHAHAHahhaha HOHOHOHOHO o KURWA trzymajcie mnie xD

chlopczyku ja nawet nie założyłem zeszytu do matmy tudzież fizyki i mam z tych przedmiotów piątke problem? trzeba umieć sobie poradzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...