Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Bany na rankedach

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie potrzebna dyskusja , każdy banuje to czego nie lubi :P

Ja gdy mam first picka banuje Fizz'a , Diane + Shen/Amumu , czasami też Talon :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy każdy banuje to co chce?

Na brązie każda gra to ban amumu shen malphite blitzcrank hecarim i kassadin =.=

Ale.. ja osobiście banuję (żeby nie było to gram na goldzie ;f):

Thresh

Elise

Hecarim..

ostatnio dobiłem tak bardzo wysokie MMR że na goldzie grałem z platynami, nikt nie zbanował shena/malpha ani amumu i do tego nikt nimi nie grał.

Opublikowano

@up NEVA

Jak nie zbanujesz Amumu, malpha czy Shena na srebrze czy brazie to oni juz Ci matke zabijaja taki flejm leci : ( A jak enemy weźmie to odrazu flejm "omg omg noob lost" i czesto jest lost wlasnie przez ta osobe ktora to pisze...

Ja osobiscie banuje te picki ktore mnie wkurwiaja albo uzgadniam z kolega jak gramy duo

Czesto:

Zed

Voli

Garen

Vi

I counter picki po 1 na linie na ktora idziemy.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Osobiście to zależnie od sytuacji banuję, jak team da mi wolną rękę do wybrania linii dla OP postaci to jako first pick banuję tak, by przeciwnik tej wybranej postaci nie zbanował.

Najczęściej z mojej rączki padają bany na:

- Blitza

- Zeda

- Tresha

Banuję tak na Goldzie, dotąd nikt się do takich banów nie przyczepił ;)

Opublikowano

Gold/Platyna to częste bany : Elise , Zed , Heca (nie wiem czemu, on nie jest ani OP ani nic..) Jarvan IV (na 2 lvl'u na midzie zabija papierowego apc), Tresh , Nautilius i czasami Shen.. Tak nie żaden Malphite nie Amumu.. To było dobre w 2 sezonie..

Opublikowano

soraka, twitch i karma. OP ŚCIERA, NERF RIOT PLZ

Twich to naprawde silny adc równiezż go banuje.

Moje bany:

- Voli

- Elise

- Darius/jayce

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Gold/Platyna to częste bany : Elise , Zed , Heca (nie wiem czemu, on nie jest ani OP ani nic..) Jarvan IV (na 2 lvl'u na midzie zabija papierowego apc), Tresh , Nautilius i czasami Shen.. Tak nie żaden Malphite nie Amumu.. To było dobre w 2 sezonie..

tak, elise, zed heca wcale nie op tylko postacie ktore wymiataja w tym sezonie.Polecam ogladac steamy lub turnieje bedziesz wiedzial co jest w mecie ;)

Opublikowano

Co ja banuje hmm:

TF, Kha zix, Zed, Thresh, Eve... ( Ostatnio często grana ), Nautilus, Zac, Jarvan, Shen. To chyba takie podstawowe bany a nie jakiś amumu, blitz...

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...