Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie robilem tr,a jezeli tak to tego nie pamietalem.Normalnie siedzialem gdzies na lawce i wiedzialem ,ze jestem we snie,od poczatku.

A z konrola to w sumie nie jestem pewien,jak chcialem cos to mialem to tylko w pewnym stopniu(np.:chcialem jakas laseczke nago,to tylko byly cycki,ale najgorsze bylo to ,ze wszystko bylo takie rozmazane.

Miałeś pewnie takie zamazane, ponieważ nie widziałeś tej laski nago i mózg nie potrafił wyobrazić sobie jej wyglądu.

graphic.png

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto.

Pierwsza sprawa- to ci zabiera zwykle zycie. Dziennik snow, pilnowanie zkeczenia, myslenie o snie, dyskutowanie o technikach..

Druga- mozna miec potworne schizy. Jakie? Otoz mozesz miec sny w snach w snach, paralize senne, dziwne stany, nagłe przebudzenia..

To jazda po mozgu prawie bez trzymanki. Jedyne co nas trzyma to sen. Reszta jest nieprzewidywalna. Dla mnie nie warto..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pytałem się o to wielu ludzi, oni mówią, że najlepiej się na coś patrzeć przed snem i jak to w śnie zobaczę (np. dłoń) to sobie o tym przypomnę i będę wiedział, że jestem we śnie. Tylko pytanie, jak do chu ... mam to zrobić jeżeli nie mam nad sobą władzy podczas snu ... W tym właśnie jest problem podczas snu nie mogę nic samodzielnie zrobić ;/

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto.

Pierwsza sprawa- to ci zabiera zwykle zycie. Dziennik snow, pilnowanie zkeczenia, myslenie o snie, dyskutowanie o technikach..

Druga- mozna miec potworne schizy. Jakie? Otoz mozesz miec sny w snach w snach, paralize senne, dziwne stany, nagłe przebudzenia..

To jazda po mozgu prawie bez trzymanki. Jedyne co nas trzyma to sen. Reszta jest nieprzewidywalna. Dla mnie nie warto..

Większej głupoty nie słyszałem, wez człowieku wypad z tego tematu jeśli nie masz pojęcia o czymś czego nie wiesz i nie rozumiesz. Powiedz mi co może ci się stać w LD? jeśli mowa byłaby o OOBE to już inna kwestia.

Opublikowano

Większej głupoty nie słyszałem, wez człowieku wypad z tego tematu jeśli nie masz pojęcia o czymś czego nie wiesz i nie rozumiesz. Powiedz mi co może ci się stać w LD? jeśli mowa byłaby o OOBE to już inna kwestia.

W snie nic oprocz paraliżu. Ale czytałem o snach w snie.Np. Myslisz ze sie obudziles, kapiesz sie, jesz sniadanie i nagle JEB znowu sie budzisz. I nie wiesz juz czy to prawda, czy kolejna warstwa LD..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

up@

To już bardziej dla zaawansowanych jeśli chodzi o sen w śnie. Paraliż senny to normalna sen jakbyś nie wiedział, paraliż senny jest nakładany na klatkę piersiową ,gdy śnisz. Również może być taka sytuacja ,że rano po wybudzeniu, po otwarciu oczu jeśli miałeś LD możesz się nie ruszać, kompletnie nic tylko ruszać oczyma trwa to nawet kilka minut ,ale rzadko się zdarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...