Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Triador WH

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to samo "LoadLocaleError(locale/pl/locale_game.txt)

Ja mam klient z bety + łatka 37 mb + moje pliki WH i działa. Jeśli instalowałeś jakieś inne łatki to nie zadziała. Plik metin2client.exe tez trzeba podmienic na ten moj.

Opublikowano

Bezsensu jest to ze przy logowaniu zawsze otwiera przegladarke i 2 karty, pojebane, dlatego wole uzywac innego wh a nie przy kazdym logowaniu sie zamykac przegladarke

Opublikowano

Bezsensu jest to ze przy logowaniu zawsze otwiera przegladarke i 2 karty, pojebane, dlatego wole uzywac innego wh a nie przy kazdym logowaniu sie zamykac przegladarke

Ciekawe co byś używał jakby go nie było ;]

Opublikowano

jeżeli by ci sie udało to zrób GM detektora :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Na drugiej stronie tego tematu pisaliście, że mobber lipa działa, sciagnijcie mobbera 29.12.12 (chyba nie moge podać linku ;D)i wybierzcie GameForge ustawiacie zasieg na 3000 czas na 5s i leci lepiej jak pelerynki ;)

Nawiazujac do WH to: czy jak wkleje wh do clienta a potem pliki na nieodpychanie to bede miec i to i to czy tylko nieodpychanie?

Bo poprostu nie chce miec wh bo to robi lekki przypal ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...