Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Triador WH

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzięki ziom !:)

bardzo się przyda :P

duży zasięg ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Za co on dostał warna ? Za to że dał WH na triador który ma przekupionych adminów na mpc ? Korupcja jest już wszędzie

Nie dostałem warna tylko zdjęto mi %.

Opublikowano

Nie dostałem warna tylko zdjęto mi %.

Ok już miałem do cominga pisać że znowu faworyzują . ^^

WH smiga te reklamy troche irytuja bo co chwile C ++ mam i co chwile musze logować od nowa , ale da się przezyć teraz tego moda jeszcze ogarnij.

Pjona : )

oLqzgYC.png

Opublikowano

Ok już miałem do cominga pisać że znowu faworyzują . ^^

WH smiga te reklamy troche irytuja bo co chwile C ++ mam i co chwile musze logować od nowa , ale da się przezyć teraz tego moda jeszcze ogarnij.

Pjona : )

probowalem ale lipa poki co:P

Opublikowano

Oto kamer który mi na gg odpisał na moje pytanie czy da sie dodać serwer na moda :

Қʌʍeʀ:
nie da sie musi byc nowy mod 15:19 pod noiwy launcher
Ja:
A ty nie jestes w stanie tego zrobic tak ? 15:20
Қʌʍeʀ:
w tym modzie sie nie da dodac 15:20 musi wyjsc nowy
Ja:
a kiedy on wyjdzie >? 15:20 czy w ogole kiedys wyjdzie?
Қʌʍeʀ:
no 15:23
Opublikowano

Oto kamer który mi na gg odpisał na moje pytanie czy da sie dodać serwer na moda :

Қʌʍeʀ:
nie da sie musi byc nowy mod 15:19 pod noiwy launcher
Ja:
A ty nie jestes w stanie tego zrobic tak ? 15:20
Қʌʍeʀ:
w tym modzie sie nie da dodac 15:20 musi wyjsc nowy
Ja:
a kiedy on wyjdzie >? 15:20 czy w ogole kiedys wyjdzie?
Қʌʍeʀ:
no 15:23

Da się zrobić moda na 100 % bo wiem na jakim serwie była ta sama metoda w bince co jest na Triadorze , i kiedyś mówił ze to jest niby strasznie proste tylko nie patrzymy tam gdzie powinniśmy ... Po prostu trzeba nad tym posiedzieć zobaczyć jak działa cały proces i wtedy trzeba go obejść ... jak to powiedział kiedyś bardzo zdolny człowiek

'' Wszystko da się obejść liczy się tylko czas i umiejętności " ....

oLqzgYC.png

Opublikowano

Da się zrobić moda na 100 % bo wiem na jakim serwie była ta sama metoda w bince co jest na Triadorze , i kiedyś mówił ze to jest niby strasznie proste tylko nie patrzymy tam gdzie powinniśmy ... Po prostu trzeba nad tym posiedzieć zobaczyć jak działa cały proces i wtedy trzeba go obejść ... jak to powiedział kiedyś bardzo zdolny człowiek

'' Wszystko da się obejść liczy się tylko czas i umiejętności " ....

Nie da sie musi wyjsc nowy mod launcher do niego itd. Raczej twórca Kamer moda wie co pisze.

a co do tego wh po kliknieciu na metin2client wylatuje mi eror LoadLocaleError(locale/pl/locale_game.txt)

Opublikowano

Coś nie chce działać. Wypakowywuje do folderu z triadorem podmieniam i przy logowaniu nic sie nie pojawia po zalogowaniu tez nie. Pomoże ktos?

No dobra edit@ Jak podchodze do moba to go bije ale jak go nie ma koło mnie to nie bije nic po za tym nie przywoływuje mobów ;3 Coś mam nie tak czy tylko takie funkcje ma

Opublikowano

Kamer ma racje. Mod używa starej binki. Login packet na triadorze jest 6F bo zalogowałem na binie z SG i chodzi, czyli to samo się tyczy pongu. Póki co trzeba czekać aż kamer przerobi nowe binki i wyjdzie kamermodsf2013

Opublikowano

Wgl to ten hack działa sam? Bo nie przywołuje mobów ani nie chodzi tylko jak koło cb mob to bije. Czy tylko ja tak mam?

Opublikowano

Kamer ma racje. Mod używa starej binki. Login packet na triadorze jest 6F bo zalogowałem na binie z SG i chodzi, czyli to samo się tyczy pongu. Póki co trzeba czekać aż kamer przerobi nowe binki i wyjdzie kamermodsf2013

No tak ale czemu mi to wh nie dziala wyskakuje mi LoadLocaleError(locale/pl/locale_game.txt)

Wgl to ten hack działa sam? Bo nie przywołuje mobów ani nie chodzi tylko jak koło cb mob to bije. Czy tylko ja tak mam?

dowiedz sie co to Wh..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...