Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Co sądzicie o mocnopomocni ?

tapne

mocnopomocni  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? ta strona ? :D

• Tak
      13
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam podoba się ta strona ? Ostra beka z niej xD, mi raz nie zgadło, pisało że sobie coś ubzdurałem. Jakie są wasze opinie ? :D

www.mocnopomocni.pl
Opublikowano

Kapitalna sprawa, już po 10 pytaniach może wyczaić o kogo nam chodzi. Szeroka wiedza, i nawet bohaterowie z Anime :)

Opublikowano

Hehe dobre. Odgadło mi Lare Croft i nawet LOL jest.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Odgadło mi: Alistar, Naruto, Light Yagami.

Teraz będę testował na tych trudniejszych postaciach ;)

@edit

nie odgadło mi gasai yuno, spróbuje jeszcze raz

@edit2

za drugim razem zgadło :P

Opublikowano

Niby jak akinator, ale lepsza jakosc i po Polsku :)

Znalazlo mi bezblednie will.i.aka, sashę grey, Notcha wheatleya, glados (portal 2), maxa kolonko, dema3000, rafala kosika i bohatera ksiazki :D

Nie wiem kto to tworzyl.. geniusz :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ile jest max pytań na tej stronie?

Dopoki nie wywali błędu albo nie odgadnie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

60 pytań mi zadawał żeby odgadnąć Altaira .. rly. Edwarda już w ogóle nie odgadł, jest też wiele postaci których nie zna, szału nie robi.

To musisz źle odpowiadać, bo on w 10 pytaniach zadał mi "Czy jest synem szatana?", "Czy posiada ogon?" i odgadł, że to Rin Okumura z Ao No Exorcist.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To jest system, który przeszukuje internet i zadaje Ci pytania na podstawie wyników.

Niemozliwe.. jak na podstawie zdjecia Notha moze okreslic ze ma on madwage? To musiala by byc sztuczna inteligencja analizujaca po ludzku wyniki :p

Opublikowano

Chujowe jest to, że zjebane PZU robi sobie reklamę zwyczajnie kradnąc skrypt z akinatora...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Już wiem!
Koleś, który zawsze wciska Tak

Zgadłem?
O jprdl...
2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...