Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derp.Craft[Non-Premium][FB][40 Slotów]

Gość brambor20189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja żadnych pluginów dodawać nie będę, pytając się graczy czy utrudnić grę i wprowadzić zmiany w handlu bardzo się ucieszyli wię.obiecałem że jak wrócę to zrobie wszystko. Jeśli masz jakieś głupoty mi pisać że jeżdżę na.paczkach serverowych to pisz mi głupoty na PW a nie mi tu spamisz takimi dziecinnymi oskarżeniami.

Opublikowano

To nie dziecinne oskarżenia ale argumenty do których nie raz się przyznałeś.

Po co PW, przecież ja się wypowiadam o serwerze, niech wszyscy poczytają o_o

Ale kończę z Twoją osobą dyskusję bo pisaliśmy już na skypie, flame jest zabroniony.

Opublikowano

Serwer byłby ok, gdyby nie pluginy... Nie zbyt dopracowane, tym bardziej permisje... Ocena 8/10

P.S. FB się przejadły już, ale ten jest 'wyjątkowy'.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Senter dziękuję za ten komentarz wezmę go serca. Jedyną rzeczą co mi nie pozwala mi stawać się lepszym w prowadzeniu tego servera to uszkodzony dysk.

PS. Damian mam dość ciebię, jak cie zbanowalem to wtedy karola powiedziała bym cie odbanowal bo czasami masz odpadły. I dlaczego ty pajasz do mnie(nie wiem jak to określić) nienawiścia ja tylko zerawałem z tobą kontakt bo patrząc co pisales na skype dałeś do zrozumienia że nie będziesz chciał pomagać przy servie bo masz inne sprawy, owszem napisałem że nie daje sobie rady z serwerem lecz zacząłem powoli poprawiać. błędy które popełniłem ale przez to co się dzieje w moim prywatnym życiu nie mogę nnarazie nic zrobić

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...