Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rebirth Online # Silk / h System # 90 Cap # DDos Protection # Join Us START 17.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz tak i będzie OFF do jutra, do 7 rano. Ogólnie serwer fajny, GM pracuje nad poprawkami i mam nadzieję, że nie zaprzepaści szansy jaką dają mu gracze.

Opublikowano

ten serwer będzie próbowany "sprowadzenia do parteru" tak jak stało się to z koveaa. Cały ten team będzie musiał faktycznie wsadzić w niego sporo kasy by normalnie funkcjonował, bez dc, bez lagów i mimo ciągłych ataków, bo one raczej nie ustąpią.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@UP

Ogarnij się i daj im czas ! Jak dzisiaj nie odpalą to ja też przekreślam ten serwer...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@Nagi.,.. server miał być w poniedziałek .. był wczoraj z masą bugów... nie dzięki ;/ strata czasu btw gość nie umie ustawić nawet exp rate

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

dla mnie to teraz wszystkie servery co próbują ruszyć to jakiś nie wypał.. niby fajna reklama , fajna strona a Gmi do dupy..
prawda jest taka że teraz każdy ma dostęp do plików servera , nawet jakieś neo dzieci zrobią server.... co za tym idzie? byle głupek zrobi server który nawet nie da rady ruszyć... Kiedyś było lepiej. Było trudniej o pliki serverowe i mnie osób stawiało server , a jak już ktoś podstawił to był to naprawdę ogarnięty server a nie tak jak w dzisiejszych czasach... start zazwyczaj jest opóźniony , a jak już ruszy to masa bugów albo inne rzeczy... ciekawe kiedy teraz coś normalnego ruszy.. bez udziwnień.. stare czasy silka były super , a teraz? co server to jakieś npc nowe z dupy wzięte.. a to jakieś bossy nowe a to coś innego.. i weź tu człowieku nadąż za tym wszystkim.. hehe

Opublikowano

dokladnie brakuje czegos w stylu starego elite sro, swsro, mysro, sjsro itd..

80/90 cap z ogarnietymi GM'ami i co najwazniejsze - BEZ EURO CHARÓW

Opublikowano

@elite sro i ogarniety GM haha :P .. prawda jest taka, ze teraz kazdy turas robi server, a drugi go ddosuje i tak w koło;/ i servery padaja bo kogo stac kilka set złotych wydac na jakis fire wall co miesiac... gdzie sa free silki ...

server musial by byc naprawde ogar i musialy by byc reklamy zeby to sie trzymało no ale jakie dziecko to zrobi?

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...