Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rebirth Online # Silk / h System # 90 Cap # DDos Protection # Join Us START 17.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że w temacie 9 użytkowników to chyba ktoś się nie załapie xD PT dobra myśl Jak będzie Open zróbmy zbiórkę HT Stable :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Panowie - mam problem z buildem: warto robić na tym serwerze coś pod full force (Fire/Light/Cold) czy może jednak spróbować czegoś z full str? :>

Opublikowano

Raczej na tym serwie nie musisz bić uniq i nie masz żadnego systemu z tym związanego to raczej nie musisz :) Ja Preferuje zrobić Fire90/light70/cold20 i do tego bow lub glavera :)

Opublikowano

Raczej na tym serwie nie musisz bić uniq i nie masz żadnego systemu z tym związanego to raczej nie musisz :) Ja Preferuje zrobić Fire90/light70/cold20 i do tego bow lub glavera :)

Podziękował. Widzimy się na serwerze. Może uda się jakieś pt złożyć : )

Opublikowano

Full str i light? Niezbyt to współgra, preferowałbym już Fire,Heks-Bow,Cold. Możesz też spróbować dual build.

Opublikowano

@UP

Light daje więcej niż cold na fulla :) Dodge,TP,Mag dmg. W ogóle robię tego chara na job :)

Albo zrobię sobie S/S light

Opublikowano

Serwer jest online. Zapraszam do gry.

Nick: Tomciu

Nagi - jeśli będziesz to odezwij się do mnie w grze :)

@EDIT

Nie opłaca się robić 20 w cold - na pierwszych poziomach MS daje tylko 5% absorpcji. Super *-*

Opublikowano

OPEN Zapraszam do gry :)))

WoW cały czas DC dostaje !

chyba wszyscy to mają :P coś dużo bugów jak na 1 dzień:C

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to ten nędzny turecki team ddoss-ował wcześniej inne servery i teraz sami są atakowani,jak dla mnie to mają za swoje:)

Opublikowano

@up bo to są zjeby... ale przecież pro team, ddos protection i net 1gb/s lol miało nie być qqos attaq ;^)

Opublikowano

LoL To nie jest DDOS oni mają jakiegoś buga ! Jak by ktoś ich ddosował to strona by była off bo jest na tym samym dedyku !

Teraz działa mi :) Nie dostaje DC

Opublikowano

LoL To nie jest DDOS oni mają jakiegoś buga ! Jak by ktoś ich ddosował to strona by była off bo jest na tym samym dedyku !

to jak to nie DDoS,to bedzie napewno wcześniej czy puźniej.

_HouseMusicx3;23344203]Its not only Koveea more like all servers that got attacked by Rebirth first :D you wont see this server online soon

HouseMusicx3;23343878]Not still offline ... they said they fixed exploits but now getting raped by them or lets say by those who Rebirth attacked first

Opublikowano

Jak coś nick w grze Kowalski... pt już jest pm w grze

Gildiie też założyłem rApe_N_rUn jbc to jestem w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...