Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Panda

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z petami walczącymi to jest dość kłopotliwa sprawa, bo one zbytnio nie pomagają w biciu.

Kondycja - wiadomo HP + obrona

Zwinność - celność + unikanie

Inteligencja - mana

Siła - atak

Dobrze jest staty rozdać tak, aby pet nie padał po zadaniu jednego hita. Logicznym jest, że nie ustoi całej walki, ale zawsze jest szansa na jego odciągnięcie. ;x Więc polecałabym troszkę co najmniej połowę w kondycję, a drugą połowę rozdzielić pomiędzy siłę, a zwinność.

Opublikowano

Eh, teraz mam 1 evo, 42 lvl. A staty to:

Zwinność ~ 85

Kondycja - 200

Siła ~ 85

Więc jak mam dalej robić? I co z uzdro?

Każdą postacią opłaca się grać o ile się ją ogarnia. Do PvE strzelec jest świetny, bo bije z dystansu i szybciej się eliminuje mobki.

Opublikowano

Petom walczącym 1 i 2 evo powinno się wszystkie punkty w kondycję dawać, bo i tak nie pomogą w walce (chyba, że np. farma w procku), poza tym nie są użyteczne. Na 3 evo część siła, część kondycja. Uzdro jest dobra do expa, w pvp też sobie dobrze radzi, ale trzeba ją ogarniać.

Opublikowano

Ehh, a można mu cofnąć staty?

Jest taka karta w IS do cofania statów (przynajmniej na Genericu :P). Ale nie wiem czy staty rozdane w dwóch pierwszych ewolucjach są przenoszone na tę trzecią? Wydaje mi się, że to po wszystkim się zeruje, a staty rozdane w poprzednim evo znikają.

Opublikowano

Na 1 i 2 evo potwora nie będzie bić po więcej niż jakieś 1-200. Dawaj w kondycję tylko, żeby nie padał Ci od potworów. Na 3 evo co robić już ktoś wyżej napisał.

Opublikowano

Nie. Dobijesz 50LvL i będziesz mógł awansować pandę. Pójdziesz do trenera zwierzaka, klikniesz to co trzeba i puma urośnie, ale znów będzie miała 1LvL i 0 statów. To samo stanie się gdy będziesz chciał awansować pandę z 2 evo na 3. Dlatego nie ważne co dasz w 1 i 2, bo w 3 dasz już normalnie tak jak trzeba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do 3evo nie bijesz pandą,tylko ją expisz.

Staty w kondycje żeby nie padała jeśli expisz na spocie z agresywnymi mobkami.

Potem na 3evo dajesz w siłe i zreczność,bo wtedy już troche bije mobkom.

Fajny jest jego stun <3

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Do 3evo nie bijesz pandą,tylko ją expisz.

Staty w kondycje żeby nie padała jeśli expisz na spocie z agresywnymi mobkami.

Potem na 3evo dajesz w siłe i zreczność,bo wtedy już troche bije mobkom.

Fajny jest jego stun <3

To stunowania fajny jest legwan a szczegolnie red :p

A ogolnie mam pytanie:

Kto mocniej bije legwan red 3 evo 50lvlall w sile czy panda 3 evo 50lvl all w sile

Opublikowano

To stunowania fajny jest legwan a szczegolnie red :P

A ogolnie mam pytanie:

Kto mocniej bije legwan red 3 evo 50lvlall w sile czy panda 3 evo 50lvl all w sile

Legwan.

Opublikowano

mi sie wydaje ze panda..

Sprawdzalas czy legwan mocniejszy czy byle by 1 post do przodu? ;)

Na 777 porównywałam moc pandy, miśka i czerwonego legwana. Wyszło, że czerwony legwan jest najsilniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...