Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klatki w Skyrim i administrator

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tu chodzi tylko o próbę, bo nie wiadomo co się może okazać :/.

Wiem że Ci się nie chce ale warto :D.

Mógłbym, ale raz przez sterowniki miałem formata. Wolę nie ryzykować. Muszę sprawdzić czy nowa wersja wyszła.

Opublikowano

Jedynie co Ci zostaje to poczekać do up'data albo kupić jakiegoś dlc.

Bo prawdopodobnie z grą jest coś nie halo.

Na moim przykładzie miałem problem z cs'source, posiadałem po 10-20 fps a po updacie 30-60. Więc wynikło że update coś pomógł.

Polecam przeinstalować gierke możliwe że pomoże :), jedynie co to savy sobie zapisz.

graphic.png
Opublikowano

Jedynie co Ci zostaje to poczekać do up'data albo kupić jakiegoś dlc.

Bo prawdopodobnie z grą jest coś nie halo.

Na moim przykładzie miałem problem z cs'source, posiadałem po 10-20 fps a po updacie 30-60. Więc wynikło że update coś pomógł.

Polecam przeinstalować gierke możliwe że pomoże :), jedynie co to savy sobie zapisz.

To nie to chodzi. Jestem tego prawie pewien.

I zauważyłem coś. Komputer czasami "piszczy", i to w dziwnych momentach. Raz z nudów grałem w szachy wbudowane w windowsa, i komputer piszczał jak pionek się przesuwał. Dziwne, prawda?

Edit

Tak samo piszczy jak tworzę świat w Minecraft albo podczas intra w RF Guerrilla.

Opublikowano

Jaki masz dysk? Możliwe że to dysk, otwórz obudowę i posłuchaj. Ale podaj model dysku.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jaki masz dysk? Możliwe że to dysk, otwórz obudowę i posłuchaj. Ale podaj model dysku.

Dysk sam w sobie jest dobry i to (najprawdopodobniej) nie jego wina. Dysk western digital WDC WD5003AZEX-00K1GA0.

Opublikowano

reef

Jeszcze czasami komputer głośniej chodzi jak dłużej gram. Ale to zależy od gry. I dzisiaj chyba sprawdzę co tak piszczy.

Opublikowano

Dobra weź daj zdjęcie programem hwmonitor, na normal + stresie ale w stresie jak pograsz z 10 min.

Jestem w 100% pewny że twój pc to bomba zegarowa z opóźnionym zapalnikiem ( buda nie przewiewna ).

Bo jeśli chodzi głośniej to za pewne się przegrzewa, a czy komp się czasem wyłącza?

graphic.png
Opublikowano

Dobra weź daj zdjęcie programem hwmonitor, na normal + stresie ale w stresie jak pograsz z 10 min.

Jestem w 100% pewny że twój pc to bomba zegarowa z opóźnionym zapalnikiem ( buda nie przewiewna ).

Bo jeśli chodzi głośniej to za pewne się przegrzewa, a czy komp się czasem wyłącza?

Komputer nigdy się nie wyłączył. I wątpię aby to była "bomba zegarowa" bo składany przez ludzi z mpc i gwarantowane było dobre działanie. Mam wrażenie że tutaj się znają.

Opublikowano

Bardzo dziwne. Powinno ci śmigać. Spróbuj pościągać coś do twojej karty lub do gry(jakiś mod, łatka). Jak znajdę coś takiego to podrzucę.

Opublikowano

Zrób te zdjęcia z HWmonitora ;).

Dowiemy się co nieco :D.

Wpadłem na pomysł, masz jakiegoś kolegę u którego możesz sprawdzić tę karte? jeśli u niego będą lagi / klatki to karta rąbnięta.

graphic.png
Opublikowano

Zrób te zdjęcia z HWmonitora ;).

Dowiemy się co nieco :D.

Wpadłem na pomysł, masz jakiegoś kolegę u którego możesz sprawdzić tę karte? jeśli u niego będą lagi / klatki to karta rąbnięta.

Karta nowa niemożliwe że zepsuta.

I ss tu mam.

Podczas spoczynku (tf2 się pobierał ale to chyba niewiele zrobiło).

51e2d132b65c3.png

Po 20 minutach gry w Just Cause 2.

51e2d5dcdac26.png

Opublikowano

Jeszcze jedno, jeśli umiesz / potrafisz to sprawdź czy masz paste termo przewodzącą pod radiatorem. <-- mój błąd, takto temp. były by zawyżone.

Temp. są okey.

Jak w moim poprzednim poście sprawdź karte u innego kolegi dzięki temu wykluczymy błędy / problemy z systemem bądź prockiem.

PS. nowe a nie znaczy że musi działać :D.

graphic.png
Opublikowano

Jeszcze jedno, jeśli umiesz / potrafisz to sprawdź czy masz paste termo przewodzącą pod radiatorem. <-- mój błąd, takto temp. były by zawyżone.

Temp. są okey.

Jak w moim poprzednim poście sprawdź karte u innego kolegi dzięki temu wykluczymy błędy / problemy z systemem bądź prockiem.

PS. nowe a nie znaczy że musi działać :D.

Kolega do którego mógłbym wpaść jest na wakacjach i wróci w sierpniu więc to odpada. Muszę te piszczenie sprawdzić bo normalne to nie jest.

Opublikowano

Hmn a może jak byś poszedł do jakiegoś informatyka i by Ci sprawdził karte, tzn. Powiesz mu coś ala "mogę sprawdzić swoją karte grafi" bądź coś takiego ;x?

Nie wiem gdzie ja informatyka wezmę. I serio muszę zająć się tym piszczeniem. Jutro już chyba coś z tym zrobię.

Opublikowano

Piszczec moze plyta, dysk i cewki w zasilaczu. Zrob format i po problemie

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Piszczec moze plyta, dysk i cewki w zasilaczu. Zrob format i po problemie

Raz robiłem formata z innego powodu ale przed formatem było to samo.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...