Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

piesek

Maczak

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Husky

Husky i siedzieć w domu.. Weś się jeb*** w głowę ;] Wymieniłeś psa który potrzebuję praktycznie najwięcej ruchu ze wszystkich psów..

@topic

Niema psa do siedzenia w domu. Jak nie chcesz ci się z nim wyłazić to kup kota albo jakieś małe cholerstwo ;)

Jak ma na dworzu spać to jakiegoś kundla to z ciapkowa i po sprawie :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kup małego psa, przecież z takim też możesz dużo czasu spędzać poza domem. Polecam Yorka, sam mam i są naprawdę świetne. Bardzo towarzyskie, lubią się bawić, są mądre. Najlepiej to kupuj z rodowodem.

Opublikowano

Pekińczyka, są słodkie i bardzo fajne. Lubią się bardzo bawić, przeważnie wpuszczą obcego na posesję ale już nie wypuszczą.

220px-Szusza_pekingese.jpg

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Maltanczyk polecem serdecznie a do ogrodu owczarek srodkowoazjatycki moje sie "kochają"

Admin Cienia
Opublikowano

Maltańczyk? Nie warto go brać, szczególnie facet, babski pies bo od groma roboty przy nim.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam mieszańca kundel-jamnik, uwielbia spać z moją mamą w łóżku ( bez skojarzeń :ninja: ) wychodzę z nim 3 razy dziennie rano, popołudniu, wieczorkiem na spacery 15-20 min. ;)

ov9t.png

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz w domku jednorodzinnym, nie w bloku to śmiało kup Labradora. Lubią się bawić i spędzać czas na świeżym powietrzu.

laby.jpg

Opublikowano

Oprócz wyrośniętych szczurów to prawie każdy pies lubi spędzać czas na świeżym powietrzu ;).

Mylisz się mieszkam na osiedlu około 5 tysięcy osób, pewnie z 200/300 psów będzie. Zauważyłem że większość psów nawet nie podchodzi do dzieci i nie chce się bawić. Ile razy widziałem jak małe dziecko chciało pogłaskać jakiegoś psa, a on uciekał ;]

Opublikowano

Mylisz się mieszkam na osiedlu około 5 tysięcy osób, pewnie z 200/300 psów będzie. Zauważyłem że większość psów nawet nie podchodzi do dzieci i nie chce się bawić. Ile razy widziałem jak małe dziecko chciało pogłaskać jakiegoś psa, a on uciekał ;]

To już zależy, bo czasem jak pies "ucieka", to tak na prawdę zaprasza do zabawy :P

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...