Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodWar [Dedyk]

_BloodWar_

Max lvl w późniejszej fazie  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki max lvl w miare rozwoju servera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu co jest z tą rejestracją? Ten kod capatcha sie nie wyświetla a bez niego nie można się zarejestrować...

Opublikowano

Jezu co jest z tą rejestracją? Ten kod capatcha sie nie wyświetla a bez niego nie można się zarejestrować...

Ja mam chrome i wszystko widzę ;D

@down

bloodwar.pl ?

Opublikowano

kiedy naprawicie ta rejestracje? potrzeba kod captcha ktory sie wgl nie wyswietla.. zrobcie cos z tym

mi się po chwili wyświetla. spróbuj się zarejestrować z innej przeglądarki.

Opublikowano

Hm na servie gram ok 2godziny podoba mi sie exp drop ze szkat tabelki z bonusami i z killami ogolem to server jest dobry daje mu 8/10 i zapraszam

:)

ps naprawcie /ski

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Zasysam klienta i zagram. Prezentacja bardzo ładna a strona działa

mam nadzieje że sporo graczy będzie grało bo serwer zapowiada się ciekawie i od czasu do czasu se pogram jak będę miał czas   like za ładną prezentacje i mam nadzieje że like za serwer będzie 

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Autor tematu aktualnie ma perma, więc trochę potrwa zanim dobije 50postów i znowu będzie mógł udzielać się w tym temacie.

Wiadomość informująca, żeby spamu nie było :P

Opublikowano

Malkontenci teraz nie mają prawa narzekać na serwer, wszystko działa i jest w jak najlepszym porządku. Oczywiście bardzo dobry serwer, pomimo wczorajszych ddosów.

Opublikowano

Malkontenci teraz nie mają prawa narzekać na serwer, wszystko działa i jest w jak najlepszym porządku. Oczywiście bardzo dobry serwer, pomimo wczorajszych ddosów.

Ta konkurencja nie śpi niestety :|

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...