Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodWar [Dedyk]

_BloodWar_

Max lvl w późniejszej fazie  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki max lvl w miare rozwoju servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w rankingu 173 postacie a online 400+

Ranking sie niestety nie aktualizuje

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w rankingu 173 postacie a online 400+

Chyba czytać nie umiesz ... Albo wolisz nabić 1x Post więcej. Prośba do GA. Niech upnie pliki te co odpowiadają za wygląd m1 ściągnę podmienie i bd git ;d

Ranking sie nei aktualizuje...

Opublikowano

Ja sie pytam, gdzie ta wasza wspomniana przez was reklama u dobrych youtuberow ?:)

ps. drop z wiedzmy taki jak na pl na nowych mapach z metkow (czytaj) = easy.

Opublikowano

303 osoby, strona jest caly czas pod gradobiciem atakow DDoS tak samo jak server, dlatego ranking slabo dziala i nie refreshuje all postaci odrazu

Ja sie pytam, gdzie ta wasza wspomniana przez was reklama u dobrych youtuberow ? :)

ps. drop z wiedzmy taki jak na pl na nowych mapach z metkow (czytaj) = easy.

Ten drop jest dzielony na pare osob sam nie ubijesz bossa

Reklama będzie dodana do poniedziałku na wielu kontach yt

Opublikowano

Dobra, ściągnąłem klienta, patcher i nie działa mi klient.. Wyskakuje " Failed on copying patch server list. " Pomoże ktoś ?!

Opublikowano

Jak ranking sie nie odswieza jak moja postac niedawno zalożona w nim jest? nie rozumiem

Nie wszystkie, póki ataki DDoS nie ustąpią ranking nie będzie działał w 100%

Dobra, ściągnąłem klienta, patcher i nie działa mi klient.. Wyskakuje " Failed on copying patch server list. " Pomoże ktoś ?!

wrzuć tą łatke chwilowo patcher jest wyłączony

http://www.speedyshare.com/JFR4C/Launcher.rar launcher do clienta , możecie wrzucić do naszego albo do jakiegokolwiek innego i wszystko powinno działać, przypominam o chwilowej stronie zastepczej:

http://sh174337.website.pl/page/1

TS3: 178.217.187.176:9987

Opublikowano

Nie wszystkie, póki ataki DDoS nie ustąpią ranking nie będzie działał w 100%wrzuć tą łatke chwilowo patcher jest wyłączony

http://www.speedyshare.com/JFR4C/Launcher.rar launcher do clienta , możecie wrzucić do naszego albo do jakiegokolwiek innego i wszystko powinno działać, przypominam o chwilowej stronie zastepczej:

http://sh174337.website.pl/page/1

TS3: 178.217.187.176:9987

Wrzucisz te pliki?. Bo chcę sobie zagrac ;D ...

@EDIT

HW dostaje tylko 1osoba co wbije 99 czy wszystkie które wbiją?

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA . KONKURENCYJNY SERWER ZEBY ODCIAGNAC GRACZY Z TRIADORA . KUPILI NAJTANSZA MASZYNE I MYSLA ZE GRACZE TAM POJDA . NIE POLECAM I NIE REJESTROWAC SIE Z TAKIMI SAMYMI PASSAMI JAK BEDZIECIE MIEC NA TRIADOR BO WAS OKRADNA POTEM .

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA . KONKURENCYJNY SERWER ZEBY ODCIAGNAC GRACZY Z TRIADORA . KUPILI NAJTANSZA MASZYNE I MYSLA ZE GRACZE TAM POJDA . NIE POLECAM I NIE REJESTROWAC SIE Z TAKIMI SAMYMI PASSAMI JAK BEDZIECIE MIEC NA TRIADOR BO WAS OKRADNA POTEM .

ZOstawie tak idotyczny post bez komentarza, masz racje trzymamy ataki DDoS od 2h bez najmniejszego laga maszyny ale kupilismy ja najtansza zeby okrasc graczy Triadoru, ktory pewnie nie wystartuje bo juz na becie im maszyna nie dzialala... Gratulacje myslenia
Opublikowano

A ja ci radzę idź się pierdolnij pod tira, albo powieś, bo jesteś niedojebany.

Serwer polecam, przyjemnie się gra.

Opublikowano

Haah czlowieku weź spierdalaj! Ja gram mam 22 lvl i zajebiscie się gra

Opublikowano

ZOstawie tak idotyczny post bez komentarza, masz racje trzymamy ataki DDoS od 2h bez najmniejszego laga maszyny ale kupilismy ja najtansza zeby okrasc graczy Triadoru, ktory pewnie nie wystartuje bo juz na becie im maszyna nie dzialala... Gratulacje myslenia

AHaha siedzisz na prezentacji Triador i nawet nie wiesz ze na początku beta była na jakims tam fps czy nie wiem jak to sie nazywa i dopiero wczoraj pod wieczór została na maszyne wrzucona ;)

Pozdro.

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

AHaha siedzisz na prezentacji Triador i nawet nie wiesz ze na początku beta była na jakims tam fps czy nie wiem jak to sie nazywa i dopiero wczoraj pod wieczór została na maszyne wrzucona ;)

Pozdro.

Haha a teraz jest na takim samym ip

Opublikowano
Prezentacja ładna. Serwer również zapowiada sie nieźle, tak więc pobieramy i gramy :)

Opanuj sie...

Opublikowano

Pozdro.

durny jesteś, oni to będą mieli na tej samej maszynie , tylko zostaną parametry zwiększone ;] zobacz po ip, że to jest podzielone na vpsy, potem pisz.

Opublikowano

Przez te głupie ataki są chwilowe problemy z serwerem ale niedługo wszystko będzie ok !

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Sam nie wiem co sądzić, prawie każdy serwer ma padające channele na starcie właśnie przez ddosy, tak czy siak wstrzymam sie z gra pare dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...