Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..Szukam Pluginu Gotowego I Skonfigurowanego O Nazwie "War" Jesli Ktos Mógłby Mi Podeslac Jakis Dobry Tucik O Tym Pluginie (Nie Pogardze Lajkami) :)

Opublikowano

Proszę TuT`ka po PL

Jeśli chcesz spolszczyć plugin wejdz w plugin.yml i pospolszczaj komunikatry(Description)

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

@up I @up2 Wy Umiecie Czytać,... Mi Chodzilo O Gotowy I Skonfigurowany juz Plugin Nie O Filmy Jak Je Zainstalowac....

Opublikowano

po pierwsze każda arene konfigurujesz z osobna :/ co daje zajebiste połączenia np możesz zrobic areny ctf td spleef monument cake tnt mob areny i wiele innych np areny z map "minigame" i wiele innych pod trybów będących połączeniem redstone i możliwości pluginu

tu masz wszystkie polecenia

http://war.tommytony.com/instructions#play
Opublikowano

po pierwsze każda arene konfigurujesz z osobna :/ co daje zajebiste połączenia np możesz zrobic areny ctf td spleef monument cake tnt mob areny i wiele innych np areny z map "minigame" i wiele innych pod trybów będących połączeniem redstone i możliwości pluginu

tu masz wszystkie polecenia

http://war.tommytony.com/instructions#play

No Ok Ale Co To Ma Wspólnego Z Moim tematem!?

Opublikowano

Słuchaj chciałeś TuT`ki to masz a jeśli chcesz sobie skonfigurować to musisz sam i spolszczyć

Konfiguracja "war" po PL

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano
CytatWitam..Szukam Pluginu Gotowego I Skonfigurowanego O Nazwie "War" Jesli Ktos Mógłby Mi Podeslac Jakis Dobry Tucik O Tym Pluginie (Nie Pogardze Lajkami) po pierwsye co ty chciałeś konfigurować : bez problemow możesz z niego kozystac z domyślnymi ustawieniami poza tym kwestia konfiguracji zależy od tego jak chcesz żeby on dzialal :/ czyli jest ona indywidualna
inna sprawa to ze chciałeś tutoriale a ja podałem ci link do strony autora gdzie sa filmiki i wszystkie polecenia wraz z opisem :/
NIE PODAŁEŚ O JAKIE TUTORIALE CI CHODZI!!! WIEC NIE MIEJ PRETENSJI JAK DOSTANIESZ NIE TEN TUTORIAL O KTÓRY CI CHODZIŁO
boshe jak niektórzy potrafią zirytować 

eh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...