Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Vps][Ep1]God of Chaos

PadrinoToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie padrino powraca (hyhy).

Szczerze pisze ten temat proszac Was o pomoc,co dla Was powinno sie znajdowac na serwerze ep1,zeby byl on "zajebisty".

Pytam Was,bo to Wam musi sie podobac; nie mi.

Jak narazie zrobilem pare rzeczy:

Dodalem 3 nowe sety i 3 nowe wepy.

Dodalem covershopy+ Quest shop daje fletnie pana,jajo smoka.

1371130887-U904606.jpg

Nowy set dla poczatkujacych (kazda parta daje 50 def i 100 mag. defa) i nowy wep (kazdy wep nie zaleznie od postaci daje 150 atk.)

1371130951-U904606.jpg

Na poczatek dostaje sie tez 15kk (powyzszy ss)

Lvl cap bedzie 200.

Raty do ustalenia.

Juno ep1

Od (postac) Weapon Quests beda sie braly questy na bronie.

Od (postac) Armor Quests beda sie braly questy na zbroje.

1371131010-U904606.jpg

To na tyle,piszcie co dodac :)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

bWQab.jpg

-----------------------------

180px-Jaros%C5%82aw.jpg

Weź zmień ten nick bo wiocha w chuj " lolegPEEEL "

A w ryj nie chcesz?

@Top tak wiem,zmienie. Dalem tylko ss'a z tym nickiem zeby bylo widac ze zaden noob sie podemnie nie podszywa.

Opublikowano

A w ryj nie chcesz?

tumblr_lmlv0bQKbU1qj60veo1_500.gif

@ Mam sugestie, dodaj do lc Jump, łatwo to zrobić w engine.dll, wystarczy dodać 3 funkcje, to będzie przełom :3

buu

Opublikowano

Nie rozumiem po co stawiać kolejny serwer. :) Ale dobra, róbta co chceta.

Co na nim może być? Hm.. system reborn, a na każdym z rebornów jakiś nowy skill czy coś. ;x

Za wbicie iluś tam rebornów odblokowanie questa dziennego na fajne itemki.

Opublikowano

Witajcie padrino powraca (hyhy).

Szczerze pisze ten temat proszac Was o pomoc,co dla Was powinno sie znajdowac na serwerze ep1,zeby byl on "zajebisty".

Pytam Was,bo to Wam musi sie podobac; nie mi.

Jak narazie zrobilem pare rzeczy:

Dodalem 3 nowe sety i 3 nowe wepy.

Dodalem covershopy+ Quest shop daje fletnie pana,jajo smoka.

Nowy set dla poczatkujacych (kazda parta daje 50 def i 100 mag. defa) i nowy wep (kazdy wep nie zaleznie od postaci daje 150 atk.)

Na poczatek dostaje sie tez 15kk (powyzszy ss)

Lvl cap bedzie 200.

Raty do ustalenia.

Juno ep1

Od (postac) Weapon Quests beda sie braly questy na bronie.

Od (postac) Armor Quests beda sie braly questy na zbroje.

To na tyle,piszcie co dodac :)

@topic

Może coś innowacyjnego, czego nie ma na innym serwerze? Jesteś w stanie coś takiego zrobić?

Opublikowano

@topic

Może coś innowacyjnego, czego nie ma na innym serwerze? Jesteś w stanie coś takiego zrobić?

Spadaj do gimbazy a nie spamujesz mi w temacie.

@Top przeciez pytam zebyscie podali mi pomysly na cos nowego.

Opublikowano

1371283448-U904606.png

@Top dodalem juz q na wepy 173lvl,180lvl i 200lvl.

Pozniej dodam ss'y :)

Inteligencja LvL HARD, jutro jest niedziela. + Była godzina 15, a teraz jest 10.

WulNd.gif

Pogrążasz się. Z samymi tekstami o gimbazie zresztą również.

@topic

A co trzeba będzie zrobić w questach? Zabijanie potworów, czy przynieś podaj pozamiataj?

Opublikowano

Inteligencja LvL HARD, jutro jest niedziela. + Była godzina 15, a teraz jest 10.

WulNd.gif

Pogrążasz się. Z samymi tekstami o gimbazie zresztą również.

@topic

A co trzeba będzie zrobić w questach? Zabijanie potworów, czy przynieś podaj pozamiataj?

Takie nooby jak Ty powinny chodzic do szkoly nawet w niedziele,zeby nauczyc ich robic w zyciu cos oprocz hejtowania na jakims forum w necie.

@Top z mobkow beda dropily specjalne itemy; trzeba pozbierac je i zaniesc a npc da wepa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem po co stawiać kolejny serwer. :) Ale dobra, róbta co chceta.

Kurwa musze pisać od nowa posta ale chuj..

Co ty se kurwa szmato myślisz..Stawia nowy serwer to niech stawia kurwa przynajmniej bedzie normalny a nie to co u deja kurwa..

Piszesz to samo co na destiny..AAA LUDZIE PO CO ROBICIE KILKA GILDII ! CHODZCIE DO NAS ! MY PRZEJMIEMY RAZEM GROD NO CHODZCIE !

To samo jest tutaj..To ze kurwa pokazałaś swoje malusieńkie cycki dejowi to nie znaczy ze kurwa mozesz sobie pisac takie popierdolone posty..Moze kurwa jeszcze napisz: EE po chuj nowy serwer dawajcie do deja bo mi dal 200lvl za fote z cyckami ale nie wiem po co chcial skoro lepsze sa na redtjubie! Chodzcie na nasz serwer tam jest lepiej i wgl..po co robic kilka skoro mozna isc do deja!!!! aaa chodzcie aaa !!!!

Normalnie wkurwiaja mnie Twoje popierdolone spamy najchetniej napisal bym tu kurwa wszystko co o Tobie mysle ale jeszcze kurwa Twoje cycki wrzucisz i oslepne wiec tego nie bede robil..Powiem jedno..Spierdalaj z takimi postami kurwa makler..

Teraz napisze cos o tym serwerze bo ta suka moze mi posta skasowac..

@Topic.Bardzo fajnie ze jest jakas kasa na start bedzie na potki czy cos..200lvl ok fajnie jest git tylko nie dawaj wiekszego niz 200 bo juz bedzie przesada.

Daj niższe ceny za itemy w IS i dodaj forme płatności SMS bo wiecej Polaków bedzie kupować cash ^^

To tyle jak coś "dojdzie mi do głowy" to zrobie edita..

Witaj Tysiac12!

"Admin" przeniósł się do Polski na wakacje i będzie kupował vpsa jak mu zasponsoruja.

Pozdrawiam!

O Tobie sie kurwa nie wypowiem smerfie..
Opublikowano

O Tobie sie kurwa nie wypowiem smerfie..

Jak masz coś do lina to masz coś do mnie.

EE po chuj nowy serwer dawajcie

do deja bo mi dal 200lvl za fote z cyckami ale nie wiem po co chcial

skoro lepsze sa na redtjubie! Chodzcie na nasz serwer tam jest lepiej i

wgl..po co robic kilka skoro mozna isc do deja!!!! aaa chodzcie aaa !!!!

5aec193630_czyzby_bunt.jpg

Co ty se kurwa szmato myślisz..Stawia nowy serwer to niech stawia kurwa przynajmniej bedzie normalny a nie to co u deja kurwa..

Piszesz to samo co na destiny..AAA LUDZIE PO CO ROBICIE KILKA GILDII ! CHODZCIE DO NAS ! MY PRZEJMIEMY RAZEM GROD NO CHODZCIE !

To samo jest tutaj..To ze kurwa pokazałaś swoje malusieńkie cycki dejowi to nie znaczy ze kurwa mozesz sobie pisac takie popierdolone posty..Moze kurwa jeszcze napisz:

yao-ming-face-bitch-please-fuck-that-mem

@ U Mnie jest wszystko normalne na serverze, nie wiem co ci sie tam w tej główce naroiło.

Btw, dla cb jestem Pan Ze Szlachty AKA Day a nie "dej".

buu

Opublikowano

Chyba Gej :D

A teraz do tematu... Serwer, serwerem... Miyo ma racje, popieram jej wypowiedź.

Może i coś będzie z tego (cuda się zdarzają, może wygram w lotka przy prawdopodobieństwie 1 do 14 milionów i wygram te 7mln.), ale nie powinno się zaczynać od lvl cap 200 o.O Polecam jakiś lvl 165 lub nawet mniejszy!

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ogólnie sama idea postawienia polskiego serwera jest fajna. Jednak znam podobne historie i żadna niestety nie zakończyła się happy end'em. Lepiej zrobić coś porządnego razem, a nie dziesięć serwerów, które upadną po paru(nastu) dniach.

Opublikowano

Kiedy bedzie start? I czy bedzie beta a jak bedzie to dlugo czy krotkoa? ;p

Ps. Moze niechce grac u "smerfa" ;p

jak ktos chce zalozyc swoj serwer to niech zaklada bo co on bedzie mial z tego jak wejdzie na serwer "smerfa" ??

Pomysl zamiast nabijac posty

ps2 Panie Deju nieobrazaj sie za "smerfa"

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra, zamknijcie ten temat.

Nie mam zamiaru publikować na mpc mojego serwera, z racji takiej iż większość (ale nie całość) to gimbusy i potrafią tylko hejtować.

Wole mieć mniej graczy, a "normalnych".

Opublikowano

Padlino sama jestes gimbuska jesce ;)

Nikt nie wejdzie na serwer z taka kulturalna administracja na serwer jak Ty.

Jesli robisz serw dla 3m0 3l0 Alicji, czy PokazeCyckiZaLajki Moniczki to mozesz dalej tak pisac, ale jak chcesz zdobyc dojrzalych jak np. H4CY3R Linu$, czy Pr0 Deva xGayEnd'a to musisz juz wydoroslec :)

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Padlino sama jestes gimbuska jesce ;)

Nikt nie wejdzie na serwer z taka kulturalna administracja na serwer jak Ty.

Jesli robisz serw dla 3m0 3l0 Alicji, czy PokazeCyckiZaLajki Moniczki to mozesz dalej tak pisac, ale jak chcesz zdobyc dojrzalych jak np. H4CY3R Linu$, czy Pr0 Deva xGayEnd'a to musisz juz wydoroslec :)

Mówisz ze lino jest dojrzały ? Przecież to gimbus..

Opublikowano

Mówisz ze lino jest dojrzały ? Przecież to gimbus..

Nie każdy gimbus jest jak Padlina...

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...