Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetransportowanie postów na inne konto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie założyłem nowe konto, gdyż już tego nicku dawno nie używam, i troszkę szkoda mi tych postów co teraz mam. I pytanie, czy dało by ten mój licznik postów dać na nowe konto? Był bym wdzięczny.

Nowy nick: McLisiecki.

Dla czego nie używam już tego nicku? Bo każdy mi mówił że jest dziecinny i kojarzy się wszystkim z "gimbusiarstwem",

a człowiekowi w moim wieku niemiło jest takie coś słyszeć. A ten nowy nick mi się podoba :).

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Po pierwsze: Ten nowy nick na pewno się nie kojarzy z gimnazjum, w końcu MC nie jest skrótem od minecraft.

Po drugie: Powinieneś perma dostać za mutli.

Po trzecie: Nie ma takiej możliwości.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po pierwsze: nie chodzi mi o ten drugi, tylko ten na którym jestem, i te zdanie o mc nie miało żadnego sensu.

po drugie: nie nie powinienem, gdżz konto zrobilem niedawno, i z powodu ze chce na nie dać te posty.

po trzecie: wole wysluchac opini kogoś z moderatorów globalnych.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Stary ty masz tylko 88 postów i ty chcesz je transportować? Poza tym w regulaminie jest napisane że za multi konto jest perm

Opublikowano

Nie ma łączenie kont, nawet Ci najwyższej rangi rzadko mają łączone konta. Wątpie, żeby dla Ciebie był wyjątek.

Opublikowano

Słuchaj innych co mówią walnic nich niech se gadają co chcą.Ignore im a jak tak bardzo się smieją z cb ,że jesteś gimbusem to spotkajcie się w rl'u i zobaczycię wtedy kto jest kim

Opublikowano

Taa nie ma łączenia kont.. tak samo jak nie ma banów "bo mogę", unbanów "bo kolega" i inne gówna. Forum powstało z tego co pamiętam w 2k7, a upadło w 2010/2011 teraz te forum to nie forum tylko wylęgarnia gimbusów, które tworzą tematy "Jakie buty" "Jakie włosy?" i inne problemy, które powinny być na samosi.

Ale niestety Tobie nie połączą postów bo dostają to tylko Ci, którzy wylizali u adminów coś - głównie sponsorzy itp.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Do tego nie potrzeba opinii GMa, nie ma takiej opcji bo:

-jest ogólny zakaz łączenia kont (wiem bo pisałem kiedyś z Antixem)

-po drugie nawet jeśli byłby to dozwolone to i tak nie dostaniesz takiej opcji bo są ludzie którzy mają plakietki (Black, Gold) które mają możliwość zmiany nicku więc to byłoby not fair.

Mimo tego jest opcja na zmianę nicku, a nazywa się ona "znajomości", na tym forum wszystko jest możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...