Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dekompilacja .class

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowodow dalem dosc, to ze nie potrafisz ich zinterpretowac to juz twoja sprawa. Za to od ciebie nie uzyskalismy ani jednego.

PS. Teraz mozesz sobie mowic ze nic nie dalem. Ehh te dzieci pozjadaly wszystkie rozumy.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dowodow dalem dosc, to ze nie potrafisz ich zinterpretowac to juz twoja sprawa. Za to od ciebie nie uzyskalismy ani jednego.

PS. Teraz mozesz sobie mowic ze nic nie dalem. Ehh te dzieci pozjadaly wszystkie rozumy.

hahaha ?! Mówisz do siebie w liczbie mnogiej Smiigoool.

Tak zjadłem wszystkie rozumy -.- To jaki dowód dałeś no pochwal się.

Opublikowano

Ehh dziedziak jesteś i tyle. Pousuwał posty ciekawe czemu, wstydzisz sie czegoś?

Tak tego ze zaczalem dyskusje z kims kto nie potrafi myslec, pisac, wnioskowac i argumentowac swoich wypowiedzi, a do tego na dowody uparcie odpowiada ze takowych nie ma. To tak jakbys zostal przylapanym na sciaganiu ze sciaga w reku i uparcie twierdzil ze to nie twoje lub ze nie sciagales. Zreszta komu ja to tlumacze komus kogo rozwoj umyslowy zatrzymal sie na poziomie gimnazjum.

Opublikowano

Tak tego ze zaczalem dyskusje z kims kto nie potrafi myslec, pisac, wnioskowac i argumentowac swoich wypowiedzi, a do tego na dowody uparcie odpowiada ze takowych nie ma. To tak jakbys zostal przylapanym na sciaganiu ze sciaga w reku i uparcie twierdzil ze to nie twoje lub ze nie sciagales. Zreszta komu ja to tlumacze komus kogo rozwoj umyslowy zatrzymal sie na poziomie gimnazjum.

Widocznie potrafię skoro nie usuwam postów jak tchórz.
Opublikowano

hahahah nie mam zamiaru tlumaczyc bo to jak probowac nauczyc osla latac. WIdze nadal nie rozumiesz ze mam na ciebie kompletnie wywalone i twoje opinie. Zyj sobie dalej w swoim malym swiecie udajac ze cos tam wiesz.

Opublikowano

hahahah nie mam zamiaru tlumaczyc bo to jak probowac nauczyc osla latac. WIdze nadal nie rozumiesz ze mam na ciebie kompletnie wywalone i twoje opinie. Zyj sobie dalej w swoim malym swiecie udajac ze cos tam wiesz.

Widzę gimbaza lvl over 9000. Wyjdź stąd :F
Opublikowano

Przyjmuje poziom rozmowcy, zeby zaczal rozumiec. Widze w koncu doszedlem do odpowiedniego, bo normalnie nie rozumiales. No to tak jak myslalem poziom umyslowy rowny gimnazjum. Goood luck.

Opublikowano

Przyjmuje poziom rozmowcy, zeby zaczal rozumiec. Widze w koncu doszedlem do odpowiedniego, bo normalnie nie rozumiales. No to tak jak myslalem poziom umyslowy rowny gimnazjum. Goood luck.

lol Słyszysz się wgl co ty mówisz?
Opublikowano

Ale spam ;f

Panowie mam problem, pobrałem ten kod z Huba...

Spróbowałem skompilować ten plik jeden którego akurat nie edytowałem:

ur9e1tnlizu9_t.jpg

Screen /\/\

Co zrobić? Tego pliku który jest zaznaczony nie tykałem, nic nie edytowałem w nim, a nawet bez tego wywala błędy... Jestem kompletnie nowy jak już pisałem, i nie wiem co chodzi ;3

Take it easy my friend

Opublikowano

Ale spam ;f

Panowie mam problem, pobrałem ten kod z Huba...

Spróbowałem skompilować ten plik jeden którego akurat nie edytowałem:

ur9e1tnlizu9_t.jpg

Screen /\/\

Co zrobić? Tego pliku który jest zaznaczony nie tykałem, nic nie edytowałem w nim, a nawet bez tego wywala błędy... Jestem kompletnie nowy jak już pisałem, i nie wiem co chodzi ;3