Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO4Gaming| Advanced Features |D11|Stabel Server|Organized|Quest System start 12-06-2013

pieruniasty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogralem 30 minut , server zbugowany ponadto goscie juz biegaja z premkami) pewnie gm kolegom rozdaje ) szkoda zachodu )

Tak kazdy kolega gm-a dostal po 3 premki+,i set nova + egy wepki +18,niestety prem mozna tylko dostać od gm-a bo nie ma możliwosci kupna w im,lub nie dropi z uników.

Dodatkowo jest to jedyny nowy serv który posiada bugi,jest to straszna klapa ,gdyż każdy nowy serv szczyci się tym że nie posiada bugów.

Opublikowano

ta , chcesz powiedziec ze ludzie wbili na nowego serva zobaczuli 60 osob i odrazu zaczeli silki kupowac )) smieszny jestes , do piekla z tym shitem ...

Opublikowano

mam problem... po ostatnim restarcie servera ciagle mam inspekcje jakby cos mi blokowalo polaczenie z serverem.. juz nawet usuwalem i rozpakowalem od mnowa klienta.. nic nie pomoglo.. ktos moze wie co z tym zrobic?

Opublikowano

wywal do kosza i znajdz porzadny serwer..oszczedzi ci to wielu rozczarowan..

Ty nie wyrażasz opini o serv tylko go hejtujesz jak jakis

niedorozwinięte dziecko,nie wiem co tu robisz w tym temacie nie podoba

ci sie serv opisz co ci nie sie podoba i wypad z tematu.

Aktualnie

jest 124 online serv ruszył wczoraj o 20 wiec jak na srodek tyg to nie

jest żle,zobaczymy jak bedzie dalej,bugi sa naprawiane na bieżąco.

Opublikowano

dokladnie juz jest 160 charow online =) z godziny na godzine przybywa coraz wiecej osob czekamy na weekend =) jak mozecie zapraszajcie znajomych =) jak macie jakiegos buga to pisac tu albo na pm :)

Opublikowano

ta , chcesz powiedziec ze ludzie wbili na nowego serva zobaczuli 60 osob i odrazu zaczeli silki kupowac )) smieszny jestes , do piekla z tym shitem ...

nomralnie bym miał w dupie tego posta ale widze że pan worloddesitny go lubi. Na dragonroad też było pare asów co kupowali premki i immo mimo tego że serv miał mizerna ilość graczy ;] każdy wydaje na to co lubi nie?

btw 243 osoby online ;]

Opublikowano

exp rate to jakis fake;c

nie fake, gm w pierwszym dniu pisał że exp rate będzie taki jaki jest bo nie mają zamiaru robić servera na 2 dni. Jak dla mnie i tak jest za duży,

Opublikowano

ładnie serwer obrósł w piórka. Co prawda to prawda że ludzie maja po 4 chary by silki mieć... ale nie każdy. Atmosfera jest w porzadku. trochę mało pt. ale jest git

Opublikowano

Jakaś polska gildia istnieje ?

Nick Soyong jak coś to pisać ;p

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

lagi chyba sie skończyły, jak narazie wszystko smiga cacy.

Jest tu jakaś pl gildia poza ishartem?

Opublikowano

"the behavior is not allowed" , Problem odnośnie dodania mnie do guild , 4 osoby mnie zapraszały i cały czas to samo. Jakieś pomysły? ps. 1,5 h temu zrobiłem konto jak i postać oraz nie miałem żadnej gildii.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...