Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO4Gaming| Advanced Features |D11|Stabel Server|Organized|Quest System start 12-06-2013

pieruniasty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem, ale wiem też, że to jest też polak.. może się przyzna tutaj ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ale to zdecydowanie lepsze niż serwer offline :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ogólnie dziwią mnie ludzie na tym sevie, w pierwszy dzień w komnacie z iskami był wieczny płacz że exp mały i połowa uciekła.. co oni chcieli 100 lvl wklepać na mobach do questa -_-?

Opublikowano

68 osob online , nie robi szału

Bo to tak jest że jak wyjdzie jakis zbugowany server z nędznym team-em to popiszą głupoty co oni nie zmodyfikowali i mają multum graczy,tylko że server częściej off niż on,a jak jakiś ogarniety server wystartuje z ogarniętym team-em to ilość graczy nie powala,ale bedzie więcej bo server nie startował w weekend tylko w srodku tyg.

Serv wystartował wczoraj i gracze wyłapali pare bugow,ale sa one naprawiane na bieżąco,jak jest notice ze serv down time 10 min to jest 10 mintut a nie 3h.

Opublikowano

3mam kciuki za ten server... Osobiście ściagam właśnie tego clienta i sprawdze co to jest , bo server na ktory sie wczesniej napaliłem okazał się gówno wart.. tzn server jest ok ale administracja w chuja leci... Ale nie obiecuję że będę grał :)

@EDIT

Czego jest CHECK?

Opublikowano

inspa 20-30min jest naprawiaja cos zapraszam na server milo sie gra :) 5silk/1h :D

Cos a dokladnie red book i alchemie:) Podoba mi sie server:) Novy czesto dropia.

farah.png

Opublikowano

ściagnąłem clienta :) czekamy teraz :) nick w grze SpeedOfSound

Ma ktoś guildie dobra polska?

Z tego co pamiętam to Ishtar powstala z pl guild ale nikow ci nie podam.

Opublikowano

dropienie sonow zostalo zmniejszone tak samo zostala wylaczona ksiazka btw na stronce mozecie kupic silki 1 silk 100k sp =) tak ze wbijac smialo i jedziemy

podawajcie dalej linki do servera bo nie zostanie zamkniety na pewno jak inne tureckie

Opublikowano

server tragedia od samego poczatku bugi najpeirw z respem unika ktory spawnil sie odrazu po killu pozniej heh odkrylem bug z alchemy wiec lduzie wbijac +50 -100 bez problemu i jeszce duzo server nieudany i racazej dlugo nie postoji szkoda waszego czasu .. pozdro

Opublikowano

co do wypowiedzi powyzej

server ma 1 dzien i tak resp unique naprawiony alchemia naprawiona a Twoja skladnia ktora sie poslugujesz i ortografia wola o pomste do nieba, server staramy sie ulepszac i eliminowac bugi nie ma od razu idealnego servera ot co PEACE

Opublikowano

co do wypowiedzi powyzej

server ma 1 dzien i tak resp unique naprawiony alchemia naprawiona a Twoja skladnia ktora sie poslugujesz i ortografia wola o pomste do nieba, server staramy sie ulepszac i eliminowac bugi nie ma od razu idealnego servera ot co PEACE

Daddy włączaj servA ! ;D

Opublikowano

hosting zmienia server ze 100mb na 1Gbit bedzie sie lepiej gralo bo byly mikro lagi nie wiem czy ktos zauwazyl 10-20 min i bedzie on :) nie denerwowac sie

Opublikowano

Ja odczuwalem lagi, nie bylo plynnosci:) Ale to tak nie przeszkadzalo w grze:) Server ma bugi, jak kazdy inny, tyle ze tu sie tego nie odczuwa bo bugi sa niewielkie, nie przeszkadzajace w grze, poza tym green bokiem co byl:)

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...