Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO4Gaming| Advanced Features |D11|Stabel Server|Organized|Quest System start 12-06-2013

pieruniasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFO -Start serv.12.06.2013 20 GMT +1

Cap: 110

EXP/SP - 150x

Drop - 30x

Alchemia- 1.5x

Job 10x -będzie większy

Bot dozwolony ip limit 5

5 Silkow na 1h

Pliki-vsro

Działający bot-mBot bezpłatny

stronka-Links:MMO-Gamming.

95764_MMO_Last.png

Ss z serva:

fvlnw7.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 9v8d92.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 2vaibk2.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 2agmctk.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 30us74h.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 2qtl8xc.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. 33xgdih.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x768. f41xyb.jpg

Co mi się podoba?po wbicu lvl 110 w 1-2 dni trzeba trochę pobawić się na pvp albo unique żeby zdobyć egy wep i seta,za ctf sa silver coiny,za BA arana coiny i za job cave są te trzecie:P(ctf i ba jak ktoś jest afk to nie dostaje nic więc + dla team-u)

Wiekszość sev ma to do siebie ze wbija się Max lvl i farmi itemy na bocie lub bot pt,dla mnie to żadna rozrywka.

Mam nadzieje że serv wypali.

Pzd

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz prezentacje po polsku i ją napraw inaczej będę musiał zamknąć temat :)

Poprawiłem ,dup..y nie urywa ale chyba może być:)

Opublikowano

Serwer ZAJ**STY chętnie zagram . Może jakaś guild na start ? :D

Serv ma potencjał i cieszy się niemałym zainteresowaniem,lecz wyszło ostanio i wychodzi parę serverów godnych uwagi,jeśli uda mu się przebić to napewno bedzie grało dużo rodakow i guild się znajdzie ,ja osobiście preferuje inter guildie.

Opublikowano

Serv ma potencjał i cieszy się niemałym zainteresowaniem,lecz wyszło ostanio i wychodzi parę serverów godnych uwagi,jeśli uda mu się przebić to napewno bedzie grało dużo rodakow i guild się znajdzie ,ja osobiście preferuje inter guildie.

Jezeli otworza go jutro do poludnia to mysle ze juz wieczorkiem mozna sie spodziewac 400 graczy~

Mam nadzieje ze start nie bedzie sie przedluzać jak na kazdym innym servie.

farah.png

Opublikowano

jeżeli ten server wystartuję to możliwe że będzie miał sporo graczy , ale też będzie konkurencja do Ddosowała więc oby miał hyperfilter

Nowicjusz
Opublikowano

Jak bedzie dostepny jakis download moglby ktos wrzucic media ? :)
O ktorej godz. start?

Opublikowano

działa wam to panowie i panie ? :D

nie,wlasnie wrocilem z pracy i ide popatrze na innym forum ocb.

Z tego co wyczytalem to o 20 open czyli za 20 min.

Opublikowano

kto to jest ten Farah_ ?! ;D

dMZdc.jpg

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...