Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Valor Points

Dawko3126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zarobić dużo VP ? chciałbym kupić jakaś broń bez limitu, ale koszt to 10 tyś VP a ja mam ok. 1 tyś .. Robię misję, ale słabo dochodowe są.

2863366318.png

Opublikowano

Granie w War Room/ robienie misji np. na 3 postacie/ robienie reflinków,tj. 4 konta i wychodzi ok 7300VP

Opublikowano

War room:post-883194-0-99859500-1370968711.jpg

Klikasz na pole i możesz grać:post-883194-0-29551600-1370968759_thumb.jpg

To są ref-linki:post-883194-0-53120200-1370969028_thumb.jpg

Opublikowano

A co do tego war room'u to co zrobić, aby dostać coś ze złotego poziomu nagrody ? Aktualnie mam brązowy, ale wolałbym coś lepszego. I do ilu nabijać wynik bitwy ? Aktualnie mam 3 gwiazdki, a nie wiem czy warto walić dalej.

2863366318.png

Opublikowano

No tak. Złoty masz,jak będziesz miał 20000 punktow wyniku DZIENNEGO. A przy 3 gwiazdkach za bitwe dostajesz toniki i vp. Przy 4 kieszonkowy czołg i vp

Opublikowano

Dobra jeszcze ostatnie pytanie :) Jak odebrać nagrodę miałem te 3 gwiazdki + bronzowe nagrody i zmieniłem "frakcję" czy jak to się zwie i nie dostałem nic ..

2863366318.png

Opublikowano

Moje rzeczy--->nagrody. Brazowe nagrody dostajesz,gdy skończy się wojna,tj. drużyna musi przejąć HQ wroga.

Opublikowano

Wynagrodzenie dostajesz za ukończenie bitwy - są to nieco inne nagrody, słabsze, niż te za ukończenie całej wojny. Znajdziesz je w MOJE RZECZY --> NAGRODY.

A co do tego war room'u to co zrobić, aby dostać coś ze złotego poziomu nagrody ? Aktualnie mam brązowy, ale wolałbym coś lepszego. I do ilu nabijać wynik bitwy ? Aktualnie mam 3 gwiazdki, a nie wiem czy warto walić dalej.

http://www.mpcforum.pl/topic/960427-tut-war-room-jak-zdobyc-zloto/ Proszę. Mały poradnik mojego autorstwa ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Dokładnie nie można przewidzieć. Im więcej osób gra, tym, wiadomo, szybciej. Przejmowanie HQ jest najdłuższe :) Trzeba grać i czekać.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Kup sobie wzrost vp

Gdybyś wiedział, że EA wycofała wzrosty VP i XP, to byś tego nie pisał ...

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...