Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibijczycy

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisałem krytykujemy żeby nie zostać zkrytykowanym :P

Owa krytyka najbardziej sie odbija na "dzieciach Tibi" ( z powodu słabej psychiki)

to też znerwicowane dziecko postanawia odreagowac w swojej ukochanej grze

i pownerwiać innych playerów

owy player zazwyczaj to nakręca i daje to na youtube

i tz. 2 osoby widząc taki filmik smieją sie i są zadowoleni ze to co mówią ( ,,tibia to gra dla dzieci neo"" itp.)

potwierdza się i głoszą dalej swe brednie

Brednie ? Dlaczego brednie ?? lol

Dziecko neo : ,,Tytułowym mianem czasem są określane osoby przejawiające zachowania typowe dla trollowania"(tj. spam obelgi itd) tak jak pisałem wynika to z powowodu nieakceptowania Tibi przez rówiesników oraz osoby starsze .

Więc gdyby tz.2 osoby zaprzestały by stosowania wyśmiewisk z tibi / tibijczyków to agresja w tibi zaczeła by maleć aż zmalała by do poziomu przeciętnego mmorpg np lineage czy WoW

i nie btło by powodu żeby obrażać tą gre .

Więc gdy widzicie osobę która wyzywa "Tibijczyka" to tak naprawde to ona jest tym dzieckiem neo spamującym i wku*** playerow w tibi zarazem psując jej reputacje

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

Ludzie się tibi czepiają, a największa wylęgarnia n00bów i dzieci neo to metin.

Moja filozofia brzmi: "Jebać w co ktoś gra, ważne jaki człowiek jest" :]

90921442.png
Opublikowano

Ja osobiście grałem w Tibie ,ale szybko takie gry mi się nudzą.Ostatnio pogrywam na ots-ach.

A u nas w budzie nikt nie leje kogoś że gra w Tibie/Metina2.

I do tego ludzie sami sobie zaprzeczają.Pierw mówią że metin to gówno ,a nagle potem że Tibia to gówno ,a metin Rlz jak już go zainstalują.

Tibia to klasyk ,w świecie Internautów nie ma osoby która by nie usłyszała o Tibii czy nawet Metinie.

Dodam do tego że są gry które są wiekszym gównem od Tibii(nie chcę tutaj nikogo obrażać) ale nie są znane bo zbyt dużo osób w nie nie gra.

Tibia ma taki zły przydomek ponieważ dużo neo,dzieci i pojebanych ludzi w nią gra (oczywiście są mili Tibijczycy którzy nie maniaczą).

To tyle odemnie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Sebos

''Tibia ma taki zły przydomek ponieważ dużo neo,dzieci i pojebanych ludzi w nią gra"

odsyłam Cię do mojego posta :)

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

Noo tak ludzie mówią, że jakaś gra jest denna, a potem im się nudzi i zaczynaja w nią grać i po co to mówić? xP

Z resztą Tibia to gra nie dla mnie... To stara gra, ale dziwi mnie to, że jeszcze dużo ludzi w to gra. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...