Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibijczycy

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo..

Wiec zauwazylem na youtube jak i w budzie ze jak ktos gra w tibie to wyzywaja go napierdalaja myja sniegiem itp. przeraza mnie to :(

Kazdy ma inne upodobanie jedni wola jakies zajebiste gry 3d a inni wola cos bez grafiki ale uzyc wyobrazni. Nie kazdy grasz tibii jestes dzieckiem slonca. Kazdy ma inne upodobania i ostatnio jak widzialem jakeis malolaty co napierdalaly kolesia i sie darly tibijczyk to jednemu i drugiemu w ryj zasadzilem i kazalem mu uciekac... i mam prsobe zebyscie wy teak nie robili..

Mam kolege w klasie ktory gra w tibie ale nikomu o tym zbytnio nie mowi mi powiedzial ale jakos nie jest maniakiem..... jest naprawde OK!!

i to tyle z mojej strony.

Opublikowano

Ja jestem bardzo tolerancyjny :) kiedys chciałem zobaczyc co ludzie widzą w tej grze i zagrałem.. nawet przyjemna gra zwłaszcza jak sie ma wysoki poziom [jest wieksza ekstytacja] no ale po kilku miesiącach sie nudzi i na tyle miałem doświadczen z ta gra. a co do tych co dokuczają "tibijczyka" to ich sprawa, ze tak działa na nich ta gra..

Opublikowano

wiesz co powiem ci tak

jestem w 2 kllasie technikum moj wiek to 17 lat

moj kumpel tez gra w tibie a wie o tym moze z 2 osoby z klasy

nie ujawnia sie z tym gdyz niedawno jakis miesiac lub moze wiecej temu pobili kolesia u mnie ze sql wlasnie za to ze przyznal sie ze gra w tibie

dla mnie sa tacy kludzie popierdoleni co im to pzreszkadza ze ktos gra w tibie

tych wszystkich chuji bym zapierdolil (co im to pzreszkadza)

ja sam gram w warrocka codziennie to mnie by tez mogli wyjebac za to ze gram w wr no bo to tez gra

sry za wulgaryzmy ale nie moglem sie powstrzymac bo taka prawda

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@RMCF

wiesz bajeczki.. abv.

moj kumpel z klasy gra dlugo a dlugo i co wszyscy z niego leja ze to dziecko.. + drugi kumpel tz z nim gral ale jak zaczlismy sie z nich napierniiczac jeden zwatpil;p

niewiem wogule poco taka gra w ta glupia gre..przeciez kazdy tylko sie bi o scamma a trfilo sie juz to chyba kazdemu z tego co mi kiedys gadal.;

Opublikowano

A mi to lata kto w co gra, wiec jestem ten dobry :D oczwysicie istnieje stereotyp ze ten kto gra w tibie na pewno nie ma wiecej niz 13 lat itp. No ale wyjebka.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

widzialem jakeis malolaty co napierdalaly kolesia i sie darly tibijczyk to jednemu i drugiemu w ryj zasadzilem i kazalem mu uciekac

a smoka tam ubiłeś?

Opublikowano

Mój kumpel gra i ma się dobrze. Nikt go nie bije - wręcz przeciwnie cieszy się sporym szacunkiem.

Mało tego, ma też $$$ bo sprzedaje cośtam z gry za flote. Proste :)

f.png

Opublikowano

Gra jako-tako nudnawa bo ludzie botują itp.^^ Ale taka nietolerancja wzięła się z tego, że był przypadek pobicia matki krzesłem czy też inne wypadki o.O Można to śmiało porównac z prześladowaniami itp. :(

Opublikowano

U mnie sql napierdalali za to że ktoś nie grał w tibie ;D sam ze 2 lata grałem

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

umnie w szkole jest na odwrót w tibie grasz jesteś kox w metina=wyzywaja itp..Ja tam gram w metka 3 lata.... i tak mi to obojętnie co tam gadają i tak mnie by ,,zaczepali'' jak zawsze :(

a wyzwiska na nie nie działały i nie działają i nie będą działać....

fs.png

Opublikowano

ja tam za tibijczykami nie przepadam w gimnazjum u mnie takich gnebili ale tera w sredniej to ci powiem ze tutaj to nikt o grach nie wspomina bo wiekszosc juz nie gra ^^

Opublikowano
smok to tylko w tibii ;p ale nie serio jakies takie 8-10 lat ;p

Człowieku to ile ty masz lat?

Bo mi np byłoby wstyd uderzyć osobę w takim wieku...

A ten kolega co nie umiał się obronić przed atakiem 10 latków gz dla niego :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

To ta wiara jakaś pojebana. To tylko gra.o.O

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@RMCF

wiesz bajeczki.. abv.

moj kumpel z klasy gra dlugo a dlugo i co wszyscy z niego leja ze to dziecko.. + drugi kumpel tz z nim gral ale jak zaczlismy sie z nich napierniiczac jeden zwatpil;p

niewiem wogule poco taka gra w ta glupia gre..przeciez kazdy tylko sie bi o scamma a trfilo sie juz to chyba kazdemu z tego co mi kiedys gadal.;

ehhh nikt cie nie prosil o komenta do mojego postu

ty tez niezla bajeczke napisales ;p gratuluje

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

To dziwne macie te szkoły.

U mnie w klasie to tylko ja grałem w tibie i czasem też gram.

Mam kolegów po 18, 20, jeden ma 26 lat i jakoś gra w tibie.

Nie przeszkadza mu grafika, lecz panująca tam atmosfera.

Dzieciaki mające po 8 - 13 lat psują całą zabawę którą można

uzyskać w tej grze. Te zloty na PK, re-grupy itp.

To jest dopiero zabawa. Kiedy idziesz się bić (w grze) i razem z kolegami

to ustanawiacie. Sam sie pasjonowałem tym jak miałem spore doświadczenie

i umiejętność grania. Jak dla mnie ludzie którzy sądzą, że tibia jest dla idiotów

to się grubo mylą, a ich postanowienia świadczą od filmików oglądanych

na youtube związane z tibią.

Tyle na ten temat.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

Wiesz zgodzę się z tobą...

Nie którzy nawet nie grali w te grę, a mówią, że jest beznadziejna -.-

Jeden koleś z mojej klasy, jeździ innego kolesia, który właśnie gra w tibie... A ja osobiście nić do niego nie mam =| Jest spoko...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wiesz ja jestem dosc wyrozumiala osoba jedyne czego nie zniose to geji. Propaganda anty Tibia zaczela sie gdy dzieci w 1klasy podstawowki zaczeli w to grac non-toper, bo marnuja swoje dziecinstwo. Zobacz ze kiedys mozna bylo kmiec dobrego Palladyna w Diablo i wielu znajomych dzisiaj to jest zadkosc.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Czasem jak widze niektóre dzieci to mam ochotę przegryzać kable od internetu.Znam takiego 12 latka czy coś koło tego z sąsiedztwa...napierdala w tibie,iq ma -1,rzuca się na wszystkich itp ^^ walić takie dzieci :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Hah macie już po pare naście / dziesiąt ( noo może bez przesady :D ) lat

i nadal nie znacie podstawowych cech przeciętnego polaka ? :unsure:

Przecież przyjeło się że jak coś jest nowe i mało popularne to trzeba to wyśmiać :) by nie zostać wyśmianym przez innych :)

Np "ich 3" np "Doda" i np "Tibia"

więc dajcie sobie spokuj

Tak już było jest i będzie

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

tibia grałem z 3,5 lat ale przestałem nie gram już od chyba 2 miesięcy ale to tylko dlatego że każdy w gimnazjum mnie się pyta jaki mam lvl i jakieś bzdury wygaduje że na 10 palku poszedł z magicznym spearem na draga :mellow: :mellow: :angry: :huh: o.O <_<

userbarwb.png
Opublikowano
Jak dla mnie ludzie którzy sądzą, że tibia jest dla idiotów

to się nie mylą, a ich postanowienia świadczą od filmików oglądanych

na youtube związane z tibią.

Tyle na ten temat.

QFT,

1 wyraz przeszkadzal :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...