Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pamięcią wirtualna windows 8

Vengerss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto moje specyfikacje laptopa Lenovo

8GB RAMU

PROCEK INTEL I5 DO 3.0 GHZ

KARTA GRAFICZNA :

ZINTEGROWANA INTELA

GEFORCA 2GB 7670 COŚ TAKIEGO ALBO 6770 dokładnie nie pamiętam ale nie podstawowa z 10 na końcu

1tb dysk twardy

Windows 8 premium 64 bit

Java 64 bity

Wersja minecrafta 1.5.2 najnowsza

Problem:

Co jakieś 5-10 min mam błąd minecrafta otóż za mało pamięci wirtualnej pobawiłem się z tym trochę i pozmieniałem ustawienia i nadawałem różnych kombinacji pamięci wirtualnej i nic nie pomaga. Nawet patrzyłem jak przydzielić więcej pamięci ramu do minecrafta ale nie wiem jak odpalić plik ______BAD_____ na windowsie 8 KTO WIE MOŻE PODPOWIE CO MAM Z TYM ZROBIĆ

od razu mówię reinstalacja windowsa nie wchodzi w grę bo laptop kupiony 1-2 tyg temu i nie będzie wtedy na gwarancji

2 Problem :

Txt gdy włączam minecrafta txt nie do końca się ładują zostają na nich takie białe przerywane kreseczki w kształcie obwodu tego klocka widzę to wtedy kiedy moja postać patrzy przed siebie na odległość 10+ kratek i tak jest zawsze nwm co zrobić Pomóżcie

Opublikowano

Cziter 20 Pomoło przydzieliłem tylko o 150 mb więcej bo jak tam 2gb to wyskakuje bład -(Xmx)

TenStylOdLajka Pomogło zwiększyć fps o 50 thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...