Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7] Mody UraniumCraft [GregTech][ExtraBiomesXL][BC3][IC2][LogisticPipes][ExtraBees][MFFS][ThermalExpansion][Applited Energetics]

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś jest bardzo zazdrosny( a jest czego:D)

Przed chwilą dokupiliśmy ram a hosting trzyma rękę na pulsie więc możecie spokojnie grać :>

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TEN SERWER TO TOTALNE DNO!

Brak jakiejkolwiek ekonomii, zjebana paczka modów, pełno bugów w tym takie kóre pozwalają klonować przedmioty. Niebawem oczywiście zamierzam je wykorzystać więc radze pilnować serwerka :)

Administracje można określić jednym słowem - NIEOGAR!

Nie dość że potrafią tylko kopiować gotowe serwery to na dodatek nawet po polsku się wysłowić nie potrafią.

Naprawdę wielkie propsy dla was chłopaczki i powodzenia życzę w dalszym prowazeniu tego gówna.

To oczywiście tylko moje zdanie. Mam wysrane na wasze hejty dzieciaczki :)

Opublikowano

Napisał gościu z MachinesCraft ... Nie ma to jak mieć nasrane w gaciach, bo pojawiła się konkurencja.

//Edit, żeby nie było offtopu.

Serwer polecam, administracja może i nie ogarnia do końca, aczkolwiek widać, że zależy im na serwie. Pomagałem im trochę, więc co nie co zdążyłem zaobserwować :)
Uczą się na własnych błędach.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Przepraszamy za utrudnienia, server już działa ale nasza konkurencja nie daje nam spokoju!!

jaka konurencja ? pomozemy wam i zhejtujemy ich ! ;)

Pozdro theblooes ;D

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Wszystko już jest stabilne jednak konkurencja nie śpi i atakuje nasz serwer jednak poradziliśmy sobie :)

Opublikowano

Wrazie problemów z servem prosze dzwonic 889 354 723.

Zachęcamy do gry na naszym servie

Administracja UraniumCraft

825b42588f9928146b66da847103a9a2.jpg

Opublikowano

Jak narazie serwer porażka. Tylko administracja może nadawać cuboidy, a admini olewają graczy i tak już od dwóch dni żadnego na serwie nie było. Niestety nic nie mogę zacząć robić bez cuboida, więc z tąd taka ocena.

Opublikowano

Jak narazie serwer porażka. Tylko administracja może nadawać cuboidy, a admini olewają graczy i tak już od dwóch dni żadnego na serwie nie było. Niestety nic nie mogę zacząć robić bez cuboida, więc z tąd taka ocena.

Nie olewamy graczy tylko cały czas bronimy się przed atakami których jest pełno a Wiranus i Konik50 prawie cały czas są na serwerze ja niestety nie wbije bo wszystkiego pilnuje

Opublikowano

Nie olewamy graczy tylko cały czas bronimy się przed atakami których jest pełno a Wiranus i Konik50 prawie cały czas są na serwerze ja niestety nie wbije bo wszystkiego pilnuje

Tak? Od dwóch dni próbuje dostać działkę, i to wbijam na serwer w różnych godzinach, a odpowiednich osób brak... To może powiedz w których godzinach oni tak przesiadują na serwerze?

Już jest wszystko ok, wycofuje zażalenie.

Opublikowano

LWC będzie dzisiaj naprawione,

Zmieniliśmy LWC na Lockette więcej info. na spawnie

Opublikowano

Zwiększyliśmy liczbę slotów do 30 abyście nie mieli problemów z wejściem :>

Opublikowano

Sczerze nie polecam serwera. Dzisiaj na własnym cuboidzie, z wyłączonym pvp zostalem zabity i okradziony z maszyn. To są jakieś jajca... W dodatku padają na mnie oskarżenia, że to ja okradam innych, bardzo nie miła społeczność SZCZERZE NIE POLECAM!

WIELKI NEGATYW!

Opublikowano

Sczerze nie polecam serwera. Dzisiaj na własnym cuboidzie, z wyłączonym pvp zostalem zabity i okradziony z maszyn. To są jakieś jajca... W dodatku padają na mnie oskarżenia, że to ja okradam innych, bardzo nie miła społeczność SZCZERZE NIE POLECAM!

WIELKI NEGATYW!

Skoro Cie zabili to nie miałeś pvp i nauczcie się używać lockette ...

Opublikowano

Skoro Cie zabili to nie miałeś pvp i nauczcie się używać lockette ...

PVP BYŁO WYŁĄCZONE. LOCKETTE NIE DZIAŁA NA MASZYNY GENIUSZU.

Opublikowano

NIE DA SIE POGRAĆ NA TYM GÓWNIE, TYLKO CO CHWILA JAKIŚ ZJEB UBIJA KRADNIE.

ADMINI NIC SOBIE NIE ROBIĄ Z TEGO ŻE GRACZE SĄ OKRADANI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...