Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Patch 3.8

BoltoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cyrylicą to raczej się nie dowiesz, chyba że ktoś tutaj walnie opis po polsku/angielsku.

@Down

Fuk, oglądałem bez głosu, zobaczyłem chińskie znaczki - uciekłem.

Opublikowano

Cyrylicą to raczej się nie dowiesz, chyba że ktoś tutaj walnie opis po polsku/angielsku.

Best Ever :)

Szkoda że film jest po angielsku.

Fail.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

nareszcie nerf Kha! (mały, bo mały ale zawsze coś ^_^ ) thx RIOT! :D

ten buffik do E Hecarima też bardzo pomysłowy, podoba mi się - dobry powód do kupowania Wriggle's Lantern (albo przynajmniej samych wardów) :)

i pytanie dnia: Kiedy będzie Aatrox? :D (miał wejść razem ze zmianami w jugnli, czyli najprawdopodobniej razem z tym patchem)

Opublikowano

nareszcie nerf Kha! (mały, bo mały ale zawsze coś ^_^ ) thx RIOT! :D

ten buffik do E Hecarima też bardzo pomysłowy, podoba mi się - dobry powód do kupowania Wriggle's Lantern (albo przynajmniej samych wardów) :)

i pytanie dnia: Kiedy będzie Aatrox? :D (miał wejść razem ze zmianami w jugnli, czyli najprawdopodobniej razem z tym patchem)

Co do Aatrox'a to jest on zapowiadany na patch 3.8, czyli ten. Ale ktoś na NA forum Lola pisał ( z czerwonych), że mają jakieś małe problemy z nim + jest dużo rzeczy do zrobienia/naprawienia + dochodzą nowe (ostatnio bug na skiny), dlatego to się tak wszystko przeciąga.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ludzie wystarczy obok opcji kliknąć "Przetłumacz Napisy" i są przetłumaczone na polski takie trudne ??

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Strasznie dużo tych zmian ale w sumie wszystkie są dobre szczególnie ze staniały itemt stratowe i ze jungle zrobili.

+ dla riotu!

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Pisałem o kolcach Kha Zixa które zostaną w obecnej trójstrzałowej wersji, jednak oczywiście część osób nie czytała tego posta i nadal upierała się przy swojej opinii o znerfieniu do jednego kolca. Miałem rację - 3 kolce zostają.

Nowa jungla nie taka straszna, zmiany Hecara również ok.

Niezbyt podobają mi się zmiany w itemach, pewnie flaszka będzie teraz słabszym wyborem, ale ogólnie patch pozytywny.

Opublikowano

Według mnie zjebali to, że nie będzie można używać kolców (W) w trakcie skoku u Kha'Zixa, będzie to niestety powodowało dłuższe combo, ale ok.

Kiedy ten patch wchodzi? Bo u mnie nic nie ma, a pewnie jestem ślepy żeby przeczytać :D

Game Over

Opublikowano

hehe może , a heca na jakiś inny skill pod ap ??

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Dodałem link do głównej strony lola z opisem Patcha.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Jak wyczytałem z zmiane hecarimie to rozumiem że jak kogoś zfearujemy to nie zadajenmy dmg? bo jakoś nie czaje to była by porażka.

Nawałnica Cieni

• Nie zadaje już obrażeń w miejscu docelowym
  • Obrażenia od jeźdźców zwiększono z 100/200/300 (+0,4 pkt. mocy umiejętności) do 150/250/350 (+1,0 pkt. mocy umiejętności)

wtf

xxx

Opublikowano

Jak wyczytałem z zmiane hecarimie to rozumiem że jak kogoś zfearujemy to nie zadajenmy dmg? bo jakoś nie czaje to była by porażka.

Nawałnica Cieni

• Nie zadaje już obrażeń w miejscu docelowym
  • Obrażenia od jeźdźców zwiększono z 100/200/300 (+0,4 pkt. mocy umiejętności) do 150/250/350 (+1,0 pkt. mocy umiejętności)

wtf

Zadaje DMG podczas gdy szarżuję, w miejscu gdzie kończy się szarża (kończy się range ultimate) nie zadaje DMG.

Opublikowano

hecarim is sad pony

to zapamietalem z patchu 3.8

xD

buff diany :)

I Kayle to tego Nidale na support viable.

Będzie mogła startować z doran ringiem i do tego będzie mogła kupić wardy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...