Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xLast2.pl [Dedyk]

SilveRxMetin2

Czy zagrasz na serwerze?  

330 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze hmm?

• Oczywi?cie fajny serwer napewno wbij?.
      210
    • Nie zagram.
      112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowała Ci się postać, w panelu na stronie głównej strony masz możliwość odbugowania postaci :) bug będzie dziś naprawiony.

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? Bo widzę licznik pokazuje 97 ;o Naprawdę ? Bo jeśli takie pustki to nawet nie ma co wbijać, w dodatku client 30 kb/s się pobiera. . .

Tak naprawdę gra +100 ludzi. Pobierz clienta z oficjalnej strony xLasta2. Pobiera się z max prędkością internetu. (Sprawdzałem)

Opublikowano

Tak naprawdę gra +100 ludzi. Pobierz clienta z oficjalnej strony xLasta2. Pobiera się z max prędkością internetu. (Sprawdzałem)

+100 ? To i tak mało ;p Liczyłem na jakieś 400 minimum. . .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Spokojnie :) będzie i 400 :)

Usuńcie drop tych Śmieci. Zwiększcie drop ku . Najlepiej z metka od 1 do 4 ku.

Mały fail.

Opublikowano

Duzo rzeczy z ravi . np bronie o tabelka stat nowa

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Duzo rzeczy z ravi . np bronie o tabelka stat nowa

Nikt z Administracji nie kierował się innymi serwerami .... dla sprostowania .

Usuńcie drop tych Śmieci. Zwiększcie drop ku . Najlepiej z metka od 1 do 4 ku.

Mały fail.

Aktualności : Trwa przerwa techniczna są właśnie robione poprawki co do dropu tzw "śmieci" etc. :)

Opublikowano

@ Do H@ serwera

Kupiliście strone od Bombwork, grafika dosyć... ujdzie. Skrypty są ZIELSKA, kupiliście gotowca wrzuconego kiedyś przez usera, edytowanego przez bombwork. To świadczy że jesteście naiwnii, no ale powodzenia życzę wam z serwerem.

Serwer zapowiada się ciekawy ;)

Opublikowano

@ Do H@ serwera

Kupiliście strone od Bombwork, grafika dosyć... ujdzie. Skrypty są ZIELSKA, kupiliście gotowca wrzuconego kiedyś przez usera, edytowanego przez bombwork. To świadczy że jesteście naiwnii, no ale powodzenia życzę wam z serwerem.

Serwer zapowiada się ciekawy ;)

Tak jak sam powiedziałeś - Kupiliśmy. Kupując towar nie pytam o jego pochodzenie, ale o to czy jest dobry! Tak więc nie interesuje mnie jakie korzenie mają skrypty na tej stronie, lecz to jaką mają dla mnie wartość.

1RAnrGo.jpg

Opublikowano

serwer fajnie sie zapowiada ladna prezka

moje pytanie jest dosc proste i oczekuje szczerej odpowiedzi ;)
czy warto mi pobierac tego klienta ? (ograniczenia w transferze) bo nie wiem czy oplaca mi sie pobierac go i po 2 dniach zalowac tego czy jak :)
ile osob jest na serwie z kad brac dodania i wasza ogolna opinia na temat serwa ;)
z gory dziekuje

Opublikowano

Niestety osób gra niewiele i nie ma z kim handlować, mieli poprawić drop tych całych dodań ale jakoś tego nie widzę : )

Wczoraj były wprowadzane zmiany poprawiamy exp i drop itp. Wejdź na forum i pobierz nakładkę będziesz widział szkatkę:) Co do ilości osób to przesadziłeś. Mówisz że jest mało ludzi i nie masz z kim handlować ?? Pytanie co chcesz kupić co sprzedać. Teraz na starcie serwera każdy chce zdobyć itemy na własne potrzeby, wszystko się rozkręca spokojnie proszę Pana .:)

Opublikowano

Exp na tym serwerze to czysta orgia, nie wiem czy na Ravii albo Balmorze nie jest łatwiej...

Exp jest okej wczoraj podczas przerwy technicznej było zwiększanie expu i dropu:) exp jest dostosowany do potrzeba xLasta . No wiesz bez sensu jest wbić max lvl w 3 dni.

PS.

Każdy ma szansę wbić max lvl bez pośpiechu wystarczy chcieć spokojnie :)

Opublikowano

Exp jest okej wczoraj podczas przerwy technicznej było zwiększanie expu i dropu:) exp jest dostosowany do potrzeba xLasta . No wiesz bez sensu jest wbić max lvl w 3 dni.

PS.

Każdy ma szansę wbić max lvl bez pośpiechu wystarczy chcieć spokojnie :)

Na Balantii, Balmorze, Ravii - nie wbijasz max lvl w 3 dni a jakoś leci o wiele szybciej xD więc o czym Ty mówisz.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Na Balantii, Balmorze, Ravii - nie wbijasz max lvl w 3 dni a jakoś leci o wiele szybciej xD więc o czym Ty mówisz.

Mówię że exp został zwiększymy na xLascie i ze ten exp jest dobrze dostosowany na potrzeby serwera, ludziom się podoba.:) rozumiem i szanuję każde Wasz zdanie ale takie są realia każdemu nie dogodzimy.
Opublikowano

Nie zagram ze względu na Silvera dlaczego? Jego serwery padały po 2 tygodniach.

Serwer jakoś mnie nie zaciekawił i wogle ma wszystkie rzeczy jak na innych, monotonnosc ! :c

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nie zagram ze względu na Silvera dlaczego? Jego serwery padały po 2 tygodniach.

Serwer jakoś mnie nie zaciekawił i wogle ma wszystkie rzeczy jak na innych, monotonnosc ! :c

Silver jest nikim na tym serwerze, nie jest w teamie on tylko bez pozwolenia dodał prezkę na forum ale trudno. Inne rzeczy ?

Czyli co mamy się kierować innymi serwerowniami? Nie rozumiem Twojego toku myślenia ^^

Opublikowano

Tak jak sam powiedziałeś - Kupiliśmy. Kupując towar nie pytam o jego pochodzenie, ale o to czy jest dobry! Tak więc nie interesuje mnie jakie korzenie mają skrypty na tej stronie, lecz to jaką mają dla mnie wartość.

Wiesz, nie mam nic do was. Jedynie to że możecie mieć problemy z tego powodu, jak ktoś się przyczepi. Powodzenia w rozwijaniu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...