Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xLast2.pl [Dedyk]

SilveRxMetin2

Czy zagrasz na serwerze?  

330 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze hmm?

• Oczywi?cie fajny serwer napewno wbij?.
      210
    • Nie zagram.
      112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak

servera nie polecam 10lv wbijasz ok 15min..

biolog zbugowany

teleportujesz sie np do m2 wywala

po 3 drop smieci + zmianki dodania leca na ziemie

pozdro jeden wielki syf

aa jak wywali to ciezko wbic jak ktos ma win 7 albo 8

bo sie nie da jako admin tego 2 okna otworzyc

NIE POLECAM TEGO SCIERWA

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Jak serwer? Opłaca się pobierać?

Opłaca się . Nawet jak jest jakiś błąd to można go WYELIMINOWAĆ:) nie jest źle 30 lvl w 20 minut ze średnim EQ jest dobrze !:)

2323logompc.png

Opublikowano

Dzisiaj na pewno gra się o niebo lepiej niż wczoraj, to trzeba przyznać ^^ Na razie muszę lepiej poznać serwer aby go ocenić lecz na tą chwilę jest w porządku : )

Najbardziej irytuje mnie drop z tych szkatułek - same śmieci ;x

Opublikowano

Ja dobrze zauważyłem czy mam zwidy (oby to były zwidy) do ulepszeń trzeba ten cały syf jak na pl-u? tzn. futra wilka, małże, nogi pająka, sieci i te wszystkie pierdoły? ....

Niech ktoś powie że to zostanie usunięte... Taki fajny serwer tak zwalić... Najgorsze jest to na privie, że więcej czasu zajmuje droga do danego moobka z którego leci potrzebny nam ulepszacz niż samo wydropienie -.- Już na PL-u jest lepszy bilans - pół godziny idziesz, pół godziny dropisz.

Opublikowano

Ja dobrze zauważyłem czy mam zwidy (oby to były zwidy) do ulepszeń trzeba ten cały syf jak na pl-u? tzn. futra wilka, małże, nogi pająka, sieci i te wszystkie pierdoły? ....

Niech ktoś powie że to zostanie usunięte... Taki fajny serwer tak zwalić... Najgorsze jest to na privie, że więcej czasu zajmuje droga do danego moobka z którego leci potrzebny nam ulepszacz niż samo wydropienie -.- Już na PL-u jest lepszy bilans - pół godziny idziesz, pół godziny dropisz.

xLast2 jest bardzo zbliżony do starego system ulepszeń taki sam na starym xLascie ale powiem Ci że ulepszacze fajnie dropią . Na naszym forum jest Poradnik związany Z systemem ulepszeń . Wszystko jest ładnie i przejrzyście opisane. :)
Opublikowano

tak, ale ulepki lecą jak szalone . :) Wystarczy odpowiednie eq ..

Opublikowano

ale jaja Tognar ta świnia kolejny zwalony serwer zrobiła on jest jakiś upośledzony już robił jedną reaktywację i zwalony serwer a prawda jest taka że kolejny niewypał pod kasę zrobił mam nadzieję że ktoś im ładnie ten serwer wykolei dlatego gorąco zapraszam do ataków na tego popaprańca i jego zwalony serwer

Opublikowano

Youmi, jest to samo tylko w innym wykonaniu:) jak nasz jakieś pytania czy cuś to pisz na forum albo wytłumaczę Ci co i jak na Ts :)

ale jaja Tognar ta świnia kolejny zwalony serwer zrobiła on jest jakiś upośledzony już robił jedną reaktywację i zwalony serwer a prawda jest taka że kolejny niewypał pod kasę zrobił mam nadzieję że ktoś im ładnie ten serwer wykolei dlatego gorąco zapraszam do ataków na tego popaprańca i jego zwalony serwer

Chłopczyku nie błyszczysz inteligencją . Bardzo się uśmiałem z tego co pisałeś :) zacznijmy od tego że Tognar robi bardzo dobre serwery i nie robi tego dla pieniędzy ! W przeciwieństwie do Zoniego z YT to chyba on okradał własnych graczy i wzbogacał się materialnie. Taka jest prawda. Dodam jeszcze że serwer xLast2 nie ma powiazania z serwerem YT2 !

@@ UP

Pobierz plik z oficjalnej strony xLasta :)

Opublikowano

to czemu tognar nie zrobi serwera pod własną nazwą ,domeną tylko się przypina do dzieła które na początku sam zonni stworzył i serwer cieszył się popularnością , po mojemu zwyczajnie leci na chajs i popularność ten domeny co jestem więcej niż pewien nie wypali jak nie wypaliła wielka jego reaktywacja około roku czasu temu tognar to lamus i tak jak zonni sam handlował itemkami i yangami na alegro

Ps sam kupiłem od niego mieczyk z gwarancją że nikt mnie za to nie zbanuje zresztą przy odbiorze pojawił sie kontem administracyjnym

Opublikowano

to czemu tognar nie zrobi serwera pod własną nazwą ,domeną tylko się przypina do dzieła które na początku sam zonni stworzył i serwer cieszył się popularnością , po mojemu zwyczajnie leci na chajs i popularność ten domeny co jestem więcej niż pewien nie wypali jak nie wypaliła wielka jego reaktywacja około roku czasu temu tognar to lamus i tak jak zonni sam handlował itemkami i yangami na alegro

Ps sam kupiłem od niego mieczyk z gwarancją że nikt mnie za to nie zbanuje zresztą przy odbiorze pojawił sie kontem administracyjnym

Hmm powiem tak masz mała wiedze xlasta nie stworzyl zonni :) Tylko doszedl juz jak xlast stal Xlast byl frosta zonni niby spalil dyski i powstal Yitian :)

Zreszta mow co tam chcesz kolego :)

Opublikowano

Po twojemu powiadasz ?:) to ciekawy zarobek ma... Jak narazie nie ma ISu więc naprawdę się wzbogaci , naprawdę. Powiem Ci ze Tognar nie jest jedynym adminem . Jest jeszcze Gryzoń i Scourviel i to oni też mają dużo do powiedzenia.

Nikt tu nie leci na kasę ! serwer xLast2 nie jest postawiony pod IS i nie ma tu czerpania korzyści(chodzi mi o realne pieniądze dla celów prywatnych) uwierz to nie jest zoni to nie jest Yt.

Pozdrawiam.

Opublikowano

fajny serwer sie wydaje

prezka 9.5/10

lecz nie zagram bo nie lubie hard;p

Nie wydaje mi sie aby to był taki hard do konca powiedzial bym MEDIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...