Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

:.:WorldOfMinecraft:.: :.:[100 slotów]:.: :.:[Survival/Factions/RPG][Klasy/Skille/Handlarze NPC][SURVIVAL GAMES][Gildie][EpicBoss][24/7]:.:

ImRekla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Łukasz

Nick (w Grze): Sir_Jupik

Czas spędzany na serwerze: 3 godz. dziennie (czasami 2)

Znajomość Komend Bukkit: 8/10

Adminowska składka na serwer/y (Nie obowiązkowe) (tak/nie): tak dorzucę coś, co miesiąc.

Od kiedy grasz w Minecraft'a: wersja BETA 1.6

Kontakt: Skype: sirjupik2 , TeamSpeak, Gadu-Gadu

Dlaczego ty? Co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admina: Może najpierw się przedstawię jestem Łukasz i mam 14 lat. Mieszkam w Bydgoszczy. Interesuję się sportami takimi jak piłka nożna. Lubię jeździć na deskorolce. Gdy pierwszy raz zobaczyłem minecrafta byłem bardzo szczęśliwy ale gdy dowiedziałem się że można grać w trybie multiplayer zakochałem się w tej grze. Grałem na wielu serwerach Frakcji ale ten najbardziej przypadł mi do gustu. Lubię pomagać innym graczom. Upominam tych którzy spamują, przeklinają itp. Miałem własny serwer. Chciałbym razem z resztą administracji umilać czas graczom spędzających czas na serwerze. Dobra to chyba wszystko :) i oczywiście z góry dziękuje, pozdrawiam. Cześć.

Jak na razie, to tylko to podanie mi się spodobało.. Myślę, że należy się Moderator na okres próbny..

Opublikowano

Imię:Szymon

Nick (w Grze):KarkowQ
Czas spędzany na serwerze:w weekendy nawet do 7 godzin
Znajomość Komend Bukkit: w miarę
Adminowska składka na serwer/y
:jeżeli bedzię sms-em
Od kiedy grasz w Minecraft'a: od 2 lat
Kontakt: [email protected]
Dlaczego ty? Co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admina: Administracja pojawia się dosyć rzadko ,a niektórym graczom przydała by się lekcja języka polskiego i kultury osobistej.Dlatego chciałbym zostać adminem.

tut1.jpg

Opublikowano

Imię:Seriugsz

Nick (w Grze):xavierxminecraft

Czas spędzany na serwerze:Długo - 1-8 h ( Czasam moze krocej jak wejde na 15 min bo az oczy od tego bola )

Znajomość Komend Bukkit:8/10

Od kiedy grasz w Minecraft'a:od bety

Kontakt:ts3 , gg ( skype - TYLKO DLA ZNAJOMYCH )

Dlaczego ty? Co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admin
: Chcę wprowadzić trochę więceJ miłej atmosfery , więcej graczy itp . Dostosowałem się na początku gry do regulaminu i będe go przestrzegał ( również tzw . rules admin ) .Nie jestem noobem , grieferem , cziterem itp ... Bym coś zbudował , dodał ;) . Jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem .

- Nie wyzywam nikogo , na nikogo nie przeklinam [ WGL NIE PRZEKLINAM . ] Jestem miły dla graczy - pomogę im w różnych sprawach ( jak chcą coś jakieś itemy , gm , op ITP. ignoruje ich albo mówię do kogoś " Nie dam Ci niczego nie jestem Adminem który daje Itemy " .

Teraz się przedstawie .

Nazywam się Sergiusz . Pochodzę z wielkopolski ( na wsi ) . Mam lat 16. Lubię grać w różne gry ( minecraft , fifa , cs itp . ) . - W minecrafta zacząłem grać od początków wersji " Beta " . Moje " Hobby " to : Gry komputerowe [ nawet sam komputer ] , sport , zwierzaki , wymyślanie różnych pomysłów . Tak jak wyżej jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem ( sredniowieczne budowle , wspolczesne ) .

//

Opublikowano

Imię:Seriugsz

Nick (w Grze):xavierxminecraft

Czas spędzany na serwerze:Długo - 1-8 h ( Czasam moze krocej jak wejde na 15 min bo az oczy od tego bola )

Znajomość Komend Bukkit:8/10

Od kiedy grasz w Minecraft'a:od bety

Kontakt:ts3 , gg ( skype - TYLKO DLA ZNAJOMYCH )

Dlaczego ty? Co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admin : Chcę wprowadzić trochę więceJ miłej atmosfery , więcej graczy itp . Dostosowałem się na początku gry do regulaminu i będe go przestrzegał ( również tzw . rules admin ) .Nie jestem noobem , grieferem , cziterem itp ... Bym coś zbudował , dodał ;) . Jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem .

- Nie wyzywam nikogo , na nikogo nie przeklinam [ WGL NIE PRZEKLINAM . ] Jestem miły dla graczy - pomogę im w różnych sprawach ( jak chcą coś jakieś itemy , gm , op ITP. ignoruje ich albo mówię do kogoś " Nie dam Ci niczego nie jestem Adminem który daje Itemy " .

Teraz się przedstawie .

Nazywam się Sergiusz . Pochodzę z wielkopolski ( na wsi ) . Mam lat 16. Lubię grać w różne gry ( minecraft , fifa , cs itp . ) . - W minecrafta zacząłem grać od początków wersji " Beta " . Moje " Hobby " to : Gry komputerowe [ nawet sam komputer ] , sport , zwierzaki , wymyślanie różnych pomysłów . Tak jak wyżej jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem ( sredniowieczne budowle , wspolczesne ) .

Ładne podanie! Najlepsze jak na razie, masz duże szanse. Podaj na priv swój nr. GG

Dodajemy serwery do naszej serwerowni

Wymagania:

Serwer musi posiadać minimum 40 slotów

Ogarniętą Administracje.

Co oferujemy?

Własny dział na naszym forum

Dopisanie serwera do naszej strony, IP itd.

Własny kanał na TS3

Dobrych techników

Przyjemną współpracę

Więcej informacji na PW, lub na GG. Nr. 44034915

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...