Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][HARD] Masakra zaczyna sie w nocy! Edycja II [WL][Sloty 20+][DynMap][Życia][OtherDrops][Głowy][Ts3][Typ Kwadratowej Masakry 2]

Mgkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grifnolem a szczególnie nie ukradlem ;(
tylko raz zabralem takiemu ziomkowi rybe ze skrzyni bo bylem umierający
przepraszam.

Wiec jeszcze raz prosze o unbana DJHarison :))

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie ja nic panu nie zrobilem :((( Niech pan da unbana bo bede pana prześlalował :((

- DJHarison :3

Odczekasz jeszcze ten jeden dzień i będzie ok.

Opublikowano

Nick: Grzybek
Ile gracz w MC: 2/3lata
Dlaczego Ty:Poniewaz jestem zabawny i nie ogarniety ^_^.Nie griefuje ani kradne

*Mój kolega*

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nick:iDziany

Ile gracz w MC:Ponad 2 lata 1.2 wersja przed łóżkami i wcześniej na classicu.

Dlaczego Ty:Jestem rozgarniętym i spokojnym graczem z pasją i zamiłowaniem do gier oraz posiadający szacunek do ludzi nie jestem nachalny

szukałem serwera takiego typu ponieważ to coś dla mnie , chciałbym poznać nową przygodę i graczy dodatkowo posiadam ts3 i skype : idziany.

Opublikowano

PvP będzie od piątku!

Zapraszam do zapisywania się. Minęło dopiero niecałe 3 dni od startu, więc wszystko jest do nadrobienia, a nowi gracze mają znacznie łatwiejszy start (łatwo o roślinki i jedzonko).

Opublikowano

Nick: Pedovsky69
Ile gracz w MC: Od 1.2.6 alpha
Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty, nie płaczę gdy coś stracę, nie cheatuje. Dawno nie grałem a tego typu serwerze, a teraz mam okazje ;)

Opublikowano

Nick: Wujek_B

Ile gracz w MC: Odkąd pamiętam (beta 1.03 coś takiego 2 lata lub 3 temu)

Dlaczego Ty: Dlaczego Ja ? :D z różnych powodów, za względu na wiek, rozum, pracowitość, braku griefu oraz pomocy innym graczom .

Opublikowano

Nick: Wujek_B

Ile gracz w MC: Odkąd pamiętam (beta 1.03 coś takiego 2 lata lub 3 temu)

Dlaczego Ty: Dlaczego Ja ? :D z różnych powodów, za względu na wiek, rozum, pracowitość, braku griefu oraz pomocy innym graczom .

Dodany.

Opublikowano

Nick:Klemens

Ile gracz w MC:2lata

Dlaczego Ty:Lubię kwadratowe masakry,liczy się dla mnie zabawa,nie kradnę,nie glifuje,dobrze dogaduje się z graczami. ;D

zv669_sipeantus.png

Opublikowano
Nick:_matire_

Ile gracz w MC:1,5 roku

Dlaczego Ty:Ponieważ właśnie na taki serwer czekałem i chciałbym grać na nim ponieważ jestem zabawny i dogaduję się z innymi :D

//Najlepsza sygnatura na forum

Opublikowano

Nick: MrPotwor

Ile grasz w MC: Od wakacji, zeszłego roku

Dlaczego Ty: Lubię grywać na takich serwerach (od kilku dni mi się podobają :D), nie jestem jakimś niedorozwiniętym gimbem... Nie patrzcie w sygnaturę, bo po okładce się książki nie ocenia ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nick: Danielo412

Ile gracz w MC: W Minecraft gram od wersji 1.5 więc ok. 2 lata.

Dlaczego Ty: Dlatego, że mnie tam brakuje! A tak na serio to czas spróbować coś nowego. Gram na jednym podobnym serwerze ale nikt nie gra, więc nei ma po co wchodzić. Większość czasu w Minecraft spędzam na modach i uczeniu się pisania pluginów. Nie będę pisał jak każdy, że jestem miły i nie griefuję bo po prostu to jest już rutyna w podaniach i robi się to powoli nudne. Szukałem takiego servera i znalazłem. Nie wiem jak mogę was jeszcze przekonać do siebie ale jestem kreatywnym budowniczym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...