Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o serwerach Lourta i forgame.pl

Muskownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie kolego.

Gówno o mnie wiesz więc się nie udzielaj.

nie jestem twoim kolega a o tobie wiem bardzo duzo jak o calej twojej gildii fearless ^^

banda leszczy na wh lizaca dupy administratorom bo moze cos jednak dostana

razerv.png

Opublikowano

nie jestem twoim kolega a o tobie wiem bardzo duzo jak o calej twojej gildii fearless ^^

banda leszczy na wh lizaca dupy administratorom bo moze cos jednak dostana

Widzę, że typowe zachowanie 10 letniego chłopca, który nie radzi sobie z emocjami.

Usłyszałeś od kogoś pogłoski i teraz sam je głosisz.

Naucz się pisać po polsku.

Zazdrościsz nam czegoś?

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Widzę, że typowe zachowanie 10 letniego chłopca, który nie radzi sobie z emocjami.

Usłyszałeś od kogoś pogłoski i teraz sam je głosisz.

Naucz się pisać po polsku.

Zazdrościsz nam czegoś?

no przeciez sie nie przyznasz wiec wiadome ze bedziesz pisal pierdoly

@TOPIC: swietna jakosc filmiku ogolnie piksel przy pikselu ladnie lezy

razerv.png

Opublikowano

no przeciez sie nie przyznasz wiec wiadome ze bedziesz pisal pierdoly

@TOPIC: swietna jakosc filmiku ogolnie piksel przy pikselu ladnie lezy

Chuja wiesz.

@top Widzę, kolejny fejk. Zablokowałeś mój komentarz, bo napisałem prawdę? Widzę, że nie tylko mój.

Wyjebali cię, to teraz puacz.

graphic.png

Opublikowano

banda pierdolonych debili z ravi, juz im gracze kurwa uciekaja to płacza i wymyslaja historyjki ;)

no to wypierdalac. mam nadzieje ze w koncu tą jebana ravie chuj strzeli i triador bedzie wiekszym serwerem niz zbiorowisko pierdolonych downów

pierw wymyslanie o balmorze, pozniej o balanti... tera o triadorze... gj... gj... szkoda słów

Opublikowano

banda pierdolonych debili z ravi, juz im gracze kurwa uciekaja to płacza i wymyslaja historyjki ;)

no to wypierdalac. mam nadzieje ze w koncu tą jebana ravie chuj strzeli i triador bedzie wiekszym serwerem niz zbiorowisko pierdolonych downów

pierw wymyslanie o balmorze, pozniej o balanti... tera o triadorze... gj... gj... szkoda słów

o Balmorze i balantii okazało się prawdą... Sam widzisz co się stało z Balantią.

Opublikowano

o Balmorze i balantii okazało się prawdą... Sam widzisz co się stało z Balantią.

Jaka prawda była o balantii? Prawda jest taka, ze przez te naciski isamu i innych dupojebów hikari przestał się interesować serwerem bo uznał i wolał od tego odpocząc nie dziwie mu sie, a serwer nadal stoi gra tam te 400 osob i jakos problemow nikt nie ma

Opublikowano

Gracze z ravii niestety nie uciekaja.Z kazdym dniem jest ich coraz wiecej a szkoda bo nie ma gdzie expic/dropic.I nie mow ze jest to zbiorowisko downow.Nawet gdyby mieli zespol downa to nie powod zeby z nich drwic.Swoja droga myslalem ze masz wiecej iq,

Srij9JT.png

Opublikowano

Idz odrabiaj te zadania z fizyki.

Temat nie przydatny,Ja i dużo innych osób ma to w dupie - czy będą itemki czy nie będą itemki,bez poparcia konkretnymi dowodami w postaci filmów z serwera Triador nic nie zadziałacie.

Serwer narazie ma dobrą opinie i dużo ludzi im zaufało tak więc bez sensu ten marny hejt.

Co jak co,dużo osób czeka na start,gdy w prezentacji pojawia się dużo potencjalnych graczy pojawia się hejt (cała prawda która jest kłamstwem)

Dobra lece yo.

22731530111406977812.jpg

Opublikowano

PAMIETAM JAK SIEDZIMY Z FUBONEM NA TSIE, A TUTAJ JAKIS ISAMU WBIJA I SIE GO PYTA JAK SIE WYBIC NA YT, A TERAZ CO? LEWACKI PAJAC

Opublikowano

To są lizodupy Isamu, jak ujawniłem prawde o rozdawaniu itemow z Ravii to atakowali mnie te same osoby co teraz, wielcy obroncy...

Musk jesteś idiotą, rozumiem nagrać film i od czasu do czasu coś powiedzieć ze nie polecasz tutaj grac... A Ty chcesz za wszelka cene ,,zniszczyc'' ten server.

Zawsze Cie uwazałem za kogoś normalnego ale sie raczej myliłem bo sie zmieniłeś...

Ravia ma jeden cel, pozbyc sie konkurencji do zera, bo dobrze wie Isamu ze z jego servera odchodza gracze gdyz kazdy z GM ma wyjebane na server i mało moze a Isamu tylko zbanuje aby nakrecic film. Weles niby taki pro elo technik ale też nic nadzwyczajnego nie robi. Nawet OX nie potrafia przeprowadzic...

Znajac życie wiemy od kogo DDOS'y beda, lecz wielcy fani (12 lat max) uwierzą na słowo Isamu że co złego to nie oni :)

P.S Zgłaszam po raz kolejny temat ponieważ odbiega od tematu.

Tematy tego typu o Ravii zaraz były zamykane i nawet usuwane przez admnistratora MPC :)

Czyżby nawet Modzi i Kid modzi metina yli wyznawcami Isamu??

Opublikowano

To są lizodupy Isamu, jak ujawniłem prawde o rozdawaniu itemow z Ravii to atakowali mnie te same osoby co teraz, wielcy obroncy...

Musk jesteś idiotą, rozumiem nagrać film i od czasu do czasu coś powiedzieć ze nie polecasz tutaj grac... A Ty chcesz za wszelka cene ,,zniszczyc'' ten server.

Zawsze Cie uwazałem za kogoś normalnego ale sie raczej myliłem bo sie zmieniłeś...

Ravia ma jeden cel, pozbyc sie konkurencji do zera, bo dobrze wie Isamu ze z jego servera odchodza gracze gdyz kazdy z GM ma wyjebane na server i mało moze a Isamu tylko zbanuje aby nakrecic film. Weles niby taki pro elo technik ale też nic nadzwyczajnego nie robi. Nawet OX nie potrafia przeprowadzic...

Znajac życie wiemy od kogo DDOS'y beda, lecz wielcy fani (12 lat max) uwierzą na słowo Isamu że co złego to nie oni :)

P.S Zgłaszam po raz kolejny temat ponieważ odbiega od tematu.

Tematy tego typu o Ravii zaraz były zamykane i nawet usuwane przez admnistratora MPC :)

Czyżby nawet Modzi i Kid modzi metina yli wyznawcami Isamu??

Ty to debil jesteś. W kółko się powtarzasz. Jeden zachwali isamu, to ty znowu swoje. Weles ma na głowie drugi serwer, dlatego też nie zajmuje się zbytnio tym, ale i tak widać, że COŚ robi. Większość serwerów, która osiągnęła sporą ilość graczy / zyski, nic nie robią w tym kierunku, aby jeszcze to bardziej usprawnić. DDosy, przecież samo forgame gadało, że DDosy to dla nich bułka z masłem. Jestem fanem Isamu, mam do niego szacunek, zawsze pokaże swój ryj, pośmieje się itd. i jestem starszy... Może powiesz, od czego zaczęła się Twoja nienawiść do niego? Większość z pewnością jest ciekawa. Dlaczego ty chcesz ravie oczerniać nie mając pojęcia jaka jest PRAWDA, jakie są fakty?

Opublikowano

Dobra, zamykam ;x

Brak związku z metinem - dyskusja na temat administracji jednego z serwerów prywatnych, żenada.

Proszę na ten temat dyskutować w odpowiednim dziale poświęconym dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...