Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o serwerach Lourta i forgame.pl

Muskownica

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Czyżbyś bał się prawdy?

Koleś, pokazujesz SS gdzie były typowo testowane handle np. fryzurami albo sprawdzanie czy w DT jest dalej bug, bo musieliśmy go usunąć, a
teraz starasz się przekształcić to w hejty, że były kontakty z administracją. Wiem że na różne sposoby próbujecie zjechać nam po opini ale to Wam nie wyjdzie.

Tak się zachowują osoby z Rav** które boją się konkurencjii takiej jak Triador, więc starają się teraz niszczyć nas na różne sposoby :)

Nagle ni stąd ni zowąt blokujesz nam dodawanie komentarzy? Kreujesz opinie swojej Rav** :)

00js2l5.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ok to powiem tak.

Po pierwsze nieładnie usuwać moich komentarzy pod tym filmem blokując mnie.

Sprawa jest następująca.

Drogi Pan Avats został okradziony ze swoich itemów bo podał komuś swoje hasło. Przybiegł na teamspeaka z płaczem,

dosłownie płakał tam że został okradziony. Mimo siedzenia kilku godzin Lourt znalazl złodzieja który ukradł mu ekwipunek.

Teraz Ty, zachowałeś się jak skończony sku*wysyn.

"To uczucie, kiedy za dobre intencje i za pomoc, dostajesz kopa w dupę"

Tak samo zachowujecie się w stosunku do Lourta. Na Triadorze nie będzie żadnej takiej sytuacji, bo daliście nam do zrozumienia że

nie warto pomagać innym podczas kradzieży konta. Na triadorze mamy o niebo lepsze logi które wszystko nam udowoniom.

Pokazujesz GM anek która stoi wsrod graczy i od razu ona Was przeniosła ?

Dalej.. walisz dennego teksta ze Lourt zrzucił Wam 5 śmierci lecz na screenie widzę jedną, bo jak to ująłeś nie zrobiłeś screena? Na słowo Ci głupi tylko uwierzy. Ssy możesz zabrać ze sobą i wyjść za drzwi.

PS : jesteś tak żałosny. Czego mnie blokujesz ? ukrywasz coś ?

e3etas.jpg

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Hehe Avats, to właśnie ta osoba udostepniła ten filmik a do rzeczy : Avats Administrator Ts3 inaczej ? Lizodup osoba która była u nas w Team"ie okolo 5 miesięcy ogrywałą rolę Administratora Query na ts3 jak sami wiecie jest to wysoko postawiona ranga na ts"ie z duzymi uprawnieniami, był traktowany jak osoba zaufana, która pomagała nam rozwiązywać wszelkie bugi, testować i ulepszać serwer, dlatego też Administratorzy tacy jak Lourt, Rafau, Anek dawali im te itemy, Osoba ta po pewnym czasie zaczeła olewać nasz serwer i działać nie w tą strone co trzeba czyli niszczyć nasz dobytek, dlatego też zostal zdegradowany z stanowiska Administratora na Ts3, no i wiecie jak to dzieci, chlopak się załamal i na złość Nam narobil pełno screenów, dorobił głupie dopiski i nas oczernił. Taka jest prawda, sam grałem na Alamanti, Tilanie, Team z Ts traktowany był jak dobrzy testerzy, Caly Team miał do siebie zaufanie, nie byli to obcy ludzie, lecz no przejechaliśmy się na dzieciaku, myślę, że osoby ktore to przeczytają to zrozumią cała prawde nie tylko to co osoba o nicku Avats chciała pokazać o ForGame, prawda jest calkiem inna.

Pozdrawiam.

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Dla mnie to oszustwo. Być może zdażąją się takie przekręty, ale wolałbym o nich nie wiedzieć... Chociaż wiedziałem że forgame nie jest uczciwe ale żeby aż tak się oszukać. Dla mnie takie coś jest chamskie i bezczelne. Jakim prawem ktoś mam mieć łatwiej? Bo GM ma kolege to mu wszystko da? Żałosne.. Myślę, że każdy weźmie to do siebie i zrezygnuje z serwerów forgame... bo po co grać jak i tak się nie znajdzie w czołówce bo znajomi Gm'ów będą mieć łatwiej, lepiej i szybciej i jakieś dodatki, ktróych uczciwy gracz nie może wytworzyć... Ja podziękuję za takie oszustwa... Ja wbiłem 130lv ninją Soanath na Almantii i było fajnie gdyby nie to, że widziałem pare razy jak GM zrzuca metki na mapkach w ustronnych miejscach i ktoś je bije... I przez takie coś zakończyłem gre... Oczywiście możecie uznać to za mój wymysł... No ale to już wasza sprawa. Wiem jak jest i podziękuję... Pozdrawiam, administrację która co chwilę się wymiguje i "prostuje sprawy" i twierdzi, że to nie oni.

Opublikowano

Na każdym serwerze są jakieś przekręty , na jednym mniejsze na drugim większe. Jest grupa osób co o nich wie i trzyma jape na kłódkę bo zdaje sobie sprawe bo jakieś nagrywanie filmików , nadawania na administracje nie na najmniejszego sensu. Do tego co z tego że takie fakty zostały udowodnione ? Na balmorce też jest od ciula dowodów i jeszcze troche a gra tam sporo wiary.. Nie ma serwera idealnie świętego gdzie wszystko jest zrobione na cacy..

Pzdr i nie rozumiem po co następna "Wielka afera" tak samo jak jakiś idiota spamował tematami że na ravii eq rozdają bo u Miszcza na odcinku pojawił się napis "Handel z GM B3nku został zakończony pomyślnie" i co? Pół serwera odeszło? I co? sprawa jest dalej nagłaśniana? Od dwóch tygodni każdy zapomniał o sprawie a na ww serwerze gra jeszcze multum osób .. Tak samo będzie w przypadku serwera Triador itd.

bez gif

Opublikowano

Ten serwer też nie będzie święty. Jestem na 100% pewny, że ludzie za PLN bedą kupować itemki, grałem na wielu serwerach gdzie ludzie za jeden item dawali nawet 500zł+... Tu będzie tak samo, tym bardziej, że to jest serwer Hard.

Ale co zrobić? Na każdym serwerze tak jest... A i tak ludzie grają, ja też będę :>.

Opublikowano

szczerze? kazdy wie ze lourt rozdaje eq z navi i nawet jakby napisal tutaj nie wiem... cristiano ronaldo ze to nie prawda to w to nie uwierze bo sam bylem swiadkiem jak pare osob dostalo eq na navi.ale oczywiscie ja mam to w du... i tak bede gral bo nie ma gdzie grac ;)

Opublikowano

szczerze? kazdy wie ze lourt rozdaje eq z navi i nawet jakby napisal tutaj nie wiem... cristiano ronaldo ze to nie prawda to w to nie uwierze bo sam bylem swiadkiem jak pare osob dostalo eq na navi.ale oczywiscie ja mam to w du... i tak bede gral bo nie ma gdzie grac ;)

Każdy wie ? co ty pieprzysz ... byłeś świadkiem ?? Proszę Cię... myślisz że gdyby coś komuś dawał to przy świadkach ?? -.-''

Kolega który zrobił temat ma nie poukładane w głowie -.-

Skoro poleciał z teamu to mógł trzymać swoje dobre imię ... teraz z rozpaczy pokazuje jakim jest małym chłopcem, któremu jak się zabierze zabawkę to robi wszystkim na złość.

Osobiście wątpię w navi na serwerach lourta i ForGame.pl ... jest to dobra marka z dużą popularnością i wątpię by psuli to wszystko do czego doszli.

Jak narazię na ich serwerach się nie zawiodłem.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Ale czy się tu przejmować co mnie obchodzi jakiś filmik na yt który robi wszystko by triador zeszedł na psy bo ravia ma być najlepsza hahaha z czasem wszystko się kończy ravia była i jest niczym robi wszystko bo boi się konkurencji ze strony triador prędzej czy później za 2 lub 3 lata wyjdzie inny hard i np triador będzie się bać konkurencji i tak w kółko wszystko ma swoje 5 minut potem to już przeszłość.

Tyle mam do powiedzenia

Pozdro dla administracji serwera Triador na pewno zagram na 100% serwer w sam raz dla mnie.

Opublikowano

Ja w sumie nie wiem co o tym myśleć. Te tłumaczenie administratorów. Zawsze się jakieś znajdzie. Nie wiem czy tym razem mówią prawdę, ale na pewno Lourt nie jest święty i trochę prawdy w tym filmie jest. Ja osobiście w grze grając tam prawie 1,5 miesiąca nie spotkałem się z taką faworyzacją (nick, UnStoppable), lecz te trutki w pierwszych dniach serwera widziałem u nich co mnie trochę zdziwiło. No, ale trudno.

Nawet jeśli ten filmik cały był kłamstwem odradzam gdy na tych serwerach Lourta, ponieważ padną. Almantia padła, Tiliana też zamkneli, więc Triador też prędzej czy później też padnie. To nie są serwery na dłuższą metę ;].

Pozdro, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

To wiejski cebularz jeszcze zgania na mnie , chrupek pajacu idź tam dalej płacić cebulami w mięsnym. Wiem jak to codziennie o sobie śpiewasz " Mniej niż zerooo mniej niż zeroo ". Szkoda słów dzieciaku lepiej idź niech Ci pieluchę zmienią. Nara frajerze i pucuj gofra na grypselni .

Opublikowano

Każdy wie ? co ty pieprzysz ... byłeś świadkiem ?? Proszę Cię... myślisz że gdyby coś komuś dawał to przy świadkach ?? -.-''

Skoro poleciał z teamu to mógł trzymać swoje dobre imię ... teraz z rozpaczy pokazuje jakim jest małym chłopcem, któremu jak się zabierze zabawkę to robi wszystkim na złość.

Osobiście wątpię w navi na serwerach lourta i ForGame.pl ... jest to dobra marka z dużą popularnością i wątpię by psuli to wszystko do czego doszli.

jedne co moge Ci odpisac to to zebys sie nie wypowiadal jezeli nie wiesz o co chodzi ;) . Na almanti temat sie nei wypowiem bo nie wiem ale wiem cos o tilianie i nie zamierzam drazyc tego tematu.Twoja odpowiedz na to co napisalem wczesniej nie zmienia mojego nastawienia i myslenia wiec to bylo bezsensowne bo i tak wiem swoje. Peace YO!

Opublikowano

Ziomek w kolko sie do mnie przypierdalasz, ze jestem czyims przydupasem, a widze, ze to jednak ty jestes :) I do tego ladnie lizesz dupke forgame'owi, moze chesz, zeby na triadorze ci fryzurki wymienili?

Opublikowano

Ja wiem swoje, konkurencja za wszelką cenę będzie chciała udupić nowo startujący serwer. Dlaczego? Sprawa jest prosta gracze odchodzą a dochody razem z nimi.

Jestem testerem zamkniętej bety i wątpie, że na serwerze będzie faworyzacja, prosty powód? Lourt i inni nie męczyli by się z robieniem serwera aż tak. Czasem wejde o 7 GM jest na becie, o 1/2 w nocy też jest.

Wątpliwa sprawa żeby zjebali to ;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

hehe jak tam u was na ravi b3nq miszczowi itemy daje? I Typ ktory robil wam questy na wielkanoc ma dostep do bazy i rozdal eq najlepszej gildi w wyraj no :)

Opublikowano

Byłeś w teamie?.. No więc nie byłeś poprostu zwykłym graczem, grałeś jak chciałeś. Dostawałeś itemki od gm'ów.. bo sam nim byłeś, przynajmniej tak z tego wyczytałem.

Ale innym "szarym" graczą nie dawał itemków. Tylko dlatego że byliście kolegami.

Pewnie porobiłeś ss'y "Jak by co".

A teraz za coś się na nich zdenerwowałeś i nie chcesz, aby ich serwer wystartował z dużą ilością graczy, tzn. raczej nie chcesz aby ktoś tam grał.

Ale ja i tak zamierzam tam grać.

Skoro budowali długo serwer, męczyli się aby go postawić.

To teraz chyba nie chcą go spier***ić?

//Reklama OFF.

Opublikowano

Ja wiem swoje, konkurencja za wszelką cenę będzie chciała udupić nowo startujący serwer. Dlaczego? Sprawa jest prosta gracze odchodzą a dochody razem z nimi.

Jestem testerem zamkniętej bety i wątpie, że na serwerze będzie faworyzacja, prosty powód? Lourt i inni nie męczyli by się z robieniem serwera aż tak. Czasem wejde o 7 GM jest na becie, o 1/2 w nocy też jest.

Wątpliwa sprawa żeby zjebali to ;)

ty jestes z fearless i zawsze latasz tam gdzie rozdaja navi

reszte niech sobie uzytkownicy dopowiedza

razerv.png

Opublikowano

ty jestes z fearless i zawsze latasz tam gdzie rozdaja navi

reszte niech sobie uzytkownicy dopowiedza

Nie rozśmieszaj mnie kolego.

Gówno o mnie wiesz więc się nie udzielaj.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

"Jak tam kradzione pliki z Draenora?"

Napisał przed paroma minuty założyciel tematu.. Widać że, jest jedną z osób które starają się odepchnąć graczy z serwera.

Ale nie myśl że jednym postem wszyscy odlecą, albo w ogóle ktoś inny. Bo jak wszyscy wiemy pisać każdy może.. Coś mi się zdaje że <zazdrość> ...

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...