Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa modyfikacja FastKill

Tieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,
Ostatnio postanowiłem coś zrobić w plikach PC i wpadłem na taki pomysł,
Modyfikacja dosyć dobrze się prezentuje bo inni widzą że my normalnie wykonujemy całą serię ciosów a my widzimy to też inaczej na naszą korzyść ;).

Mod polega na tym, że każdą bronią bijemy stylem sztyletów u ninjy i w dodatku nie odpychamy mobów.
Co do mniejszego wykrycia w dodatku to nie cheat pracujący na adresach tylko modyfikacja plików klienta, które za pomocą obejścia są niewykrywalne na tych wszystkich amatorskich privach.

Jedyne co może zdziwić widzącego Cię na modzie, to to że po ostatnim uderzeniu serii w moba nie odrzucasz.

Prezentacja Video

http://youtu.be/zo7I2cZD7o8

Download
PC [Wojownik (M) Sura (M) Ninja (K) Szaman (K)]
http://www.speedyshare.com/m4nNN/PC-FastKill.rar

PC2 [Wojownik (k) Sura (k) Ninja (m) Szaman (m)]

http://www.speedyshare.com/TcGSR/PC2-FastKill.rar

Paczka "zrób to sam!"

http://www.speedyshare.com/ZyeJc/Paczka-zrob-to-sam.rar

Skan paczki

https://www.virustotal.com/pl/url/1dbd290a866954e9e765a41e5d0427832e1e6eec575323d394726eb58b5965be/analysis/1370600452/

Skan paczki PC

pc1u.png

Skan paczki PC2

pc2kv.png

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WoW :D Już czekam na upload, chociaż nie za bardzo nie rozumiem w czym on ma nam pomóc? Szybciej bijemy? Bo jakiś zmian po za wizualnymi to nie widzę.

@Działa jak na leży, właśnie ubiłem bez problemu azraela na Aline2 :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

WoW :D Już czekam na upload, chociaż nie za bardzo nie rozumiem w czym on ma nam pomóc? Szybciej bijemy? Bo jakiś zmian po za wizualnymi to nie widzę.

Nieodrzucanie mobów

Szybsze bicie

Mało wykrywalny, przecież na tym waithacku ktoś cie zauważy i masz przesrane bo stoisz w miejscu a tutaj trochę to inaczej wygląda, bo ludzie widzą jakbyś bił normalnie bez żadnych modów czy hacków czy stania w miejscu.

@PC zostało wrzucone, teraz kolej na pc2.

@Wszystko zuploadowane

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Gratuluję. Dobra robota. Mam dla Ciebie zadanie. Jakiś rok temu przeglądałem niemieckie forum o cheatach i znalazłem zmodyfikowany plik, dzięki któremu widzimy gołe postacie dziewczyn w metin2. Mógłbyś podesłać?

Opublikowano

Jak widzimy to z perspektywy innego gracza to mobów też nie odrzuca?

nie odrzuca mobów ale widać auto ataki wojownika ;D

bo u sury (m) już nie za bardzo (chyba źle podpisałeś)

działa dobrze ale szkoda ze nie razem z waithackiem, mógł byś coś po kombinować ?

Hejo

Opublikowano

Gratuluję. Dobra robota. Mam dla Ciebie zadanie. Jakiś rok temu przeglądałem niemieckie forum o cheatach i znalazłem zmodyfikowany plik, dzięki któremu widzimy gołe postacie dziewczyn w metin2. Mógłbyś podesłać?

Nie słyszałem o tym ale jak się nie mylę nazywa się to Nude Patch +18

działa dobrze ale szkoda ze nie razem z waithackiem, mógł byś coś po kombinować ?

Nawet mam nowy pomysł, może dzisiaj jeszcze postaram się to zrobić ale nie mam pewności że mi się uda.

a niby jak to działa dla ninji ?

Nie odrzuca się mobów no i bije tak jak reszta bo to nie są perfidnie skopiowane ataki sztyletów.

nie odrzuca mobów ale widać auto ataki wojownika ;D

Właśnie sprawdziłem ponownie i jest dobrze, może w twoim kliencie jest inne pc?

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Na koniu bd normalnie bić ;d. ? Przyda się i to bardzo. ;]

ta, na koniu jeszcze nic nie kombinowałem ale teraz mam trochę czasu to coś wykminię może.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Ja na Balanti nie widzę postaci :3

musisz użyć paczki 'zrób to sam' bo tam jest co pomieszane (w ich plikach)

Hejo

Opublikowano

Mi tak nie zapieprza tą bronią tak jak na filmiku.

Na filmiku tak szybko biłem bo miałem chyba eq z navi i biłem dosyć szybko ale jest to duży plus bo bijesz tak ile masz szybkości ataku i cię nie loga bo nie ma zbytnio nic przyspieszonego, cały czas pracuję nad tą modyfikacją, stworzyłem już na konia inną ale to jutro prawdopodobnie udostępnię i opiszę bo dzisiaj to czasu nie mam za bardzo.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

O co chodzi z tą paczka zrób to sam? Bo chciałem zrobić na serwer hardcor-reloaded . Jak to mam zrobić?

Pomoże ktoś?

gmhq5mn.png

Opublikowano

Minus tego taki, że gdy są nowe zbroje fryzury czy zabezpieczenia postaci przed wh(inne pc= postaci nie widac) to ten cheat działać nie bedzie, bo albo nas wbije w ziemie, albo nawet nie wejdziemy, sam pomysl dobry ale przydaloby się to jako odzielny plik.

Opublikowano

Minus tego taki, że gdy są nowe zbroje fryzury czy zabezpieczenia postaci przed wh(inne pc= postaci nie widac) to ten cheat działać nie bedzie, bo albo nas wbije w ziemie, albo nawet nie wejdziemy, sam pomysl dobry ale przydaloby się to jako odzielny plik.

masz paczkę "zrób to sam " ;]

1370068748-U661747.png

Opublikowano

reasumując cheat tylko na privki,tak? :>

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Na pewnym prv nie widać postaci. ;] nawet bo wjebaniu do clienta paczki zrób to sam....

A to szkoda Pirex, że grasz czysto bez cheatów. Na jakim nie działa? Triador. Mam nadzieję, że żaden cheat nie będzie tam działał, bo takie gówna jak Ty bd na nim grać.

12412png_newnawr.png

;33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...